עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתה מביא פה רשימה של רעלים ! במסה עדיף פחמימות מורכבות ולא זבל כמו ג׳ חנון או מלאווח
כמה פחמימות (במיני' לפחות) צריך למשקל 45? אני לא נוגעת בברנפלקס וכל מה שעתיר סיבים. גם ככה קשה לי להגיע לעודף קלורי..
אוכלת לחם מלא(לא קל), מלא פירות, חטיפי אנרג'י, דגני בוקר לא עשירים בסיבים, ביסקוויטים ופריכיות. מידי פעם פיתה, ודייסת שבולת שועל שהכי אוהבת:)
אני מגיעה ל150-220 גרם פחמימה ביום. האם זה מספיק?
אתה יודע מה יש בהם ? שומן טראנס לדוגמא הדבר הזה חוסם עורקים תוך שניות 😃
אתה יכולה לעשות פנקיקים משבעולת שועל או עוגות משבעולת שועל יש לך בחתימה שלי אחלה מתכונים שאני חושב שמאוד יתאימו לך במידה ויש לך חצי שעה פנויה להכיןכמה פחמימות (במיני' לפחות) צריך למשקל 45? אני לא נוגעת בברנפלקס וכל מה שעתיר סיבים. גם ככה קשה לי להגיע לעודף קלורי..
אוכלת לחם מלא(לא קל), מלא פירות, חטיפי אנרג'י, דגני בוקר לא עשירים בסיבים, ביסקוויטים ופריכיות. מידי פעם פיתה, ודייסת שבולת שועל שהכי אוהבת:)
אני מגיעה ל150-220 גרם פחמימה ביום. האם זה מספיק?
תודה! אני מעדיפה ממקורות אחרים (שומנים). זה סיוט לאכול הרבה פחמימות. זה מנפח בבטן עם כל הסיבים שיש בכל דבר..זה מספיק.
אבל אם את לא עולה במשקל, את צריכה לאכול יותר קלוריות, לא בהכרח מפחמימות (אלא אם את מעדיפה).
ד"א סתם שתדעי שיבולת שועל עשירה מאוד בסיבים.