הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ דדליפט-סומו או קלאסי?

• פותח/ת השרשור Blast
  • פורסם בתאריך

Blast

משתמש פעיל
886
361
נק' מוניטין:
3,311
886
361
אני די שולט בשתי הטכניקות אבל בסומו המשקלים באים לי בקלות( כנראה מקרבי הירך תורמים רבות).
מדיונים קודמים שמצאתי בפורום טענו שעם הסומו אפשר להגיע למשקלים נמוכים מהקלאסי, טענה שקשה לי למצוא בה הגיון.
ברגע שהוספתי את מקרבי הירך+מרכז הכובד שלי קרוב יותר לרצפה+התנוחה מקלה על שמירה על גב ישר-לא הגיוני שסומו יהיה עדיף בכדי להגיע למשקלים גבוהים בקלות יחסית לקלאסי?
החסרון היחידי שמצאתי בסומו על פני הקלאסי הוא כמובן הניתוק מהרצפה בשל עקומת אורך מתח בכל החלק התחתון בגוף( מפתח יותר כוח בשריר אך מקשה מאוד על הניתוק)

• פותח/ת השרשור
לאט לאט תבין גם מה ההבדל בין סומו לדדליפט קלאסי.

חחח אח שלי רוב הסיכויים שאני יכול ללמד אותך על שניהם...לשלוח אותי לספרים ולזרוק לי הערות של ריפטו זה נחמד..אבל שום מילה הגיונית או לעניין לא הוצאת פה...אבל גם הבדיחות שלך סבבה..

תלמד את שניהם על 100% מה שיותר נוח לך ואתה יותר אוהב ואתה חושב שתצליח אתו יותר תמשיך אתו , הייתי מציע לך גם ללמוד דדליפט איסלנדי אבל בארץ אין מי שילמד אותו.

תלמד את שניהם על 100% מה שיותר נוח לך ואתה יותר אוהב ואתה חושב שתצליח אתו יותר תמשיך אתו , הייתי מציע לך גם ללמוד דדליפט איסלנדי אבל בארץ אין מי שילמד אותו.

סטיפ לג,רומני,קלאסי,סומו....מה זה איסלנדי???

חחח אח שלי רוב הסיכויים שאני יכול ללמד אותך על שניהם...לשלוח אותי לספרים ולזרוק לי הערות של ריפטו זה נחמד..אבל שום מילה הגיונית או לעניין לא הוצאת פה...אבל גם הבדיחות שלך סבבה..

אח שלי, יש חוקים בפורום הזה. רוצה להכנס לחובות לראק?

• פותח/ת השרשור
אח שלי, יש חוקים בפורום הזה. רוצה להכנס לחובות לראק?

אם יש לך איך להפוך את השרשור לחוב אז בכיף...

מסכים לגמרי אחי אבל עדיין חשבתי שמישהו ייתן לי פה איזה טיעון שייתן חומר למחשבה..בגלל זה העליתי את זה לפה.

סטיפ לג,רומני,קלאסי,סומו....מה זה איסלנדי???

עם התנופה הזאת באמת אפשר להגיע למשקלים יפים אבל צריך להיות עם טכניקה מושלמת.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אם יש לך איך להפוך את השרשור לחוב אז בכיף...

אין שום בעיה. כדי שתוכל ללמד אותי, צריך שתהיה מסוגל למשוך יותר ממני. זורם?

מסכים לגמרי אחי אבל עדיין חשבתי שמישהו ייתן לי פה איזה טיעון שייתן חומר למחשבה..בגלל זה העליתי את זה לפה.

אתה באמת לא מבין שסומו דדליפט מקצר את הטווח תנועה ומוריד מהעומס על הגב?

עם התנופה הזאת באמת אפשר להגיע למשקלים יפים אבל צריך להיות עם טכניקה מושלמת.

וזה מוכיח שאין לך שמץ של מושג. ה"תנופה" הזאת לא תורמת כלום לדדליפט.

