הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כאבים בגב תחתון מDL

hthrgnr1

משתמש מתחיל
21
0
נק' מוניטין:
0
21
0
אורט בראודה
טוב אז שמעו אני חדש פה הצטרפתי כי מישהו שמתאמן איתי אמר לי שיעזרו לי פה וראיתי לפי המשקלים באשכולות פהשמדובר בתותחים רציניים..
אז ככה: אתמול (יום רביעי) הייה לי אימון SS בחדר כושר ועשיתי דדליפט עם 67.5 קילו, קודם כל אני חייב להדגיש שבמכלך הסט לא הרגשתי קושי באופן מיוחד
אבל ישר אחרי הסט התחילו לי כאבים בגב התחתון שנמשכי עד עכשיו, זה לא כואב בצורה מחרידה אלא כאב שאפשר להתמודד איתו (הכאב הוא בחוליות בגב התחתון)
זה תחושה כאילו לקחו איזה פלאייר גדול ולוחצים איתו על החוליות שליהשאלה שלי היא בעצם מה כדאי לי לעשות כי אני מפחד שזה יהיה לי לנזק רציני ומתמשך אבל אני חושב על זה שאם זה לא משהו רציני אין טעם לבדוק כי אני כולה בן 14.6 ואם אמא שלי תגלה שנפצעתי בגב היא לא תתן לי להתאמן יותר ותבטל לי תמנוי
מקווה מאד שתוכלו לעזור לי 🆘

טוב אז שמעו אני חדש פה הצטרפתי כי מישהו שמתאמן איתי אמר לי שיעזרו לי פה וראיתי לפי המשקלים באשכולות פהשמדובר בתותחים רציניים..
אז ככה: אתמול (יום רביעי) הייה לי אימון SS בחדר כושר ועשיתי דדליפט עם 67.5 קילו, קודם כל אני חייב להדגיש שבמכלך הסט לא הרגשתי קושי באופן מיוחד
אבל ישר אחרי הסט התחילו לי כאבים בגב התחתון שנמשכי עד עכשיו, זה לא כואב בצורה מחרידה אלא כאב שאפשר להתמודד איתו (הכאב הוא בחוליות בגב התחתון)
זה תחושה כאילו לקחו איזה פלאייר גדול ולוחצים איתו על החוליות שליהשאלה שלי היא בעצם מה כדאי לי לעשות כי אני מפחד שזה יהיה לי לנזק רציני ומתמשך אבל אני חושב על זה שאם זה לא משהו רציני אין טעם לבדוק כי אני כולה בן 14.6 ואם אמא שלי תגלה שנפצעתי בגב היא לא תתן לי להתאמן יותר ותבטל לי תמנוי
מקווה מאד שתוכלו לעזור לי 🆘

דבר ראשון תרגע.
כמעט לא אפשרי שקרה משהו רציני ממשקל כזה.

1. זאת פעם ראשונה שעשית דדליפט?
2. תעלה סרטון טכניקה בשביל לא לשחק בנדמה לי ולראות שזה לא נובע מטכניקה לקויה, אלא מזוקפים חלשים ובמידה אם הטעניקה לא טובה שנוכל לעזור לך לתקן אותה.

זה כאב שכיח מהפעמים הראשונות של ביצוע התרגיל או אחרי PR חדש שבדר"כ עובר עם הזמן- אחרי שבוע~.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
דבר ראשון תרגע.
כמעט לא אפשרי שקרה משהו רציני ממשקל כזה.

1. זאת פעם ראשונה שעשית דדליפט?
2. תעלה סרטון טכניקה בשביל לא לשחק בנדמה לי ולראות שזה לא נובע מטכניקה לקויה, אלא מזוקפים חלשים ובמידה אם הטעניקה לא טובה שנוכל לעזור לך לתקן אותה.

זה כאב שכיח מהפעמים הראשונות של ביצוע התרגיל שבדר"כ עובר עם הזמן- אחרי שבוע~.
זהו שזאת לא אחת הפעמים הראשונות שלי...
אימון קודם עשיתי עם 62.5 ומישהו שהסתכל (הוא ותיק מהפורום פה זה מי שאמר לי להרשם פה) אמר שהטכניקה שלי מושלמת ולפני כן הייתי עובד עם 50-60 קילו כי תירגלתי יותר טכניקה אימון הבא(יום שישי ) אני אתאמן רגיל אם יעבור ואם לא אני אוותר על הסקוואט וביום שני אני אצלם טכניקה בדדליפט עם אותו משקל, מקווה לטוב תודה רבה אחי מהזה הרגעת אותי אני מתתי מפחד שאני אצטרך להגיד להורים שלי שנפצעתי באימון...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית