הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

חזק (יחסית)

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-27/10/17
"
משם 10 ימיים ללא העמסה עד יום חמישי ה1.8 שאז אני יעשה יום צ'יט לכבוד סיום החיטוב".
בסדר , זה עדיין נחשב חיטוב ...
למה לא לעשות צ'יט ? זה גם יהיה מסביבות 4 עד שאני ילך לישון ככה שאני לא יצליח להגיע ליותר מ8K (אם בכלל) .
ךא מבין מה כ''כ רע בזה .

- - - עידכון הודעה - - -

פרוטוקול 1 : שעה ריצה קלה .

למה אני מקבל ממך התראות של ציטוט ותגובה ואין שום תגובה???

אין לי מושג , יש קצת דפקות בפורום למשל כמו שאני לא רואה את התגובות שרשמתי לך .

אל תעשה את הציט לפני הניטראלי מסכנה שתקבל ריבאונד של שומן.
תסיים את ה10 ימים האלה, ואז תעלה פחמימה בהדרגה עד הניטראלי.

אל תעשה את הציט לפני הניטראלי מסכנה שתקבל ריבאונד של שומן.
תסיים את ה10 ימים האלה, ואז תעלה פחמימה בהדרגה עד הניטראלי.
אני יקצץ אותו ויהפוך אותו למין העמסה מלוכלכת אבל לא משהו שיוסיף לי הרבה שומן אם בכלל.

ריבאונד של שומן יכול לדפוק לך את כל החיטוב שעשית.

ריבאונד של שומן יכול לדפוק לך את כל החיטוב שעשית.
תשמע , 10 ימיים רצופים של דל פחמימה (30 גרם) ופרוטוקולים לשומן עיקש ואז העמסה (סטייל CBL) אחרי אימון ביום העשירי ומשם נייטראלי (כמובן שאני יעלה פחמימה בהדרגה) לא רואה עם זה בעיה כל כך אז נכון אני יעלה קצת בשומן אבל לא יותר מחצי קילו ... זה בטח לא ידפוק את החיטוב .
אם אתה לא חושב ככה אני ישמח לדעת למה ?

שוב, יש סכנה שתחטוף ריבאונד של שומן, אתה עושה העמסה ולא חוזר שוב למאזן שלילי מה שמשנה את חילוף החומרים ועלול לגרום לך לעלייה ניכרת בשומן.

שוב, יש סכנה שתחטוף ריבאונד של שומן, אתה עושה העמסה ולא חוזר שוב למאזן שלילי מה שמשנה את חילוף החומרים ועלול לגרום לך לעלייה ניכרת בשומן.
תירא , יש משהו במה שאתה אומר אבל אני לא חושב שאני יעלה יותר מידי בשומן אם בכלל ואתה יודע מה גם אם כן לא יקרה כלום וצריך לההנות קצת .
נגיד ובמקרה הכי גרוע אני יעלה קילו שומן טהור העמסה הזאת עולה על החסרונות לפי דעתי .
אבל תודה בכל זאת שהסבת את תשומת ליבי .

אתה לא יכול לדעת כמה שומן אתה תעלה, וגם אני לא, יכול להיות שתעלה חצי קילו, או אולי 4.
עמלת קשה כל כך על כל קילו וקילו בחיטוב הארוך והמפרך הזה, לא חבל?
אני לא הייתי לוקח את הסיכון הזה.

אתה לא יכול לדעת כמה שומן אתה תעלה, וגם אני לא, יכול להיות שתעלה חצי קילו, או אולי 4.
עמלת קשה כל כך על כל קילו וקילו בחיטוב הארוך והמפרך הזה, לא חבל?
אני לא הייתי לוקח את הסיכון הזה.
למה אתה טוען שהעמסה אחת לפני חזרה למסה תהרוס לו הכל?
סך הכל אם הוא באמת יגזים מה הוא כבר יעלה חצי קילו? ואז יתחיל לעלות בהדרגה לנייטרלי וזהו - תקן אותי אם אני טועה

למה אתה טוען שהעמסה אחת לפני חזרה למסה תהרוס לו הכל?
סך הכל אם הוא באמת יגזים מה הוא כבר יעלה חצי קילו? ואז יתחיל לעלות בהדרגה לנייטרלי וזהו - תקן אותי אם אני טועה
זה מה שאני חושב גם...

תעשה מה שאתה רוצה, זאת החלטה שלך בסופו של דבר.

