הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

חזק (יחסית)

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-27/10/17
יכול להיות שהמשקל יעשה את העבודה בשבילך אני כבר 77 וממשיך לעלות ... אין לי זמן לחטב ככה שיכול להיות שאתחרה ב82.5 כבר...נירא מה מצב משקל הגוף בשבועיים הבאים.
אין דבר כזה, גם בעד 82.5 אני לא אתן לך לנוח.

טקסס שבוע 4 , אימון נפח תחתון:

סקוואט: 140kg 5X5 קשה!

פשיטות גו: 22.5KG 5X10.

טקסס שבוע 4 , נפח עליון:

בנץ: 85kg 5X5

מתח: 10 10 10 10

סחטיין עליך. זוכר את הימים של הבנץ' 50 קילו לשמיניות?
#נוסטלגיות#חלשות#מהקאנטרי

נערך לאחרונה:
משקל מהבוקר: 76.5kg טקסס שבוע 4 , עצימות תחתון:

סקוואט: 165KG 2F

דדליפט: 165KG 7

לא יודע מה קרה בסקוואט יכול להיות שאני מתרגש יותר מידי בגלל המשחק היום וגם יכול להיות בגלל מתיחה שיש לי באלכסון (למרות שהיא לא הפריעה לי עד עכשיו).

משקל מהבוקר: 76.5kg טקסס שבוע 4 , עצימות תחתון:

סקוואט: 165KG 2F

דדליפט: 165KG 7

לא יודע מה קרה בסקוואט יכול להיות שאני מתרגש יותר מידי בגלל המשחק היום וגם יכול להיות בגלל מתיחה שיש לי באלכסון (למרות שהיא לא הפריעה לי עד עכשיו).
אילו דברים אתה אוכל בהעמסות? אני קצת מפקשש לאחרונה

עם או בלי חגורה?
עם
אילו דברים אתה אוכל בהעמסות? אני קצת מפקשש לאחרונה
אני גם , העמסות האחרונות שלי התבוססו על חבילת ניוקי , שייק של בננות בשלות פחות או יותר עם תמרים וסורבה תות , קבוקים (הפיצוחים - בכל זאת מונדיאל) קצת B&J 2 נסטי דיאט (שזה 50 גרם פחמיה) ענבים ואיזה פיתה שתיים (לפעמים גם פיצה) סהכ בדר''כ זה 550-600 גרם פחמימה

עם
אני גם , העמסות האחרונות שלי התבוססו על חבילת ניוקי , שייק של בננות בשלות פחות או יותר עם תמרים וסורבה תות , קבוקים (הפיצוחים - בכל זאת מונדיאל) קצת B&J 2 נסטי דיאט (שזה 50 גרם פחמיה) ענבים ואיזה פיתה שתיים (לפעמים גם פיצה) סהכ בדר''כ זה 550-600 גרם פחמימה
אם יש לך טריקים איך לדחוף אוכל קל כי לפעמים נהיה בלתי אפשרי לאכול עוד כף אורז או משולש פיצה, אני חייב להעלות את האוכל שלי דחוף, בצורה הזויה אני מרגיש מאוד חטוב מלפני כמה חודשים. חבל שלא צילמתי

בכל מקרה, לימי אוף הכנתי שקשוקת בשר, ומיצה - פיצה עם בסיס מבשר, מאוד ממליץ, היה טעים ומפוצץ ודי קל להכין

באלכסון השמאלי (בין הביצים לשוק) . לא יודע אני פשוט או
אם יש לך טריקים איך לדחוף אוכל קל כי לפעמים נהיה בלתי אפשרי לאכול עוד כף אורז או משולש פיצה, אני חייב להעלות את האוכל שלי דחוף, בצורה הזויה אני מרגיש מאוד חטוב מלפני כמה חודשים. חבל שלא צילמתי

בכל מקרה, לימי אוף הכנתי שקשוקת בשר, ומיצה - פיצה עם בסיס מבשר, מאוד ממליץ, היה טעים ומפוצץ ודי קל להכין
כל , אף פעם לא קרה לי שהתפוצצתי (אולי רק בהתחלה).
ממה ששמתי לב דווקא תפא מפוצץ אותי לעומת אוכל עם גלוטן כמו לחם או פסטה שלא ממפוצץ אותי (אין הרגשה של נפיחות) שזה מצחיק כי זה בדיוק ההפך ממה שהוא כותב בספר...

בין הביצים עצמם לשוק?
יש לי גם איזה מתיחה דומה שהתחילה לי לאחרונה..

סליחה , התכוונתי לירך.
בתמונה זה בגיד שבין הביצים לירך(בקו השחור).

קבצים מצורפים

• ירך.png
    ירך.png
    KB 28.9 · צפיות: 107
גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית