עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
HateBreed risusאחרי אימון מצוין ! תודה לכל החברה שפרסמו פה שירים (במיוחד : honor never dies risus)
סקוואט : 110KG 5 5 5 לא קשה במיוחד .
בנץ: 72.5KG 5 5 5 לא קל...
דדליפט: 130KG 5 משום מה החזרה האחרונה התחרבשה .
193ekHateBreed risus
יש את השיר FACING WHAT CONSUMES YOU שהוא אחד החזקים
שיר ה-pr שלי
אני בטוח שפסיכו אוהב את השיר ;)
מכיר את כל השירים, אין להקה אחרת שמתנגת אצלי באימונים חוץ מהם כרגע.גם להקה טובה תחפש שיר
DROPIN PLATES שיר מעולה
רק יצאתי מנייטרלי ועד עכשיו לא היה קשה במיוחד , מה אתה אומר להוסיף קלוריות (וכמה?)?אני הייתי מעלה ל117.5, למה אתה רק על פלוס של 300?
אם אתה מרגיש שזה בינתיים מספיק לך אז זה סבבה אבל בקרוב כנראה זה כבר לא יספיק.רק יצאתי מנייטרלי ועד עכשיו לא היה קשה במיוחד , מה אתה אומר להוסיף קלוריות (וכמה?)?
אני מרגיש שזה לא מספיק כ''כ כי אני מגיע לאימונים תפוס ומתחיל להיות לי כבד ... ככה שנירא לי שאני פשוט יעלה ל+500 מעל הנייטרלי , מה אתה אומר? ואני פשוט יפסיק להגביל את הפחמימות (או שכדי לעשות את זה עדיין בהדרגה כדי לא להפוך לגוש נוזלים?)אם אתה מרגיש שזה בינתיים מספיק לך אז זה סבבה אבל בקרוב כנראה זה כבר לא יספיק.
ערכתי , עכשיו זה יותר ברור...החזרות שלא סגרת זה פייל? אם כן אז תכתוב שזה פייל ואם לא למה לא ידרדת?
התכוונתי לשאול שאם זה לא פייל למה לא ירדת לחזרה (כאילו וויתרת על חזרה כי חשבת שלא תצליח בה) אבל תיקנת ועכשיו מבינים שזה פייל.ערכתי , עכשיו זה יותר ברור...
לא הבנתי מה אתה שואל , אם הבנץ שלי התדרדר ? (לצערי כן :() . דרך אגב מה כדי לעשות עם זה ?
התייעצתי גם עם ליאור , אני יעשה בדיוק את מה שהמלצת אבל אני ישאר כרגע על + של 500 כי התנסתי בו רק יומיים ככה ששווה לתת עוד צ'אנס , מקסימום אני יוסיף .התכוונתי לשאול שאם זה לא פייל למה לא ירדת לחזרה (כאילו וויתרת על חזרה כי חשבת שלא תצליח בה) אבל תיקנת ועכשיו מבינים שזה פייל.
תעלה ל120 סקוואט בבנצ' תשאר באותו משקל, ותעלה את הפלוס הקלורי בעוד 300 לפחות.