הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

צריך עזרה בלהתחיל (חדש דנדש פה)

Arie Katz

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
כול יומים
שלום לכולם,

אני חייל, עוד שלושה חודשים משתחרר. (עוד רגע בן 21)
אני לא אפרט למה אבל בשלושה חודשים האלו יש לי זמן להתאמן והייתי רוצה להכנס לכושר.

שחיתי 7 שנים לפני הצבא וטחנתי (אכלתי) כמו מכונה וזה לא ממש עזר לבעייה הכי רצינית - אני לא מצליח להעלות במשקל. חלק מזה בגלל הצבא אם זה בגלל האוכל והחום הלא נורמאלי שמוריד לי את התאבון או בגלל השלוש שנים האלו (לא חופר לא חופר...) אבל בעיקרון המצב הוא כזה:

או שאני עובד מ 3 אחר הצהריים עד הלילה. שזה אומר שאת הזמן שלי להתאמן הוא בין 5 בבוקר עד 1.5 בצהריים. ובמקרה הזה החדר כושר בבסיס נפתח רק ב 6 בערב אז אני לא יכול להשתמש בו.

או שאני עובד מ6 בבוקר עד 3 ובמקרה הזה אני מפספס את הארוחת צהריים בבסיס (שאני גם ככה לא אוכל :\) אבל יכול ללכת להתאמן בחדר כושר...

מה שאני מבקש פה זה תוכנית אימונים למישהו שפשוט לא מצליח להעלות במסה ולא תמיד יש לו זמן ללכת לחדר כושר.
ודרך שבא אני הוכל לאכול יותר כי כשיש תאבון - הוא מוגזם אני אוכל המון, אבל כשאין תאבון אני יכול לא לאכול יומיים. פשוט לא להיות רעב.

אני שחיף לתפארת - בהתחשב במשקל של 60 וגם זה בלחץ ובגובה של 1.85 - יש לי שרירים ויש כוח:

דחיקת חזה - 8 חזרות * 3 - 15 קילו
יד אחורית - כנ"ל
מוט W - שמונה חזרות * 3 - 10 קילו

----

שכיבות שמיכה - 35
מתח - 20

----

טוב חפרתי מספיק

תודה מראש 😃!

נ.ב - יש לי גיינר של פרובודי אם אפשר לשלב אותו בארוחות ו\או אימונים --> איך כמה מתי --> אני אשמח

אני שחיף לתפארת - בהתחשב במשקל של 60 וגם זה בלחץ ובגובה של 1.85 - יש לי שרירים ויש כוח:

מת על הצהרות כאלה. כנראה יש לך שרירים מיוחדים שלא שוקלים כלום. כי אחרת כשאתה שוקל 60 קילו על 1.80 מטר, אין לך לא שרירים ולא כוח. ואם אתה רוצה לעלות במשקל, תאכל יותר. אתה חושב שאתה אוכל הרבה? אתה לא. יש לך מדריכים לעליה במסת שרירים שיסדרו לך את כל מה שאתה צריך לדעת מבחינת התזונה והאימונים בפורטל המאמרים. גש לשם ותקרא.

מעליי תגובה מדויקת 😛
בכל מקרה קרא מאמרים על מסה פה בקילוגרם
יש לך שם כל מה שאתה צריך
בהצלחה! ;susss

• פותח/ת השרשור
מת על הצהרות כאלה. כנראה יש לך שרירים מיוחדים שלא שוקלים כלום. כי אחרת כשאתה שוקל 60 קילו על 1.80 מטר, אין לך לא שרירים ולא כוח. ואם אתה רוצה לעלות במשקל, תאכל יותר. אתה חושב שאתה אוכל הרבה? אתה לא. יש לך מדריכים לעליה במסת שרירים שיסדרו לך את כל מה שאתה צריך לדעת מבחינת התזונה והאימונים בפורטל המאמרים. גש לשם ותקרא.

מת על העזרה שלך - תאכל יותר תתאמן יותר. לא יער ולא דובים. אני לא חושב שאני אוכל הרבה. אני מפרק אוכל בכמויות וממשיך להיות רעב. כשתדפוק בוקר צהריים פעמיים וערב ובלילה תקום לאכול ואז תשכח איך נראה המקרר אולי תבין אותי. תודה בכול מקרה, נראה מה יש בפורטל...

Back
למעלה תחתית