• פותח/ת השרשור
אין שום בעיה. כדי שתוכל ללמד אותי, צריך שתהיה מסוגל למשוך יותר ממני. זורם?

אפילו שזה לא אומר שום דבר..זורם פלוס!

אתה באמת לא מבין שסומו דדליפט מקצר את הטווח תנועה ומוריד מהעומס על הגב?

אני באמת מבין שאם יורד עומס מהגב הוא עובר לפלג גוף תחתון! אף אחד לא משייך את הדדליפט לעבודה על הגב!

וזה מוכיח שאין לך שמץ של מושג. ה"תנופה" הזאת לא תורמת כלום לדדליפט.

לך תעשה קורס מקוצר בחישוב כוחות ותראה כמה זה תורם!! עזוב..תנסה להרים בטכניקה הזאת ותראה כמה זה תורם.
אני מבין שבא לך לריב כמו ילדים אבל בחייך תן כמה מילים לעניין תסביר את עצמך במקום לקטול הכל.

לך תעשה קורס מקוצר בחישוב כוחות ותראה כמה זה תורם!! עזוב..תנסה להרים בטכניקה הזאת ותראה כמה זה תורם.
אני מבין שבא לך לריב כמו ילדים אבל בחייך תן כמה מילים לעניין תסביר את עצמך במקום לקטול הכל.

LOL

פיזיקה זה לא הצד החזק שלך, אה? אני ממליץ לך לנסות לחשוב מה דרוש כדי לתרגם תאוצה בכיוון מסוים לכיוון מאונך לו.

אה, ויש לך שבוע לספק לנו סרטון דדליפט מעל 220.

• פותח/ת השרשור
LOL

פיזיקה זה לא הצד החזק שלך, אה? אני ממליץ לך לנסות לחשוב מה דרוש כדי לתרגם תאוצה בכיוון מסוים לכיוון מאונך לו.

אה, ויש לך שבוע לספק לנו סרטון דדליפט מעל 220.

התכוונת שיש לך שבוע להוכיח לי שהדדליפט שלך 220 ואז אעלה בכיף עם יותר משקל...וסרטון עדכני.

LOL

שוב, חישוב כוחות.
אחד במאוזן ואחד במאונך. כל מנח והכוח הפועל עליו.

הדדליפט של בנדיקט קרוב לאיסלנדי אבל זה לא, דוגמה לדדליפט איסלנדי מושלם זה קונסטנטינוב.

ודרך אגב באמת התנופה לא עוזרת בכלום כנראה שאתה צריך ללמוד שוב פיזיקה. coldfire צודק.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
הדדליפט של בנדיקט קרוב לאיסלנדי אבל זה לא, דוגמה לדדליפט איסלנדי מושלם זה קונסטנטינוב.

ודרך אגב באמת התנופה לא עוזרת בכלום כנראה שאתה צריך ללמוד שוב פיזיקה. coldfire צודק.

כל גוף אשר נמצא בתנועה קל לניתוב.
אני לא מדבר על זה שאתה הולך להרים 20-30 קילו ויותר מהRM1 שלך.
אבל כאשר המוט בתנועה מאוזנת אתה משתמש בתאוצה שנוצרת מהתנועה המאוזנת על מנת להפוך אותה לאנכית.

יש כל כך הרבה דוגמאות לכך בקרבות פנים מול פנים של ניצול אנרגית היריב וחסכון באנרגיה שלך לשם הטלות וכו'.

אני עדיין מחכה להסבר הפיזיקלי המטורף איך אתה מתרגם תאוצה אופקית של מוט לתנועה אנכית.

LOL
אני עדיין זוכר את המורה שלי לפיסיקה בתיכון, איך הוא היה מלמד אותנו לא לבלבל בין תנועה בציר X לבין ציר Y: "מה אתם חושבים שאתם עושים? ציר X זה רובה וציר Y זה סבתא" 🤡

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית