הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

חזק (יחסית)

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-27/10/17
אחרי אימון מצוין ! תודה לכל החברה שפרסמו פה שירים (במיוחד : honor never dies risus)

סקוואט : 110KG 5 5 5 לא קשה במיוחד .

בנץ: 72.5KG 5 5 5 לא קל...

דדליפט: 130KG 5 משום מה החזרה האחרונה התחרבשה .

אחרי אימון מצוין ! תודה לכל החברה שפרסמו פה שירים (במיוחד : honor never dies risus)

סקוואט : 110KG 5 5 5 לא קשה במיוחד .

בנץ: 72.5KG 5 5 5 לא קל...

דדליפט: 130KG 5 משום מה החזרה האחרונה התחרבשה .
HateBreed risus
יש את השיר FACING WHAT CONSUMES YOU שהוא אחד החזקים

אימון לילי

סקוואט : 115KG 5 5 4

פרס: 47.5KG 5 5 5

מתח: 18KG עלי 5 5 5

הסקוואט היה טוב טכניקה מצוינת אבל בחזרה האחרונה (5F) הברכיים פשוט קרסו לי ! מה אתם אומרים יום חמישי לעשות 120 ואז לחתוך את ההתקדמות ל2.5KG + להוסיף אוכל ? כי אני על פלוס של 300 קלוריות ו250 גרם פחמימות ככה שאני לא חושב שאני מספיק להתאושש אבל מצד שני רק יצאתי מנייטרלי אחרי דל פחמימה .

אשמח לייעוץ חברים.

רק יצאתי מנייטרלי ועד עכשיו לא היה קשה במיוחד , מה אתה אומר להוסיף קלוריות (וכמה?)?
אם אתה מרגיש שזה בינתיים מספיק לך אז זה סבבה אבל בקרוב כנראה זה כבר לא יספיק.

אם אתה מרגיש שזה בינתיים מספיק לך אז זה סבבה אבל בקרוב כנראה זה כבר לא יספיק.
אני מרגיש שזה לא מספיק כ''כ כי אני מגיע לאימונים תפוס ומתחיל להיות לי כבד ... ככה שנירא לי שאני פשוט יעלה ל+500 מעל הנייטרלי , מה אתה אומר? ואני פשוט יפסיק להגביל את הפחמימות (או שכדי לעשות את זה עדיין בהדרגה כדי לא להפוך לגוש נוזלים?)

תעלה ל500 ואל תפחד לעלות ליותר כשתצתרך, לגבי מה לאכול תאכל מזון בריא ומזין ולא ג'נק פוד וממתקים ואתה תיהיה בסדר גמור.

אימון טוב ומתיש !

סקוואט :PR 117.5KG 5 5 5F

בנץ: 75KG 5F 5F 4F

דדליפט : 135KG 5

הגעתי עם דומוס שהחמיר במהלך הסקוואט והקשה עלי בסטאפ אפ בדדליפט אבל הצלחתי בסופו של דבר, למרות הכאב !
סקוואט מאוד מרוצה מהטכניקה שהייתה מצוינת (במיוחד בסט האחרון).
אני מתחיל להתקע ואני חושב שאני לא מתאושש מספיק למרות שעות שינה טובות ומרובות ככה שנישאר לי רק להוסיף קלוריות.

נערך לאחרונה:
החזרות שלא סגרת זה פייל? אם כן אז תכתוב שזה פייל ואם לא למה לא ידרדת?
ערכתי , עכשיו זה יותר ברור...
לא הבנתי מה אתה שואל , אם הבנץ שלי התדרדר ? (לצערי כן :() . דרך אגב מה כדי לעשות עם זה ?

ערכתי , עכשיו זה יותר ברור...
לא הבנתי מה אתה שואל , אם הבנץ שלי התדרדר ? (לצערי כן :() . דרך אגב מה כדי לעשות עם זה ?
התכוונתי לשאול שאם זה לא פייל למה לא ירדת לחזרה (כאילו וויתרת על חזרה כי חשבת שלא תצליח בה) אבל תיקנת ועכשיו מבינים שזה פייל.
תעלה ל120 סקוואט בבנצ' תשאר באותו משקל, ותעלה את הפלוס הקלורי בעוד 300 לפחות.

התכוונתי לשאול שאם זה לא פייל למה לא ירדת לחזרה (כאילו וויתרת על חזרה כי חשבת שלא תצליח בה) אבל תיקנת ועכשיו מבינים שזה פייל.
תעלה ל120 סקוואט בבנצ' תשאר באותו משקל, ותעלה את הפלוס הקלורי בעוד 300 לפחות.
התייעצתי גם עם ליאור , אני יעשה בדיוק את מה שהמלצת אבל אני ישאר כרגע על + של 500 כי התנסתי בו רק יומיים ככה ששווה לתת עוד צ'אנס , מקסימום אני יוסיף .

חרא אימון !

סקוואט: PR 120KG 2F 3 2F אפילו לא רוצה להחשיב את זה כPR

פרס:PR 50KG 5 5F 4F

מתח : 20KG עלי 5 5 5

חרא אימון ! ואין לי אפילו תירוצים :infomilies041-79: אני מוסיף עוד איזה 200 קלוריות (סה''כ + קלורי של 700)
אימון הבא שוב 120 בסקוואט (גם בפרס נשאר באותו משקל

אני הייתי מוותר על המתח, תחליט אתה אם הוא מפריע לך להתאושש.
חוץ מזה שמתח בלבד לא מחליף פאוורקלין.
מה קרה בסקוואט?
תתנחם בזה שלי היה חרא שלי אימון גם כן.

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית