הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ האם האפשר פעם בשבוע להשתולל ככה בארוחת ציט יש תמונה

itaymadddd

משתמש פעיל
993
16
נק' מוניטין:
20
993
16
האם זה מוגזם או אפשרי פעם אחת בשבוע ממקום ארוחה אחת או בנוסף לאחת הארוחות או שזה יותר מדי סוכר ובלאגנים

אני בעד להכניס את זה כאתגר

לא חושב שמישהו בפורום מסוגל, אלא אם כל הקלוריות יבואו משמן נטו (אבל אז זה כבר לא טעים..).

אני רוצה לראות את פותח האשכול מסיים משהו בסדר גודל של הצלחת השנייה... מוניטין מובטח כבר אמרתי.

לדעתי צריך לחיות בלי שום קשר לאימונים רוב האנשים פה לא עולים לבמה מחר !

גם בחיטוב תעשה לך פעם בשבוע ציט נחמד תהנה אני אישית עושה את זה עם פיצה המבורגר 400 גרם או לאפה שווארמה מתפנק לי אחר כך גלידה .
זה שומר אותי מנטלית בתוך התוכנית תזונה שלי , אירובי אני מקפיד לעשות 3 פעמים בשבוע אני מרגיש קצת עלייה אחר כך בשומן אבל כמו שאמרו כאן זה בעיקר נוזלים ,ככה ש אין שום בעיה מבחינתי לפחות .

תראה התמונה שהעלת כאן היא מטורפת, מהנסיון שלי וממה שאני עברתי ועושה גם אני נופל מדי פעם זה אחת לשבוע\שבועיים אבל לא ברמות האלו.
אם אתה במסה, או בחיטוב זה לא משנה עדיף לך להכניס דברים לגוף שאחרי הכל מזינים אותו ובאמת יש להם ערכים טובים לך ולא ג'אנק זבל.

אני לצורך ההדגמה אוכל ארוחת צ'יט כמו אתמול שזה המבורגר עם תפוח אדמה אפוי או פיצה עם הרבה גבינה, מעדני חלב או מוצרים מתוקים עם ערך סיבים תזונתיים גבוהה, דברים כאלה ככה אני בכל אופן חושב.

• פותח/ת השרשור
ציט כמו השקולדים בתמונה בהתחלה שעלתי תאחלס זה לא הכי בריא מהרבה סיבות ואין ערכים בכמות מספיקה לטובת בנית שריר אחרי הכל. אבל פעם בכמה חודשים יש לך התקפה למתוקים ואתה נרגע וחוזר לאכל ארחות ציט קצת יותר שפויות כמו זו

האורז טבעות בצל המבורגר אני לא חושב שמשהו יגיד שיש יותר טעים מזה אחרי הכל כמות יפה של שומן חלבון ופחממות ואם באמת רוצים משהו מתוק אז 2 עוגיות של אוררו בקטנה לא להשתגע וכמובן כוס קולה .ארוחה למופת לסגור תסופש 😃

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית