הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קורטה 3X3: לוג אימונים.

לדעתי אפשרות ב עדיפה
ככה לא תשרוף את עצמך ותנצל את הדואל פאקטור מודל להתאוששות אופטימלית
זאת אומרת שמאפשרות ב' יהיה לו קל יותר להתאושש והוא יצליח להרים יותר בסופו של דבר?
זה ברור שיותר קל להתאושש מעצימות מאשר נפח, אבל כשזה סטים של 1 זה עצימות מקסימלית, למה דווקא זה ישפר אותו יותר מאשר השלשות?

נערך לאחרונה:
אתה טועה, יותר קל להתאושש מעצימות לא מנפח
ולמה זה ישפר אותו ?
חסר לך ידע לך תקרא
הוא עשה בלוק נפח ועכשיו כדי שהגוף יתאושש הוא צריך להוריד עומס (נפח) אבל עדיין לשמור על עצימות גבוה
ואז הגוף מסתגל והוא ישבור שיאים

ולמה זה ישפר אותו ?
חסר לך ידע לך תקרא
הוא עשה בלוק נפח ועכשיו כדי שהגוף יתאושש הוא צריך להוריד עומס (נפח) אבל עדיין לשמור על עצימות גבוה

לעבוד לשלשות זה פחות נפח ממה שהוא עשה בבלוק של הנפח.
אני זוכר ששלשות עבדו מצויין אצלך בבלוק עצימות כאשר עשית פנדליי.
לא עדיף למצות שלשות, אפילו בעצימות לפני שעוברים לסינגלים?

אני עשיתי שלשות בדיוק שבוע
אחר כך עברתי לסינגלים

זה נכון אולי בתאוריה, אבל אתה על סף OT ככה שאני חושב שכדאי לנצל את הבלוק נפח עם אובר התאוששות
אתה יכול לנסות ולראות מה מתאים לך, אבל אם תעמיס יותר מדי אתה תהיה בבעיה
אני גם עשיתי את הבלוק נפח 5 שבועות ולא 4 כמו בתוכנית כי הרגשתי שיש לי עוד לתת ואלכס המליץ לי להמשיך עוד שבוע

ולמה זה ישפר אותו ?
חסר לך ידע לך תקרא
אוי התבלבלתי
התכוונתי לרשום שיותר קל להתאושש מעצימות מאשר נפח
השאלה שלי הייתה אם לעבוד עם סינגלים זה עדיף מאשר לעבוד על שלשות? כי שלשות זה גם נחשב עצים אבל סינגלים זה הרבה יותר עצים
הוא יכול לשמור עצימות גם על שלשות, אבל סינגלים זה עדיף?

• פותח/ת השרשור
בעזהי"ת

זה נכון אולי בתאוריה, אבל אתה על סף OT ככה שאני חושב שכדאי לנצל את הבלוק נפח עם אובר התאוששות
אתה יכול לנסות ולראות מה מתאים לך, אבל אם תעמיס יותר מדי אתה תהיה בבעיה
אני גם עשיתי את הבלוק נפח 5 שבועות ולא 4 כמו בתוכנית כי הרגשתי שיש לי עוד לתת ואלכס המליץ לי להמשיך עוד שבוע

נקודת העומס יתר בשלב העצימות, בהתחשב בכך שמשקלי העבודה הנוכחיים שלי גבוהים מאי פעם, היא בדיוק אחת משתי הסיבות שהביאו אותי להתלבט האם לא יותר חכם לעבור לאפשרות ב. ובמיוחד בכל הנוגע לדדליפט.

אוי התבלבלתי
התכוונתי לרשום שיותר קל להתאושש מעצימות מאשר נפח
השאלה שלי הייתה אם לעבוד עם סינגלים זה עדיף מאשר לעבוד על שלשות? כי שלשות זה גם נחשב עצים אבל סינגלים זה הרבה יותר עצים
הוא יכול לשמור עצימות גם על שלשות, אבל סינגלים זה עדיף?

מנגד, על פי המובן המקובל לעיקרון הספציפיות, עבודה על סינגלים יכולה להכין אותי בצורה טובה יותר לרמת הקואורדינציה הדרושה לצורך סינגל PR חדש.

