הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ גירעון גדול מדי ועיבוד מסת שריר

ElemenTal

משתמש פעיל
832
26
נק' מוניטין:
633
832
26
זה ברור שגירעון גדול מדי יכול להוביל לעיבוד מסת שריר, ושבפרק זמן מסוים (יממה למשל) הגוף מוגבל בכמות הקלוריות שהוא יכול לשרוף משומן.
השאלה שלי זה האם יום אחד שבוא הייתי בגירעון גדול מדי (הכנסתי פחות מ 1000 קלוריות ה RMR הוא בערך 2100 והאחוז שומן בערך 14) מוביל ישר למצב שאת ההפרש של הקלוריות שהגוף כבר לא יכל לשרוף משומן הוא שרף משריר ? או שיש עוד מקורות בגוף לפני שזה מגיע לשריר ?

זה ברור שגירעון גדול מדי יכול להוביל לעיבוד מסת שריר, ושבפרק זמן מסוים (יממה למשל) הגוף מוגבל בכמות הקלוריות שהוא יכול לשרוף משומן.
השאלה שלי זה האם יום אחד שבוא הייתי בגירעון גדול מדי (הכנסתי פחות מ 1000 קלוריות ה RMR הוא בערך 2100 והאחוז שומן בערך 14) מוביל ישר למצב שאת ההפרש של הקלוריות שהגוף כבר לא יכל לשרוף משומן הוא שרף משריר ? או שיש עוד מקורות בגוף לפני שזה מגיע לשריר ?
אם מאגרי הגליקוגן שלך לא היו מדוללים גירעון של 50% מ RMR שלך לא אמור להשפיע לך על פירוק שריר. או לפחות לא אחרי יום אחד בלבד
אבל בגדול אם זה ימשך אז כשיש מחסור בגליקוגן הגוף יפרק חומצות אמינו בשביל לספק גלוקוז

יום אחד זה מינורי. זה גם תלוי מאוד כמה זמן אתה כבר בחיטוב ומה היה הגרעון בימים הקודמים שלך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית