עד עכשיו היית על + קלורי גבוה? אם אני זוכר נכון סיימת את המסה על 15 א"ש , בכל מקרה בהצלחה 😃האמת שאין לי מושג אני חושב שאני ימשיך SS או ליאנרית אבל זה יהיה עם + קלורי נמוך-בינוני
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
עד עכשיו היית על + קלורי גבוה? אם אני זוכר נכון סיימת את המסה על 15 א"ש , בכל מקרה בהצלחה 😃האמת שאין לי מושג אני חושב שאני ימשיך SS או ליאנרית אבל זה יהיה עם + קלורי נמוך-בינוני
רוב הזמן הייתי ב+ קלורי של 500 ועם הזמן במסה הוא גדל וגדל עקב אי עלייה במשקל (הייתה לי מאסה ארוכה) לקראת הסוף כבר הכנסתי מה שבא לי כמה שבא לי ועליתי בחודש איזה 4 קילו שומן טהור ככה שהפעם זה לא יהיה המצבעד עכשיו היית על + קלורי גבוה? אם אני זוכר נכון סיימת את המסה על 15 א"ש , בכל מקרה בהצלחה 😃
מה הכוונה הטכניקה של הע1נס ? סליחה על הבורות...תנסה את הטכניקה של הע1נס, אתה בשלב מוקדם מידי בשביל להחליט שהניתוק הוא החלק הבעייתי.
ראיתי ואני חושב שהבנתי אבל מה עם הנקודה שאני יעלה את המוט והוא יהיה רחוק ממני ? כאילו להרים את המוט שהוא יחסית רחוק ממני ואז ישר להצמיד לגוף ?הטכניקה של הספגטי, לא למקם את המוט באמצע הרגל, אלא לקראת הסוף, טיפה לפני האצבעות של הרגל.
תראה סירטוני דדליפט שלו ותבין.
זה הופך את החלק של הניתוק לקל הרבה יותר.
זה יועיל גם לי גם אם הדדליפט שלי נמוך ? (100K)הטכניקה של הספגטי, לא למקם את המוט באמצע הרגל, אלא לקראת הסוף, טיפה לפני האצבעות של הרגל.
תראה סירטוני דדליפט שלו ותבין.
זה הופך את החלק של הניתוק לקל הרבה יותר.
מוניטין שלילי.סקוואט : 112.5KG 1X3
בנץ: 72.5KG 1X3
מתח: 1X5-4 מ.ג + 25KG
מקבילים: 23.75KG + מ.ג | 2X6
יד קידמית בראק - שאלוהים יסלח לי .
יד אחורית .
אימון לילה :
סקוואט : 112.5KG 3-2-0 לא יודע מה יש לי אפילו בריסט יש לי כשל , אני יוריד ל105 קילו ומשם אני יקווה לטוב .
בנץ: 3X3 72.5KG קליל
מתח: מ.ג + 25KG ל5
סקוואט? או שהתבלבלת עם יד קדמיתסקוואט בראק facepalm
there are some things you just don't do