אני אחד שיעיד על כך.

למשך תקופה ארוכה הייתי בחממה של "שבט הברזל", ונכון שתמיד הייתה לי הערכה לשקט התעשייתי ולאווירה התומכת שהייתה שם. אבל עכשיו אני כבר רואה שזה הבדל ברמות מטורפות. למען האמת, יש לי במחסן ציוד משקולות מלא (בין השאר: כלוב, 340 ק"ג ברזל, 3 מוטות - כולל אחד איכותי יחסית), ואם רק היה לי חצר או משהו לעשות בה דדליפט כבד - מה שקצת לא מעשי כשאתה גר בקומה רביעית, כבר מזמן הייתי פוטר את עצמי מהעונש הזה של חדר כושר מסחרי.

לוג מעניין ללא ספק, מחכה שתגיע לבלוק עצימות לראות את המשקלים שתרים שם...

אפשר קצת פרטים עליך? גובה משקל וגיל?

כל הפרטים מופיעים במהלך הלוג, למעט גיל, שהוא כמעט 34.

בהצלחה בנאדם!
הולך לעקוב אחריך!

תודה!

כל הכבוד
איך אתה מבחינת המשקל גוף? אתה עולה כל שבוע?

ראה בעדכון על האימון האחרון: עלייה של כמעט 3 ק"ג, אם אתעלם מהיממה האחרונה.

נערך לאחרונה:
בעזהי"ת

למשך תקופה ארוכה הייתי בחממה של "שבט הברזל", ונכון שתמיד הייתה לי הערכה לשקט התעשייתי ולאווירה התומכת שהייתה שם. אבל עכשיו אני כבר רואה שזה הבדל ברמות מטורפות. למען האמת, יש לי במחסן ציוד משקולות מלא (בין השאר: כלוב, 340 ק"ג ברזל, 3 מוטות - כולל אחד איכותי יחסית), ואם רק היה לי חצר או משהו לעשות בה דדליפט כבד - מה שקצת לא מעשי כשאתה גר בקומה רביעית, כבר מזמן הייתי פוטר את עצמי מהעונש הזה של חדר כושר מסחרי.

תודה!

ראה בעדכון על האימון האחרון: עלייה של כמעט 3 ק"ג, אם אתעלם מהיממה האחרונה.
אם בא לך למכור את הכלוב אני קופץ עליו

או, עכשיו הבנתי את ההבדלים, הסתכלתי שוב על 2 האפשרויות ובאמת אפשרות ב' נראית יותר הגיונית, גם אחרי שהתייחסתי להסברים שלך ושל רן.
מה שנשאר להגיד לך זה כל הכבוד ובאמת בהצלחה, מחכה בקוצר רוח לראות את השיאים החדשים

• פותח/ת השרשור
בעזהי"ת

שבוע רביעי, אימון אחרון לשלב הנפח:

א. אימון ארוך מאוד, כמובן, אבל בוצע בשלמות. מתקשה להאמין ששלב הנפח מאחורי, וממתין בכליון עיניים לשבוע הבא, לתחילת שלב העצימות.

ב. סדר ימי האימון, אמור להיות: יום ראשון - בנץ' מקסימום, יום שלישי סקוואט כנ"ל, ובהתאם לזאת: יום חמישי דדליפט.

ג. בנוגע לבנץ', אני חושב לבצע משהו די דומה לתצורה של פנדלי 5X5 בשלב העצימות. ההרגשה שהייתה לי בסבב הקודם, שיום עצימות בודד לבנץ' פרס, פעם בשבוע, גורם לי לקושי בשמירת החדות הקואורדינטיבית הדרושה לצורך התקדמות בתרגיל הזה, שבסך הכל מהווה אצלי נקודה חולשה יחסית. ורק מה: אצל פנדלי נמצא ביום חמישי אימון 3X3, ואז ביום ראשון אימון 3X1, ואני תוהה האם להקדים את אימון ה-3X3 ליום שלישי, וביום חמישי בנץ' קל, בתור אימון התאוששות.

