הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

חזק (יחסית)

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-27/10/17
מה המשקלים הכי גבוהים שלך?
הבנתי שעשית דילואד קטן בגלל הטקסס כה?

מה המשקלים הכי גבוהים שלך?
הבנתי שעשית דילואד קטן בגלל הטקסס כה?
סקוואט 180 לסינגל או 160 ל5.
דדליפט 175*3 (ללא חגורה)
בנץ 105 או 107.5 ל2 לא זוכר כבר.גם ללא חגורה.

עכשיו אני אכן בדילאוד , מכיוון שלא נשאר הרבה זמן עד התחרות אני אאלץ לזרז אותו ז.

איך אתה מתרשם מזה בינתיים?
אני עוד לא יכול להגיד לך כי בדיוק סיימתי חיטוב ועל מנת לא לעלות במשקל (או לעלות מינימום משקל) אני עובר בהדרגה ככה שאני עדיין לא עובד בדיוק על פי הספר , רק השבוע זה יקרה וגם אז זה לא מספיק זמן כדי לראות תוצאות או להסיק מסקנות .
תחזור עוד חודש 😉

כן , שבוע 2 , אימון נפח עליון:

בנץ: 77.5KG 5X5

מתח מ.ג: 10 10 10 8

@MasterSplitter @הקובה @Psycho @obzion

אני אשמח אם תוכולו לאשר את הטכניקה לתחרות הקרובה , האם היא חוקית ?

מבחינה חוקית היא בסדר , האם ככה אתה יכול להרים הכי הרבה משקל? לא יודע , אם תצלם גם מקדימה שנוכל לראות את המרפקים שלך זה יהיה עדיף

אתה עושה את השלב הראשון של ללא העמסות?
והכפות רגליים לא צריכות לדרוך כולה ברצפה? או שזה באמת רק לתחרות הנוכחית

ת
מבחינה חוקית היא בסדר , האם ככה אתה יכול להרים הכי הרבה משקל? לא יודע , אם תצלם גם מקדימה שנוכל לראות את המרפקים שלך זה יהיה עדיף
ודה רבה , אני אצלם אימון הבא .
אתה עושה את השלב הראשון של ללא העמסות?
והכפות רגליים לא צריכות לדרוך כולה ברצפה? או שזה באמת רק לתחרות הנוכחית
אתה מתכוון לעשרה ימים? כבר עשיתי אותם...
בקשר לבנץ אתה צודק אבל הבנתי שבאיגוד הנוכחי יש חוקים אחרים.

הטכניקה חוקית אבל יש לך נטיה להקפיץ את התחת (גם לי יש) אני מאמין שבמשקל גבוה הוא יתנתק מהספסל וזו פסילה בטוחה.

מה שלי אישית עזר- כמו שאתה נכנס לסט אפ, תנסה לגרור את הכפות רגליים אחורה עוד יותר (שאתה כבר מכווץ כמו בסרטון) לאחר מכן קח את האגן עוד יותר אחורה (אתה "תרוויח" את זה מהמיקום רגליים יותר מאחורה) מה שאתה אמור להרגיש זה שאתה יושב על ההאמסטרינגס שלך אם זה נשמע הגיוני.

בלי קשר הטכניקה טובה מאוד העצירות בהחלט ארוכות.

הטכניקה חוקית אבל יש לך נטיה להקפיץ את התחת (גם לי יש) אני מאמין שבמשקל גבוה הוא יתנתק מהספסל וזו פסילה בטוחה.

מה שלי אישית עזר- כמו שאתה נכנס לסט אפ, תנסה לגרור את הכפות רגליים אחורה עוד יותר (שאתה כבר מכווץ כמו בסרטון) לאחר מכן קח את האגן עוד יותר אחורה (אתה "תרוויח" את זה מהמיקום רגליים יותר מאחורה) מה שאתה אמור להרגיש זה שאתה יושב על ההאמסטרינגס שלך אם זה נשמע הגיוני.

בלי קשר הטכניקה טובה מאוד העצירות בהחלט ארוכות.
תודה , אקח זאת לתשומת לבי ואצלם באימון הבאה סרטון נוסף עם ההדגשים.

שבוע 2 \ עצימות עליון :

בנץ: 95kg 3F הגזמתי עם קצב העלה במשקל שבוע הבאה נחזור על זה.

פרס: 40kg 2X10

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית