הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

חזק (יחסית)

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-27/10/17
איך אתה מרגיש?
לאט לאט יותר טוב, הסקוואט מרגיש טוב אך עדיין משהו מציק לי שם, אני מרגיש שהסקוואט עוד קצת "עקום" אבל זה משתפר מאימון לאימון.
בעקרון באימון עצמו אחרי החימום אין כאבים בכלל ומסט לסט הכל נהיה קל יותר.
אחרי האימון יש קצת כאב שעובר אחרי 20 דקות של קרח.

לאט לאט יותר טוב, הסקוואט מרגיש טוב אך עדיין משהו מציק לי שם, אני מרגיש שהסקוואט עוד קצת "עקום" אבל זה משתפר מאימון לאימון.
בעקרון באימון עצמו אחרי החימום אין כאבים בכלל ומסט לסט הכל נהיה קל יותר.
אחרי האימון יש קצת כאב שעובר אחרי 20 דקות של קרח.
לקרח יש השפעה על הכאב, לא על ההחלמה שלו. הסקוואט שלך קצת עקום, לא משהוא שהייתי חושב שיוביל לאסון. הייתי אומר שתדחוף מעט את האצבעות פנימה ואל תוציא אותן החוצה בזווית חדה מדי - משהוא שאני רואה אצל 99% מהאנשים שסובלים מפציעות אגן בזמן האחרון.

לקרח יש השפעה על הכאב, לא על ההחלמה שלו. הסקוואט שלך קצת עקום, לא משהוא שהייתי חושב שיוביל לאסון. הייתי אומר שתדחוף מעט את האצבעות פנימה ואל תוציא אותן החוצה בזווית חדה מדי - משהוא שאני רואה אצל 99% מהאנשים שסובלים מפציעות אגן בזמן האחרון.
קבלתי, אני איישם את זה היום, תודה רבה 🙌😃

זה מהיום, הרגיש יותר טוב, הבוקס סקוואט סתם מהשעמום...

סקוואט: 95 3X10
הרגיש סבבה, לא הכי קל. היה כאב חזק בהתחלה ובלי חימום אני בקושי עושה סקוואט משקל גוף. עשיתי חימום יסודי ורק שהגעתי לאזור ה80 קילו הכאב נעלם ובסט העבודה הרגשתי אותו מעט לא משהו מגביל.

@^pala

הסט השני נראה ממש טוב
🤭
דרך אגב עד מתי לפי דעתך כדי לעשות שימוש בקרח ?
בנץ: 100 2x1

בנץ צר: 90 2X2

בנץ עליון: 82.5 2X2

מתח: 10 10 10 10

ביספס.

סיימתי את האד כוהן, לצערי סיימתי עם אותו ה1RM שהצבתי. אם נתחשב בעובדות זה השג.

נכון בשלבים הראשונים של ה׳פציעה׳ שזה כמה שעות\ימים בודדים

סקוואט: 100kg 3x8
פואם רולר.

הסט האחרון היה הכי קל, לאורך האימון הרגשתי כאבים שהקרינו קצת לישבן אבל בזמן הסט הכאב כאילו נעלם. חשוב לי להדגיש כי המקום עוד דיי כואב:help:

זה לא בסדר שזה כואב, אולי כדי להתחיל לשלב קצת מבודדים\תרגילי עזר לאגן, אגן חזק ומאוזן יכול להיות קריטי במניעת המון פציעות.

זה לא בסדר שזה כואב, אולי כדי להתחיל לשלב קצת מבודדים\תרגילי עזר לאגן, אגן חזק ומאוזן יכול להיות קריטי במניעת המון פציעות.
תוכל לפרט כמה סטים? תרגילים לדוגמא ? תדירות?

כרגע - בוקס סקוואט רחב, 3X8 למשל, עקרונות התרגיל הזה משלב עבודה של כל האגן, אז בנתיים שילוב שלו יספיק
בנוסף לסקוואט או הרגיל או להחליף אותו בסקוואט ? (אני עדיין עובד במתכונת יום כן יום לא כולמר 3-4 אימונים בשבוע).

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית