עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני עושה סקוואט ושם את המוט על המקבילים עם שמירה צמודה חחח , אני יצלם ביום חמישי אם לא אז ביום שני בטוח , אוקי תודה אני יתקן את זה ...איך הסתדרת על הסקואט בסוף?
צלם את הטכניקה
לתרגילים של היד קדמית קוראים כפיפה ולא פשיטה אגב
בעיקרון עשיתי היום מכרעיים אבל אני יראה איך אני מתקדם.בהצלחה , אני הגעתי בשיטה הזאת למשקלים לא רעים , אגב אני הייתי מוציא את הפשיטת ברך ומשאיר רק את הכפיפת ברך(התרגיל להאמסטרינג)
אוקי אני יוריד , מישהו מחזק את Bilss ?אל תיהיה ליצן , אם אתה רוצה להתחזק ולגדול בפלג גוף תחתון אתה לא צריך יותר מסקואט ודדליפט בתכלס , אבל אתה אומר שאתה לא יכול דדליפט אז תעשה סקואט , כפיפת ברכים(האמסטרינג) ואם אתה רוצה אפשר תאומים , ה4 ראשי עובד מספיק בסקואט ואין סיבה להוסיף אותו גם להפך זה רק יפגע לך בהתקדמות
אני מאמין שזה יסתדר עם הזמן....תתרגל יותר את הישיבה אחורה
אין אפשרות לפרס , דדליפט ממש לא . רק היום בסקוואט כל המכון "אתה הורס לעצמך את הגובה" חוץ מהמדריך שעבד במשמרת , והיה עוד 3 מדריכים שהצטרפו לקראיות הדפוקות האלו ואיזה מישהו אמר לי " תרכב על אופניים הרגליים שלך יגדלו פי 2"תוציא את הלחיצת כתפיים ותכניס פרס , ותתחיל דדליפט
האימון היום היה A !! וחזק
חזה:
לחיצת חזה:3X6-60KG. .
לחיצת חזה בשיפוע עליון 3X8 - 52KG. כשל בסט האחרון אבל למי איכפת.![]()
פרפר עם קבלים: 10,8,6X3 - 11.25, 13.5, 16.5KG [כל צד].
כתפיים:
לחיצת כתפיים:חזרות ,36KG|-8-8-6.
הרחקה:8KG ל10X3
קירוב שכמות [כמו פרפר רק הפוך] : 3X10 12KG
יד אחורית:
לחיצה צרפתית: 3X8 - 32.5KG כשל בשני הסטים האחרונים בחזרה מספר 5-6
פשיטה בפולי:3X10| 25KG
בטן:
בטן בפולי כיפוף :33.5KG 3X8-.-
ועוד תרגיל כזה על משקל הגוף שאני נתלה על מתח ומרים את הרגליים מ90 מעלות כלפי הראש....12X3.
בעקרון ירדתי קצת במשקל אני עומד כרגע על 61.1(יבש בבוקר) אין לי כול כך כוח להשקיע כרגע בתזונה והחלטתי לקחת הפסקה של חודש-חודשיים ולאכול מה שבא לי העיקר להגיע לכמות החלבון שאני צריך ואחר-כך אני יכנס חזק לקטע של התזונה , האימון ממשיכים כרגיל והאמת שיש לי יותר כוח וזה העיקר 😃