עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לינק תמונה או לא היה.
על הדרך חוב לראק לספק תמונות של כוסיות מהמכון.
איך בר במציאות? מלא אנשים אומרים לי שהיא מכוערת במציאות והכל זה רק איפור...אני בטוח שלא יהיה עלייה מיוחדת בשומן , חצי קילו - קילו (תלוי עד כמה מוגזם זה יהיה) וכמובן שאני יעלה איזה 3-4 קילו נוזלים שירדו אחרי כמה ימיים בנייטרלי .
אני כבר יעדכן , נחייה ונירא.
סקוואט: 20 . 40 , 60 , 80 ,80 קליל .
דדליפט: 60 . 100 , 140 (3) קשה.
פרס : 20 , 30 , 40, 50 (3) קשה.
בטן 4X12 .
סה''כ אימון רדוד-חלש הייתי דיי עייף ולא שמרתי על גב ישר בדדליפט.
- - - עידכון הודעה - - -
פרוטוקול 1 הכי טוב שהיה לי בחיים !
שעה ריצה קלה ומולי בר רפאלי מתאמנת בTRX ועושה קפיצות בחבל , ובטלוויזיה סאלינה גומז יש יותר טוב ?
עשיתי 8 קילומטר בלי להרגיש בכלל 😈
שעה ריצה קלה ומולי בר רפאלי מתאמנת בTRX ועושה קפיצות בחבל , ובטלוויזיה סאלינה גומז יש יותר טוב ?
אני בטוח שלא יהיה עלייה מיוחדת בשומן , חצי קילו - קילו (תלוי עד כמה מוגזם זה יהיה) וכמובן שאני יעלה איזה 3-4 קילו נוזלים שירדו אחרי כמה ימיים בנייטרלי .
אני כבר יעדכן , נחייה ונירא.
סקוואט: 20 . 40 , 60 , 80 ,80 קליל .
דדליפט: 60 . 100 , 140 (3) קשה.
פרס : 20 , 30 , 40, 50 (3) קשה.
בטן 4X12 .
סה''כ אימון רדוד-חלש הייתי דיי עייף ולא שמרתי על גב ישר בדדליפט.
- - - עידכון הודעה - - -
אני מתאמן בת''א , יש לי תמונה איתה לפני חודשיים בערך במכון אם זה מספיק חוב לראק בשלבכם ... לעמוד מולה ולהתחיל לצלם אותה זה קצת......
גם טובאני מתאמן בת''א , יש לי תמונה איתה לפני חודשיים בערך במכון אם זה מספיק חוב לראק בשלבכם ... לעמוד מולה ולהתחיל לצלם אותה זה קצת......
כמה אחוז שומן אתה עכשיו?אימון ללא כוחות !
Xקוואט קל
דדליפט 120*5
פרס 50*3
- - - עידכון הודעה - - -
יום אחרון לחיטוב :
פרוטוקול 1 : שעה ריצה + 200מ''ג קפאין.
מחר יום אימון אחרון ואז צ'יט עד שאלך לישון :hoel