אין דבר כזה, גם בעד 82.5 אני לא אתן לך לנוח.יכול להיות שהמשקל יעשה את העבודה בשבילך אני כבר 77 וממשיך לעלות ... אין לי זמן לחטב ככה שיכול להיות שאתחרה ב82.5 כבר...נירא מה מצב משקל הגוף בשבועיים הבאים.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אין דבר כזה, גם בעד 82.5 אני לא אתן לך לנוח.יכול להיות שהמשקל יעשה את העבודה בשבילך אני כבר 77 וממשיך לעלות ... אין לי זמן לחטב ככה שיכול להיות שאתחרה ב82.5 כבר...נירא מה מצב משקל הגוף בשבועיים הבאים.
תודה רבהבהמה טיבטית:193ek:🙌🙌🙌 מעריץ
איך אפשר שלא:smiling006:סחטיין עליך. זוכר את הימים של הבנץ' 50 קילו לשמיניות?
#נוסטלגיות#חלשות#מהקאנטרי
אילו דברים אתה אוכל בהעמסות? אני קצת מפקשש לאחרונהמשקל מהבוקר: 76.5kg טקסס שבוע 4 , עצימות תחתון:
סקוואט: 165KG 2F
דדליפט: 165KG 7
לא יודע מה קרה בסקוואט יכול להיות שאני מתרגש יותר מידי בגלל המשחק היום וגם יכול להיות בגלל מתיחה שיש לי באלכסון (למרות שהיא לא הפריעה לי עד עכשיו).
עםעם או בלי חגורה?
אני גם , העמסות האחרונות שלי התבוססו על חבילת ניוקי , שייק של בננות בשלות פחות או יותר עם תמרים וסורבה תות , קבוקים (הפיצוחים - בכל זאת מונדיאל) קצת B&J 2 נסטי דיאט (שזה 50 גרם פחמיה) ענבים ואיזה פיתה שתיים (לפעמים גם פיצה) סהכ בדר''כ זה 550-600 גרם פחמימהאילו דברים אתה אוכל בהעמסות? אני קצת מפקשש לאחרונה
אם יש לך טריקים איך לדחוף אוכל קל כי לפעמים נהיה בלתי אפשרי לאכול עוד כף אורז או משולש פיצה, אני חייב להעלות את האוכל שלי דחוף, בצורה הזויה אני מרגיש מאוד חטוב מלפני כמה חודשים. חבל שלא צילמתיעם
אני גם , העמסות האחרונות שלי התבוססו על חבילת ניוקי , שייק של בננות בשלות פחות או יותר עם תמרים וסורבה תות , קבוקים (הפיצוחים - בכל זאת מונדיאל) קצת B&J 2 נסטי דיאט (שזה 50 גרם פחמיה) ענבים ואיזה פיתה שתיים (לפעמים גם פיצה) סהכ בדר''כ זה 550-600 גרם פחמימה
כל , אף פעם לא קרה לי שהתפוצצתי (אולי רק בהתחלה).אם יש לך טריקים איך לדחוף אוכל קל כי לפעמים נהיה בלתי אפשרי לאכול עוד כף אורז או משולש פיצה, אני חייב להעלות את האוכל שלי דחוף, בצורה הזויה אני מרגיש מאוד חטוב מלפני כמה חודשים. חבל שלא צילמתי
בכל מקרה, לימי אוף הכנתי שקשוקת בשר, ומיצה - פיצה עם בסיס מבשר, מאוד ממליץ, היה טעים ומפוצץ ודי קל להכין
ירך? איליופסואס?בין הביצים עצמם לשוק?
יש לי גם איזה מתיחה דומה שהתחילה לי לאחרונה..
וואלה מוזר , שלי זה מתיחה חזקה שאני סוחב כבר שבועיים.שלי באדום.
מה זה אומר?המתיחה שלכם היא באיליופסואס ופסואס בהתאם...
מצטרף , רק למתיחה שלי...מה זה אומר?
ממה זה נובע?
איך נפטרים מזה?