עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יאלה אריאל אתה חוזר ל 180 סקוואט ויותר מזה 😃טקסס שבוע 4, עצימות:
סקוואט: 147.5kg 1x3 - קל
בנץ: 92.5kg 1x3F - איבדתי קצת כיווץ, מאמין שזה לא עניין של כוח(מתקדם כרגיל).
דדליפט: 160kg 1x5- ניסיתי עם חגורה והיה על הפנים, כנירא שלחגור בדדליפט זה לא בשבילי.
צ'ין אפס: 3x10 פימפום
תודה רבה אחי,יאלה אריאל אתה חוזר ל 180 סקוואט ויותר מזה 😃
חיובי 😵💫🥊מתחרה באפריל, כן? 😃
טקסס שבוע 5, עצימות:
סקוואט: 150kg 1x3 - קל, מתלבט אם להתחיל להעלות ב5 או שהגזמתי?
בנץ: 95kg 1x3F - היה לי פשוט כבד. מי נותן הצע לתקן את זה?
דדליפט: 165kg 1x5 - בלי חגורה, הרגיש מצוין
צ'ין אפס: 4x10 פימפום
מצד אחד אני דיי מפחד מקפיצה של 5 בסקוואט, לגבי הבנץ לא מתאפשר לי להתאמן 4 פעמיים בשבוע...אני מתלבט אולי להוסיף תרגילי עזר או להוריד את המתח.שמע אחי לדעתי תן קפיצה של 5 בסקוואט ודדליפט גם נפח ועצימות אם עדיין קל תן עוד 1 אם אחרי 2 יחסית כבד תחתוך ל 2.5 נניח ב 160
לגבי לחיצות אני עושה אד אתה יכול גם למרות שהתחלת אותה לפניי לדעתי אתה יכול לחזור לזה אני עושה פעמיים אד קואן פעמים טקסס ,
אם אתה מפחד שלא תצליח אז אל תתן קפיצה של 5 הכול תלוי בך !מצד אחד אני דיי מפחד מקפיצה של 5 בסקוואט, לגבי הבנץ לא מתאפשר לי להתאמן 4 פעמיים בשבוע...אני מתלבט אולי להוסיף תרגילי עזר או להוריד את המתח.
הבנתי..אם אתה מפחד שלא תצליח אז אל תתן קפיצה של 5 הכול תלוי בך !
לגבי הלחיצות תוסיף עוד נפח נניח אחרי העצימות מקבילים פרפר דברים בסגנון
גם רעיון תעשה 5 חזרות !הבנתי..
חשבתי אולי להוסיף חזרות לסקוואט, למשל אם היה קל 3 חזרות - אני אתן עוד חזרה או שתיים
ראשון:גם רעיון תעשה 5 חזרות !
תרשום שנייה את התוכנית שלך אני יראה איפה כדאי להכניס את התרגילי עזר ללחיצות
אולי 2 סטים של בק אוף \ מקבילים ביום העצימות..?בנץ: 95kg 1x3F - היה לי פשוט כבד. מי נותן הצע לתקן את זה?
בק אוף נשמע רעיון טוב, גם מקבילים...אולי 2 סטים של בק אוף \ מקבילים ביום העצימות..?
יכול להיות שבאמת עדיף להתחיל לעבוד קצת כוח במתח,אני מפחד אבל להעמיס יותר מידי. זה לא מוגזם קצת כל הנפח הזה?ראשון:
סקוואט: 5X5
בנץ: 5X5
מתח: 5X5 תעשה עם משקל
ומסור 2 סטים של 10
שלישי:
סקוואט התאוששות 2X5
פרס: 3X3
מתח: 3X10
חמישי:
סקוואט 1X3
בנץ: 1X3
דדליפט 5*1