בבנצ', כדאי לך לשמור אותם רחוקים
ראשון 3X3
שלישי התאוששות/אימון קל
חמישי 1X3

• פותח/ת השרשור
בעזהי"ת

שלב עצימות: שבוע ראשון, אימון ראשון (בנץ' פרס):

בנץ': 115X3, 125X3, 132.5X3.
סקוואט / דדליפט: 160X3X2.

הסיבה לבחירה בבנץ' בתור אימון ראשון, היא לנוכח התשישות המצטברת. יותר קל לי להתמודד קודם כל עם בנץ', לאחר יומיים עם סקוואט, ולבסוף עם הדדליפט - מאשר בכל תצורה אחרת. קטעתי את הסקוואט והדדליפט לאחר 2 סטים כ"א, מחמת צורך להזדרז לראיון עבודה. לא נורא.

עכשיו שראיתי תהודעה, שמעתי שד"ר אדטו גל רוצה לארגן/רצה תחרום אליפות דרום שתכלול קרב 3
אני אבדוק באתר עכשיו
😃 יש!!!!! קרב 3 בסוף השנה!! ראיתי הרגע באתר שמישהו שאל וגל אישר 😃
אני הולך לראות!!!😍

נערך לאחרונה:
בעזהי"ת

שלב עצימות: שבוע ראשון, אימון ראשון (בנץ' פרס):

בנץ': 115X3, 125X3, 132.5X3.
סקוואט / דדליפט: 160X3X2.

הסיבה לבחירה בבנץ' בתור אימון ראשון, היא לנוכח התשישות המצטברת. יותר קל לי להתמודד קודם כל עם בנץ', לאחר יומיים עם סקוואט, ולבסוף עם הדדליפט - מאשר בכל תצורה אחרת. קטעתי את הסקוואט והדדליפט לאחר 2 סטים כ"א, מחמת צורך להזדרז לראיון עבודה. לא נורא.

חזק מאוד !
מדהים איך שהצלחת לסגור את שלב הנפח בהצלחה! מחכה כבר לראות RM1 בסקוואט ודדליפט, זה הולך להיות מטורף .

• פותח/ת השרשור
בעזהי"ת

שלב עצימות, שבוע ראשון, אימון שני (סקוואט):

סקוואט: 220X1X3.
בנץ' פרס: 120X3X3.
דדליפט: 160X3X2.

הרעיון של סינגל עצימות בודד, על פני מספר סטים, עבד יפה מאוד. מאפשר לי שוב ושוב לתרגל את המצב המנטלי של כניסה מתחת למשקל RM1 וביצוע טכניקה איכותית. גם התוספת של בנץ' על פי שלב העצימות של פנדלי 5X5, נראית מוצלחת. אימון טוב בסך הכל. ויתרתי על סט אחרון של דדליפט, מחוסר זמן.

איך ההרגשה שלך כלפי הסבב? עובד טוב או פחות טוב מהקודם

בעזהי"ת

עכשיו שראיתי תהודעה, שמעתי שד"ר אדטו גל רוצה לארגן/רצה תחרום אליפות דרום שתכלול קרב 3
אני אבדוק באתר עכשיו
😃 יש!!!!! קרב 3 בסוף השנה!! ראיתי הרגע באתר שמישהו שאל וגל אישר 😃
אני הולך לראות!!!😍

עוד לפני זמן שמעתי על היוזמה הזו. אין לי מושג כרגע מה עלה בגורלה, אבל היא בהחלט מעניינת אותי. תוך כדי, מובן מאליו שבמידה ואכן אופיע למפגש הזה, לא אגיע עם יומרה כלשהי - אפילו לא לשחזור שיאים אישיים, אלא למטרות היכרות בלבד. רק בהמשך, אם יתקיימו מפגשים נוספים, אוכל לחשוב על יותר מזה.

איך ההרגשה שלך כלפי הסבב? עובד טוב או פחות טוב מהקודם

יהיה אווילי מצידי לחשוב על סיכומים. יש לי ביום חמישי או ביום שישי דדליפט, ולאחר מכן מתחיל השבוע השני. כרגע זה הכל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית