BODYBUILDING IS A PAINעושה את העבודה אבל רק שתדע, במידה ואתה מתחיל סייקל אתה בחיים לא תראה כמו מישהו שמתאמן...
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
BODYBUILDING IS A PAINעושה את העבודה אבל רק שתדע, במידה ואתה מתחיל סייקל אתה בחיים לא תראה כמו מישהו שמתאמן...
אחלה גראמר אחי 10\10BODYBUILDING IS A PAIN
בנץ: 67.5kg 2x10
פרס: 40 או 42kg 3x10
מתח: 20קילו עלי 5X5 או 4X5
ביספס: 2X12
בטן . fuck my life
בעיקר הראקוטן... והפציעה יותר טובה אבל עדיין לא מרפה ממני גם אחרי חודש של מנוחה טוטאלית 😵הייתה איזה פציעה שגרמה לך לעבור לHB זה אני זוכר....
היה עוד משהו??? למה המשקלים האלה?
היית מפלצת בלחיצות!
בעיקר הראקוטן... והפציעה יותר טובה אבל עדיין לא מרפה ממני גם אחרי חודש של מנוחה טוטאלית 😵
כרגע אני נהיה יותר ויותר שחיף מיום ליום.
כנירא שאני עדיין ילד קוביות עמוק בפניםלמה לקחת ראקוטן אם ידעת שזה יפגע באימונים??
כשזה היה שיקול אצלי החלטתי לא לקחת אם זה אומר להפסיק להתאמן או להתאמן חלש או משהו כזה...
כנירא שאני עדיין ילד קוביות עמוק בפנים
כרגע לא יותר מזיפים 😭אם יש לך אפשרות לגדל זקן אז תגדל ותחביא את כל הפצעונים.
ככה תוכל לא להשתמש בראוקטן ואז לחזור ולהתאמן חזק
בדיוק...אז כמו שאומרים : "לא נורא להיות שמן תקופה, ככה לא נורא להיות חלש תקופה" גם ככה חצי מהדרך כבר עשיתי אז חבל להפסיק עכשיו.תעשה תטיפול פעם 1 זה כמו SS עדיף תתן פעם 1 כמו שצריך מאשר כמה פעמיים !
סבבה מחר...אריאל זווית מהצד לא תתן לי כלום, אני יודע שהטכניקה שלך טובה, אני מחפש משהוא אחר. במשקלים גבוהים יותר תצלם בדיוק ממול או מאחור
נירא, מתישהו אני אחתוך בעלייה...אפילו אם לא כואב, לדעתי עדיף לעלות בקצב קצת יותר איטי.
10 קילו נשמע מוגזם.
לא נירא לי זה הפרש זמנים מטורף וזה היה סינגל אז...שמתי לב בסירטון של ה180 שלך רואו אתה גם נוטה לצד, יכול להיות זה קשור ?
כן משהו שם קצת עקום, ללא ספק. תודה רבה אחי באמת שאני מעריך את זה1.קח פלטה(או כל דבר אחר)ושים אותה מאחורי הרגליים כשאתה מסקביט, כך שהעקבים יהיו בדיוק באותו קו אחד של השני. מכאן רק שים לב שהאצבעות פונות בזוויות שוןת, וני חושב שיהיה לך לא נוח להסקביט ככה.