הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

חזק (יחסית)

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-27/10/17
מה?!!!!!!!! מה אתה עושה לאירובי בשגרת האימונים שלך?
בעקרון לפני שהתחלתי SS עשיתי אירובי בעצימות בנונית כדי לשמור על מה שיש ומאז שהתחלתי SS לא עשיתי ריצה רצינית , הדבר היחידי שאני עושה כרגע זה הליכה מהירה אחרי אימון (15~20 דקות).

בעקרון לפני שהתחלתי SS עשיתי אירובי בעצימות בנונית כדי לשמור על מה שיש ומאז שהתחלתי SS לא עשיתי ריצה רצינית , הדבר היחידי שאני עושה כרגע זה הליכה מהירה אחרי אימון (15~20 דקות).

אז אתה בן זונה עם גנטיקה אירובית מדהימה. אני מאבד כושר כזה תוך חודש.

חרא אימון
סקוואט : חרא !

בנץ : פחות חרא 3X3 92.5

דדליפט 137.5 1X5 קל .

אז ככה , סקוואט ריסט !
בנץ אני ינסה עוד אימון אני מאמין שאני יסגור.
עשיתי קצת שטיות שאני מאמין שפגעו לי בהתאוששות , מעכשיו נכנס לזה חזק כדי למצות את המיץ של התוכנית .

פאוז סקוואט : 80 3X3

פרס: 60KG 5F 5F 5F (עניין של ריכוז). PR

פאוור קלין 50 קילו 5X3 עדיין מתרגל טכניקה.

מתח: 21.25KG עלי (שחכתי להישקל) . 5 5 5

נ.ב קרמבו ושייק חלבון זה אחד השילובים

אם אתה עושה פאוורקלין אני לא חושב שיש טעם במתח, רק אולי לשלבים ה"קלים" של הטכניקה אפשר, אבל במשקל גוף.

אם אתה עושה פאוורקלין אני לא חושב שיש טעם במתח, רק אולי לשלבים ה"קלים" של הטכניקה אפשר, אבל במשקל גוף.
כרגע זה משקל נוצה , אני רק יסגר על הטכניקה ואז אני יתחיל להריץ משקלים . עד אז לא רואה סיבה לוותר על מתח.

אין שום סיבה בעולם לוותר על מתח, גם אם הטכניקה בפאוורקלין מושלמת והמשקלים שם הם 120 ק"ג (והם לא יהיו בסבירות של 99.99999%). אלה לא תחליפים אחד לשני בשום פנים ואופן.

אין שום סיבה בעולם לוותר על מתח, גם אם הטכניקה בפאוורקלין מושלמת והמשקלים שם הם 120 ק"ג (והם לא יהיו בסבירות של 99.99999%). אלה לא תחליפים אחד לשני בשום פנים ואופן.
אז מה כן תחליף לפאוורקלין בSS?

אז מה כן תחליף לפאוורקלין בSS?

אין תחליף לתרגיל הזה. מתח וקלין אלה תרגילים שונים פחות או יותר מכמעט כל בחינה. באופן "רשמי" מתח הוא תחליף לקלין כי הוא משיכה "קלה" ביחס לדדליפט. בפועל אין בין התרגילים ממש קשר, והם מיועדים להשגת מטרות שונות לחלוטין.

בעקרון אני עובד לבד אבל יש לי עם מי להתייעץ ומי שיבדוק לי את הטכניקה...

האמת, זה לא תרגיל כזה מסובך כמו שאוהבים להציג אותו. למעשה הסקוואט והדדליפט הרבה יותר קשים טכנית בגלל העומס המערכתי הגדול בכמה מידות. אני לא רואה סיבה לעבוד טכניקה בלי להעלות משקלים ליותר משבוע שבועיים.

האמת, זה לא תרגיל כזה מסובך כמו שאוהבים להציג אותו. למעשה הסקוואט והדדליפט הרבה יותר קשים טכנית בגלל העומס המערכתי הגדול בכמה מידות. אני לא רואה סיבה לעבוד טכניקה בלי להעלות משקלים ליותר משבוע שבועיים.

אתה ממש ממש טועה, כל עוד אתה לא מושך נכון, ולא משנה איזה משקל, אין מה להעלות.
מניסיון, פאוורקלין/קלין זה תרגילים שהתקדמות עם טכניקה לא מושלמת= סתם לשחק בחרא.

אתה ממש ממש טועה, כל עוד אתה לא מושך נכון, ולא משנה איזה משקל, אין מה להעלות.
מניסיון, פאוורקלין/קלין זה תרגילים שהתקדמות עם טכניקה לא מושלמת= סתם לשחק בחרא.

זה לא מה שאמרתי. אני אומר שבגלל שאנשים חושבים שפאוורקלין זה תרגיל כזה מוסבך, הם מוותרים לעצמם ובוחרים בדרך הקלה והיא תרגול טכניקה במשך חודשים שזה פשוט טיפשי. הם שואפים לטכניקה טובה ומה שהם עושים בעצם זה עובדים לכיוון טכניקה מושלמת. בכדי לעשות סקוואט מושלם, אני צריך לעשות מעל 1000 חזרות, אז אני אעשה סקוואט קל במשך כמה חודשים? לא, אני אתקדם לאט ובזהירות ואבנה את הטכניקה ביחד עם המשקלים. זה עניין של פופליזם, מין דעה רווחת שזה בסדר לעשות פאוורקלין קל במשך כל SS, אבל זה לא בסדר ואתה לא צריך למשוך מושלם לפני שאתה מתחיל להעלות. וכן, פאוורקלין יותר קל ללמידה מסקוואט, תבין את הרמז לבד.
אגב, יש גם את העניין של עבודה עם משקל כבד לחשיפת נקודות החולשה והתמודדות איתן שאתה לא נחשף אליהן במשקל קל.

נערך לאחרונה:
לדעתי, לא כדאי להתקדם במשקלים בפאוור קלין לפני שמושכים מעולה, בוא נסכים שלא להסכים 😃

סקוואט: 125KG (ריסט) 3X5

בנץ: 92.5KG 3 3
82.5KG 5 ----------------> ריסט בבנץ'

דדליפט: 140KG 5 לא קל.

כמובן , כרגיל ...חרא אימון

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית