עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לאט לאט יותר טוב, הסקוואט מרגיש טוב אך עדיין משהו מציק לי שם, אני מרגיש שהסקוואט עוד קצת "עקום" אבל זה משתפר מאימון לאימון.איך אתה מרגיש?
לקרח יש השפעה על הכאב, לא על ההחלמה שלו. הסקוואט שלך קצת עקום, לא משהוא שהייתי חושב שיוביל לאסון. הייתי אומר שתדחוף מעט את האצבעות פנימה ואל תוציא אותן החוצה בזווית חדה מדי - משהוא שאני רואה אצל 99% מהאנשים שסובלים מפציעות אגן בזמן האחרון.לאט לאט יותר טוב, הסקוואט מרגיש טוב אך עדיין משהו מציק לי שם, אני מרגיש שהסקוואט עוד קצת "עקום" אבל זה משתפר מאימון לאימון.
בעקרון באימון עצמו אחרי החימום אין כאבים בכלל ומסט לסט הכל נהיה קל יותר.
אחרי האימון יש קצת כאב שעובר אחרי 20 דקות של קרח.
קבלתי, אני איישם את זה היום, תודה רבה 🙌😃לקרח יש השפעה על הכאב, לא על ההחלמה שלו. הסקוואט שלך קצת עקום, לא משהוא שהייתי חושב שיוביל לאסון. הייתי אומר שתדחוף מעט את האצבעות פנימה ואל תוציא אותן החוצה בזווית חדה מדי - משהוא שאני רואה אצל 99% מהאנשים שסובלים מפציעות אגן בזמן האחרון.
לקרח יש השפעה על הכאב, לא על ההחלמה שלו. הסקוואט שלך קצת עקום, לא משהוא שהייתי חושב שיוביל לאסון. הייתי אומר שתדחוף מעט את האצבעות פנימה ואל תוציא אותן החוצה בזווית חדה מדי - משהוא שאני רואה אצל 99% מהאנשים שסובלים מפציעות אגן בזמן האחרון.
🤭הסט השני נראה ממש טוב
סטאר טוען שזה מפחית דלקתיות ? האומנם ?הקרח לא רלוונטי להחלמה, הוא מווסת כאב
נכון בשלבים הראשונים של ה׳פציעה׳ שזה כמה שעות\ימים בודדיםסטאר טוען שזה מפחית דלקתיות ? האומנם ?
נכון בשלבים הראשונים של ה׳פציעה׳ שזה כמה שעות\ימים בודדים
תוכל לפרט כמה סטים? תרגילים לדוגמא ? תדירות?זה לא בסדר שזה כואב, אולי כדי להתחיל לשלב קצת מבודדים\תרגילי עזר לאגן, אגן חזק ומאוזן יכול להיות קריטי במניעת המון פציעות.
כרגע - בוקס סקוואט רחב, 3X8 למשל, עקרונות התרגיל הזה משלב עבודה של כל האגן, אז בנתיים שילוב שלו יספיקתוכל לפרט כמה סטים? תרגילים לדוגמא ? תדירות?
בנוסף לסקוואט או הרגיל או להחליף אותו בסקוואט ? (אני עדיין עובד במתכונת יום כן יום לא כולמר 3-4 אימונים בשבוע).כרגע - בוקס סקוואט רחב, 3X8 למשל, עקרונות התרגיל הזה משלב עבודה של כל האגן, אז בנתיים שילוב שלו יספיק
בנוסף כמובןבנוסף לסקוואט או הרגיל או להחליף אותו בסקוואט ? (אני עדיין עובד במתכונת יום כן יום לא כולמר 3-4 אימונים בשבוע).
הבנתי, אעדכן אימון הבא, תודה רבה !בנוסף כמובן