נק' מוניטין:
18,720
- 5,678
- 4,021
- מכון חלודה
בהצלחה, אתה תגיע לשתי פלטות בנץ' בדימונה מינימום 😛תודה ,אניבן 16 וחצי .
כרגע אני רחוק מPR בבנץ (השיא הוא 87 ל3\ 84.5KG 3X5). אבל אני מרגיש שאני על הגל .
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בהצלחה, אתה תגיע לשתי פלטות בנץ' בדימונה מינימום 😛תודה ,אניבן 16 וחצי .
כרגע אני רחוק מPR בבנץ (השיא הוא 87 ל3\ 84.5KG 3X5). אבל אני מרגיש שאני על הגל .
המטרה היא 100 קילו באמת לסוף SS אבל אני לא יודע אם אני יתחרה בדימונה , תלוי איך אני יתקדם בSSבהצלחה, אתה תגיע לשתי פלטות בנץ' בדימונה מינימום 😛
שומע, במתח, תכתוב משקל כולל מ.ג.+תוספת משקל, כי פחות מעניין מה המשקל שעליך אלא מה המשקל הכולל... חוץ מזה שאם אתה בתקופת מסה זה יראה כאילו שאתה לא מעלה משקלים במתח אבל בעצם כן...קיצר הבנת את הנקודה נראלי.. 😃סקוואט: 112.5KG 5 5 5
פרס:PR 52.5KG 5 5 5
מתח: 21.25KG עלי 5 5 5.
______________________________________-
הכל הלך טוב ,אבל יש בעיות עם הסקוואט יותר נכון יש בעיה עם ההגבהה , בגלל שהמוטות ביטחון גבוהים לי מידי ומפריעות לי לשבור מקביל אני נאלץ לעשות סקוואט על מדרגות פילאטיס שקצת שוקעות לי , מה שגורם לעקבים שלי לעלות מעט בזמן היציאה מהבור.
פרס - היה מצוין ! בסט האחרון חזרה 5 היה מאוד כבד לקח לי איזה 5 שניות לגמור אותה אבל עלה !
מתח- קצת צ'יטינג בחזרה האחרונה.
אני כל שבוע נשקל ומעלה לפה כמה אני שוקל , בעקרון באימון עצמו עם נוזלים אני משהו כמו 74~ אם ככה התכוונת לזה.שומע, במתח, תכתוב משקל כולל מ.ג.+תוספת משקל, כי פחות מעניין מה המשקל שעליך אלא מה המשקל הכולל... חוץ מזה שאם אתה בתקופת מסה זה יראה כאילו שאתה לא מעלה משקלים במתח אבל בעצם כן...קיצר הבנת את הנקודה נראלי.. 😃
כן התכוונתי שממש תישקל בתחילת האימון - בגדים, נעליים, נוזלים, כל מה שאתה עולה איתו על המתח... זה לא אינדיקציה למשקל גוף שלך זה אינדיקציה למשקל גוף שלך כשאתה עולה על המתח...אני כל שבוע נשקל ומעלה לפה כמה אני שוקל , בעקרון באימון עצמו עם נוזלים אני משהו כמו 74~ אם ככה התכוונת לזה.
6 קמ''ש , הרגיש טוב...איזה קצב הליכה אתה נותן באירובי?
עוד מעט פלטה בפרס.
כמה הפלוס הקלורי?משקל בוקר : 73.4KG הגוף מתחיל להתרגל ל+ הקלורי הגבוה . אימון רדוד ...
סקוואט:PR 125KG 5F 5F 4F
בנץ: 82.5KG 5F 5F 5F
דדליפט: 135KG 5. (הורדתי על מנת לשפר את הטכניקה)
נ.ב קניתי נעלי הרמה Adidas Iron Work , קצת גדולות עלי אבל הרבה יותר טובות מהאולסטאר.
לא יודע , אני כרגע על 3100 זה בערך 1000 מעל התחזוקה אולי קצת פחות.כמה הפלוס הקלורי?
כמה גרם אתה עולה בשבוע?לא יודע , אני כרגע על 3100 זה בערך 1000 מעל התחזוקה אולי קצת פחות.
אני יעלה ב200~
800 ~ זה יורד משבוע לשבוע....כמה גרם אתה עולה בשבוע?
אני דבק בעמדה שלי שאם נכשלים בסקוואט ודדליפט ב-ss חובה להוסיף עוד אוכל (לא תקף למשקלים של סוף התוכנית).לא יודע , אני כרגע על 3100 זה בערך 1000 מעל התחזוקה אולי קצת פחות.
אני יעלה ב200~
כן זה מה שאני עומד לעשות ...אני דבק בעמדה שלי שאם נכשלים בסקוואט ודדליפט ב-ss חובה להוסיף עוד אוכל (לא תקף למשקלים של סוף התוכנית).