- פותח/ת השרשור
בעקרון לפני שהתחלתי SS עשיתי אירובי בעצימות בנונית כדי לשמור על מה שיש ומאז שהתחלתי SS לא עשיתי ריצה רצינית , הדבר היחידי שאני עושה כרגע זה הליכה מהירה אחרי אימון (15~20 דקות).מה?!!!!!!!! מה אתה עושה לאירובי בשגרת האימונים שלך?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בעקרון לפני שהתחלתי SS עשיתי אירובי בעצימות בנונית כדי לשמור על מה שיש ומאז שהתחלתי SS לא עשיתי ריצה רצינית , הדבר היחידי שאני עושה כרגע זה הליכה מהירה אחרי אימון (15~20 דקות).מה?!!!!!!!! מה אתה עושה לאירובי בשגרת האימונים שלך?
בעקרון לפני שהתחלתי SS עשיתי אירובי בעצימות בנונית כדי לשמור על מה שיש ומאז שהתחלתי SS לא עשיתי ריצה רצינית , הדבר היחידי שאני עושה כרגע זה הליכה מהירה אחרי אימון (15~20 דקות).
תודה אחי, מעריך(2?) משקל: 77.8KGלא נורא גבר תמשיך לתת בראש! מוניטין!
כרגע זה משקל נוצה , אני רק יסגר על הטכניקה ואז אני יתחיל להריץ משקלים . עד אז לא רואה סיבה לוותר על מתח.אם אתה עושה פאוורקלין אני לא חושב שיש טעם במתח, רק אולי לשלבים ה"קלים" של הטכניקה אפשר, אבל במשקל גוף.
אם אתה עושה פאוורקלין אני לא חושב שיש טעם במתח, רק אולי לשלבים ה"קלים" של הטכניקה אפשר, אבל במשקל גוף.
אז מה כן תחליף לפאוורקלין בSS?אין שום סיבה בעולם לוותר על מתח, גם אם הטכניקה בפאוורקלין מושלמת והמשקלים שם הם 120 ק"ג (והם לא יהיו בסבירות של 99.99999%). אלה לא תחליפים אחד לשני בשום פנים ואופן.
אז מה כן תחליף לפאוורקלין בSS?
בעקרון אני עובד לבד אבל יש לי עם מי להתייעץ ומי שיבדוק לי את הטכניקה...תצלם את הפאוורקלין ותתחיל להעלות משקל. אתה עובד עם מאמן?
בעקרון אני עובד לבד אבל יש לי עם מי להתייעץ ומי שיבדוק לי את הטכניקה...
האמת, זה לא תרגיל כזה מסובך כמו שאוהבים להציג אותו. למעשה הסקוואט והדדליפט הרבה יותר קשים טכנית בגלל העומס המערכתי הגדול בכמה מידות. אני לא רואה סיבה לעבוד טכניקה בלי להעלות משקלים ליותר משבוע שבועיים.
אתה ממש ממש טועה, כל עוד אתה לא מושך נכון, ולא משנה איזה משקל, אין מה להעלות.
מניסיון, פאוורקלין/קלין זה תרגילים שהתקדמות עם טכניקה לא מושלמת= סתם לשחק בחרא.