עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא ממש אבל בדרך לשם.התחלת טקסס בלחיצות?
בהצלחה גברלא ממש אבל בדרך לשם.
אני לא ממש יודע, 75- ככה , אפילו ירדתי במשקל לפי דעתי בחודשים האחרונים...הטכניקה ניראת מצויינת רק תנסה טיפה להשאיר חזה מורם אחלה משקלים
ודרך אגב כמה אתה שוקל ? וכמה קילו העלת משהתחלת להתקדם בסקוואט ודדליפט?
תשמע, זה תלוי עד כמה גרוע זה...ואתה צריך לקחת בחשבון שלפחות חצי שנה של אימונים הולכים להםאני חושב להתחיל ראוקוטן אחרי שצמבר, מה דעתך בנושא?
המצב גרוע ביותר, השיקולים היחידים שלי זה הפגיעה באימונים והלימודים.תשמע, זה תלוי עד כמה גרוע זה...ואתה צריך לקחת בחשבון שלפחות חצי שנה של אימונים הולכים להם
תראה, בסופו של יום אתה תוכל תמיד להתאמן, ללימודים זה לא אמור להפריע לך. ככול שתתחיל מוקדם יותר ככה תראה טוב יותר אחר"כ. הסיבה היחידה שלא הייתי לוקח זה אם אתה בכיוון של שבירת שיאי עולם.המצב גרוע ביותר, השיקולים היחידים שלי זה הפגיעה באימונים והלימודים.
אני טחשוב על זה עד שצמברתראה, בסופו של יום אתה תוכל תמיד להתאמן, ללימודים זה לא אמור להפריע לך. ככול שתתחיל מוקדם יותר ככה תראה טוב יותר אחר"כ. הסיבה היחידה שלא הייתי לוקח זה אם אתה בכיוון של שבירת שיאי עולם.
אם המצב באמת גרוע הטיפול יהיה ארוך יותר.
מה הגובה שלך ?יש לי גם כלוב כזה במכון ותמיד במשקלים מאתגרים המוט נדפק במוטות ביטחון. איך אתה מצליח להימנע מזה?
כבר לא אבל מורגשת חולשה במקום ושהפציעה עדיין שם...כואב?
שמעתי פעם על המלצה לעשות עיסוי בנקודת האחל של האיליופסואס, שמתחברת בעצם לבטן. העיסוי צריך להיות דרך הבטן ועדיף שמעסה יבצע זאת כמובן. אם זה קצת מחמיר תשקול לבצע את זה.כבר לא אבל מורגשת חולשה במקום ושהפציעה עדיין שם...