ברור שהוא יעשה מה שבא לו בסופו של דבר, אבל שאלתי אותך כדי ללמוד.. אם יש לך הסבר הגיוני למה זה יקרה אני אשמח לשמוע
זה ההסבר
הוא היה מאוד ברור , הוא גם אמר שאי אפשר לדעת מה יהיה העלייה בשומן יכול להיות ק''ג יכול להיות גם 4 ק''ג ואפילו יכול להיות שלא יהיה עלייה מיוחדת בכלל .
פסיכו התכוון שלא שווה לקחת את הסיכון , אני חושב (ומהקרות שלי עם הגוף שלי) שלא יהיה עלייה של יותר מחצי קילו ולכן אני לוקח את הסיכון.

נערך לאחרונה:
זה ההסבר

הוא היה מאוד ברור , הוא גם אמר שאי אפשר לדעת מה יהיה העלייה בשומן יכול להיות ק''ג יכול להיות גם 4 ק''ג ואפילו יכול להיות שלא יהיה עלייה מיוחדת בכלל .
פסיכו התכוון שלא שווה לקחת את הסיכון , אני חושב (ומהקרות שלי עם הגוף שלי) שלא יהיה עלייה של יותר מחצי קילו ולכן אני לוקח את הסיכון.

אולי אני מפספס פה איזה משהו אבל לא הבנתי, בחיטוב קצב חילוף החומרים יורד. עושים העמסה כדי לאזן את חילוף החומרים ולמנוע ירידה שלו. (עד פה אני מקווה שאני צודק)

אם אתה מסיים חיטוב צריך לעשות נייטרלי כדי שהחילוף חומרים יעלה בהדרגה ולא תחזור ישר לחיובי כי אז תחטוף ריבאונד שומן.

מה שאתה תעשה זה תעשה העמסה, תקבל קצת "ריבאונד" שומן נניח חצי קילו - קילו במקסימום, ואז תתחיל עלייה הדרגתית מנייטרלי לחיובי.
אם אתה חוזר מהעמסה לנייטרלי, זה עדיין חזרה לסוג של מאזן שלילי בשביל הגוף.. ככה שאני לא רואה ריבאונד ואם החילוף חומרים יחזור להיות גבוה יותר אז אפילו קיצרת את התקופת של הנייטרלי.

אולי ההיגיון שלי לא טוב אז אני אשמח אם תתקנו אותי אם אני טועה

לאזן את חילוף החומרים זה לא דבר שנעשה ביום אחד, כך לדוגמה את הניטראלי, אם קצב חילוף החומרים היה מתאזן אחרי יום אחד, שהרי למה אנחנו עושים שבועיים?מהות ההעמסה היא לבלבל את המערכת קצת, להפעיל הורמונים ולמלא מאגרי גליקוגן.

- - - עידכון הודעה - - -

שוב, גם אני חא מבין גדול בעניין, יכול להיות שגם אני טועה.

אני בטוח שלא יהיה עלייה מיוחדת בשומן , חצי קילו - קילו (תלוי עד כמה מוגזם זה יהיה) וכמובן שאני יעלה איזה 3-4 קילו נוזלים שירדו אחרי כמה ימיים בנייטרלי .
אני כבר יעדכן , נחייה ונירא.

סקוואט: 20 . 40 , 60 , 80 ,80 קליל .

דדליפט: 60 . 100 , 140 (3) קשה.

פרס : 20 , 30 , 40, 50 (3) קשה.

בטן 4X12 .

סה''כ אימון רדוד-חלש הייתי דיי עייף ולא שמרתי על גב ישר בדדליפט.

- - - עידכון הודעה - - -

פרוטוקול 1 הכי טוב שהיה לי בחיים !

שעה ריצה קלה ומולי בר רפאלי מתאמנת בTRX ועושה קפיצות בחבל , ובטלוויזיה סאלינה גומז יש יותר טוב ?
עשיתי 8 קילומטר בלי להרגיש בכלל 😈

אני בטוח שלא יהיה עלייה מיוחדת בשומן , חצי קילו - קילו (תלוי עד כמה מוגזם זה יהיה) וכמובן שאני יעלה איזה 3-4 קילו נוזלים שירדו אחרי כמה ימיים בנייטרלי .
אני כבר יעדכן , נחייה ונירא.

סקוואט: 20 . 40 , 60 , 80 ,80 קליל .

דדליפט: 60 . 100 , 140 (3) קשה.

פרס : 20 , 30 , 40, 50 (3) קשה.

בטן 4X12 .

סה''כ אימון רדוד-חלש הייתי דיי עייף ולא שמרתי על גב ישר בדדליפט.

- - - עידכון הודעה - - -

שעה ריצה קלה ומולי בר רפאלי מתאמנת בTRX ועושה קפיצות בחבל , ובטלוויזיה סאלינה גומז יש יותר טוב ?
בר רפאלי מתאמנת במכון שלך O: ?

:Oבר רפאלי מתאמנת במכון שלך? איפה אתה מתאמן?

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית