הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ האם האפשר פעם בשבוע להשתולל ככה בארוחת ציט יש תמונה

itaymadddd

משתמש פעיל
993
16
נק' מוניטין:
20
993
16
האם זה מוגזם או אפשרי פעם אחת בשבוע ממקום ארוחה אחת או בנוסף לאחת הארוחות או שזה יותר מדי סוכר ובלאגנים

• פותח/ת השרשור
אני במסה ובנתיים זה לא השפיע עלי מבחינה עליה חדה
אני מתאמן 5 פעמים בשבוע 3 פעמים אירובי על מהירות 10 במשך 20 דקות

אני הייתי מוותר על כמה ארוחות או חותך בהם את רוב הפחמימות כי לצמצם נזק בצ'יט

גם בעם בשבוע לא הייתי ממליץ לפי דעתי פעם בחודש גג פעמיים

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
הצלחת השניה סיימתי מילה שלי
ועוד אכלתי עוד טיפה ממה שנשאר
אבל פיצץ אותי ברמות
מחר אני יעלה תמונה חדשה גם מענינת .

אבל סתם לידע הכללי ערכים כמו בצלחת עם הממתקים לשם השוואה נגיד בלאפה בורגר מגש פיצה הם דומים בערכיים?

הצלחת השניה סיימתי מילה שלי
ועוד אכלתי עוד טיפה ממה שנשאר

אבל פיצץ אותי ברמות
מחר אני יעלה תמונה חדשה גם מענינת .

אבל סתם לידע הכללי ערכים כמו בצלחת עם הממתקים לשם השוואה נגיד בלאפה בורגר מגש פיצה הם דומים בערכיים?
נראה לי שבצלחת שלך יש פחות חלבון אבל יותר קלוריות בכללי לעומת הדברים שציינת. זה חוב לראק?

• פותח/ת השרשור
זהו שכבר אני לא יכל לראות פיצה בורגר נכון שהערכים עדיפים אבל ביום יום אני אוכל בשר גבינות וכמה כבר מתוק יוצא לי לאכל אז קצת שינוי עד שגם מיזה ירד לי

עד שיש פעם בשבוע לאכל ארוחה אחת מה שבא לי אז אפשר להוסיף לכל הציט הזה אבקת חלבון .נכון שיש סוכרים פשוטים אבל זה פעם בשבוע עדיף להוריד הילוך לדעתכם?

מניסיון שלי, יום שלם צ'יט בחיטוב, מחזיר אותך בערך שבוע אחורה, כלומר אחרי שבוע של דיאטה, אתה חוזר בערך למשקל/אחוז שומן שהיית לפני הצ'יט, ככה שאם תעשה את זה פעם בשבוע, תישאר במקום, אני עושה את זה פעם בחודש- חודשיים....

מניסיון שלי, יום שלם צ'יט בחיטוב, מחזיר אותך בערך שבוע אחורה, כלומר אחרי שבוע של דיאטה, אתה חוזר בערך למשקל/אחוז שומן שהיית לפני הצ'יט, ככה שאם תעשה את זה פעם בשבוע, תישאר במקום, אני עושה את זה פעם בחודש- חודשיים....

נכון אחי,זה הגיוני אחי שאם אתה במינוס 1000 קלוריות כל יום 6000 קלוריות בשבוע אחי,ויום אחד אתה 1000 קלוריות ב+ אז אתה תחזור בערך לאותו אחוז שומן שהיית.
אחי

העלייה שאתה מבחין בה במשקל/ויזואליות היא תוצאה של נוזלים בעיקר.

• פותח/ת השרשור
נכון אתה צודק נוזלים בעיקר בתוך כמה ימים זה יורד

בעיה שכל אחד יש לו דעה אחרת לשאלה שלי
אז קשה לדעת מה לעשות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית