הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

חזק (יחסית)

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-27/10/17
סקוואט: 112.5KG 5 5 5

פרס:PR 52.5KG 5 5 5

מתח: 21.25KG עלי 5 5 5.
______________________________________-
הכל הלך טוב ,אבל יש בעיות עם הסקוואט יותר נכון יש בעיה עם ההגבהה , בגלל שהמוטות ביטחון גבוהים לי מידי ומפריעות לי לשבור מקביל אני נאלץ לעשות סקוואט על מדרגות פילאטיס שקצת שוקעות לי , מה שגורם לעקבים שלי לעלות מעט בזמן היציאה מהבור.

פרס - היה מצוין ! בסט האחרון חזרה 5 היה מאוד כבד לקח לי איזה 5 שניות לגמור אותה אבל עלה !

מתח- קצת צ'יטינג בחזרה האחרונה.
שומע, במתח, תכתוב משקל כולל מ.ג.+תוספת משקל, כי פחות מעניין מה המשקל שעליך אלא מה המשקל הכולל... חוץ מזה שאם אתה בתקופת מסה זה יראה כאילו שאתה לא מעלה משקלים במתח אבל בעצם כן...קיצר הבנת את הנקודה נראלי.. 😃

שומע, במתח, תכתוב משקל כולל מ.ג.+תוספת משקל, כי פחות מעניין מה המשקל שעליך אלא מה המשקל הכולל... חוץ מזה שאם אתה בתקופת מסה זה יראה כאילו שאתה לא מעלה משקלים במתח אבל בעצם כן...קיצר הבנת את הנקודה נראלי.. 😃
אני כל שבוע נשקל ומעלה לפה כמה אני שוקל , בעקרון באימון עצמו עם נוזלים אני משהו כמו 74~ אם ככה התכוונת לזה.

אני כל שבוע נשקל ומעלה לפה כמה אני שוקל , בעקרון באימון עצמו עם נוזלים אני משהו כמו 74~ אם ככה התכוונת לזה.
כן התכוונתי שממש תישקל בתחילת האימון - בגדים, נעליים, נוזלים, כל מה שאתה עולה איתו על המתח... זה לא אינדיקציה למשקל גוף שלך זה אינדיקציה למשקל גוף שלך כשאתה עולה על המתח...

משקל בוקר: 72.6KG עלייה של קילו אימון מלא אנרגיות !!

סקוואט: 117.5KG 5 5 5

פרס: PR 55KG 5 5 5 שני הסטים הראשונים היה קל , סט שלישי קשה אבל עלה !

מתח : 97.5 קילו (22.5KG עלי + 75KG מ.ג) 5 5 5 (האחרון היה מלא בצ'טינג אז נקרא לו 5F)

אימון פ33ות!

סקוואט : PR 120KG 5 5 5 סוף סוף !!

בנץ: 80KG 5 5 4-5F .

דדליפט: 145KG 3-4F

אחלה אימון ! מבסוט מהסקוואט , בנץ גם היה טוב , מעלה אימון הבא כרגיל ...
דדליפט- שיפרתי את הטכניקה וכנירא שהשקל גדול עלי . אני עושה "ריסט" ל135(לא עומד להחשיב אותו כריסט כי זה אך ורק לשיפור טכניקה , זה לא עניין של כוח)

סקוואט: Pr 4F 5 5 122.5Kg

פרס: 5F 4F 4 57.5Kg Pr

מתח: 98.5 (22.5kg add)
5-5-5

בסקוואט היה בעיה של ריכוז אז אני ממשיך את ההתקדמות כרגיל .
פרס נשאר על אותו משקל.

15 דקות הליכה.

גמר חתימה טובה לכולם ;)

נערך לאחרונה:
תישאר על אותו הקצב, זה הקצב שרצוי.
אתה יכול להוסיף זמן, אבל זה תלוי בך ובהרגשה.

משקל בוקר : 73.4KG הגוף מתחיל להתרגל ל+ הקלורי הגבוה . אימון רדוד ...

סקוואט:PR 125KG 5F 5F 4F

בנץ: 82.5KG 5F 5F 5F

דדליפט: 135KG 5. (הורדתי על מנת לשפר את הטכניקה)

נ.ב קניתי נעלי הרמה Adidas Iron Work , קצת גדולות עלי אבל הרבה יותר טובות מהאולסטאר.

משקל בוקר : 73.4KG הגוף מתחיל להתרגל ל+ הקלורי הגבוה . אימון רדוד ...

סקוואט:PR 125KG 5F 5F 4F

בנץ: 82.5KG 5F 5F 5F

דדליפט: 135KG 5. (הורדתי על מנת לשפר את הטכניקה)

נ.ב קניתי נעלי הרמה Adidas Iron Work , קצת גדולות עלי אבל הרבה יותר טובות מהאולסטאר.
כמה הפלוס הקלורי?

לא יודע , אני כרגע על 3100 זה בערך 1000 מעל התחזוקה אולי קצת פחות.
אני יעלה ב200~
אני דבק בעמדה שלי שאם נכשלים בסקוואט ודדליפט ב-ss חובה להוסיף עוד אוכל (לא תקף למשקלים של סוף התוכנית).

סקוואט :PR 125KG 5 5 5

פרס: 57.5KG 5F 5F 4

מתח: (23 קילו עלי) מ.ג 100KG , אולי זה PR אני לא זוכר כ''כ אבל זה איפשהו שם.

15 דקות הליכה , קצב 6.

אימון טוב בסה''כ מרוצה מהסקוואט מאוכזב מהפרס. אם אני לא יצליח אימון הבא אז ריסט.

נערך לאחרונה:
גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית