הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ פאוור קלין

itay301

משתמש פעיל
948
4
נק' מוניטין:
244
948
4
G-max
יש לי שאלה לגבי הפאוור קלין - החלטתי בסוף לבצע את התרגיל (ולא להחליף בבנט אובר)וללמוד אותו לבד השקעתי הרבה זמן בללמוד את התרגיל את התנועה ולתרגל אותו כמו שצריך על משקל נמוך ובינוני
אם מישו יכול בבקשה לעזור לי פה טיפה אני יישמח : המרפקים אמורים להיות נעולים בהתפרצות מתחת למוט (בתחילת הקפיצה) או לא ?
ועוד משהו - אני רואה שזה הולך להפריע לי בהמשך שאני יעלה משקלים בתרגיל אז אני רוצה לתקן את זה כבר עכשיו - איך מונעים את הקפיצה קדימה בתרגיל כלומר עכשיו אני עוד שולט בזה אבל שהמשקלים יעלו אני לא יוכל להשלים את התרגיל בגלל הסיבה הזאת . יש דרך למנוע את זה ? למשוך למעלה את המוט בשיפוע לאחור קצת ? או משו (אני מקווה שאתם מבינים למה אני מתכוון קצת קשה לי לנסח את זה )

ושאלה קצת כללית - למה אני רואה הרבה שמבצעים את התוכנית שמחליפים את הפאוור קלין דווקא בבנט אובר (גם במאמר בפורטל)? מאיפה החידוש הזה הגיע לא מוזכר האפשרות הזאת בספר המקורי של ריפטו בכלל .... ההשפעות של שני התרגילים שונות לגמריי והמטרה של הפאוור קלין היא שונה לגמריי מהבנט אובר אז אם ככה למה עושים את זה ? מאיפה זה הגיע?

נערך לאחרונה:
1. הידיים אמורות להיות משוחררות לארוך כל התנועה, אם הן יהיו נעולות המוט יעוף קדימה אחרי שיגיע לאמצע הירך שלך. למרות זה צריך להיות מאוד זהיר ולשים לב שהן יתקפלו רק עם האינרציה ולא ימשכו.

2. לא אמורה להיות קפיצה אחורה. הקפיצה היא קצת קדימה בזמן שאתה נכנס מתחת למוט. אם אתה קופץ אחורה אז גם המוט נע רחוק מהגוף וגם אי אפשר להכנס מתחת למוט בצורה טובה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית