הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לעלות בכוח ולאבד משקל, ועצות בנוגע לאימונים

• פותח/ת השרשור bjjman
  • פורסם בתאריך

bjjman

משתמש מתחיל
18
0
נק' מוניטין:
0
18
0
My home GYM
שלום חברים
אני טיפה חדש לפורום, לאימוני התנגדות בכלל ומגיע מרקע של אומנויות לחימה. בחודש האחרון יצא לי לאבד יחסית המון משקל, כ-3 קילו (אני שוקל עכשיו 57 כך שמדובר עבורי בירידה לא קטנה) אבל בניגוד לציפייה שלי שיכולת ההרמה שלי תדעך היא דווקא עלתה. הוספתי עוד 10 קילו לסקוואט שלי, 5 קילו לדחיקה ולדד ליפט. דיברתי עם המאמן שלי על הנושא והוא אומר שמדובר בהתרגלות של הגוף לעומס מתגבר אפילו ללא עלייה במסת שריר, דבר שלי אישית נשמע לא הגיוני אבל לא הלכתי לפקפק בו לפני תחילת אימון. האם הדבר נשמע לכם הגיוני או שפשוט עליתי במסה ואבדתי שומן ביחסים טובים? לאחרונה גם החלו לי רעידות בשרירים האם שניי הדברים קשורים והאם עליי להיבדק ע"י רופא?

בקשר לאימונים הייתי רוצה לדעת אם אני מפספס משהו בתוכנית שלי:
כעיקרון אני עובד על שלושה אימונים בשבוע:
A-דחיקת חזה, פרפר, דחיקת כתפיים עם משקוליות, סקול קראשר וכפיפות בטן.
B- מתח עם משקולת (אני עושה 8 סטים והופך אחיזה באמצע), דד ליפט, פרייצ'ר קורל.
C- סקוואט (8 סטים),לאנג' , ובטן סטטי.

אירובי כעיקרון זה האימוני לחימה שלי שבהם יש כחצי שעה של עבודה אינטרוולית מאוד אינטנסיבית לכ-5 דקות עם דקה מנוחה בין לבין.

תודה מראש על העזרה.

שלום חברים
אני טיפה חדש לפורום, לאימוני התנגדות בכלל ומגיע מרקע של אומנויות לחימה. בחודש האחרון יצא לי לאבד יחסית המון משקל, כ-3 קילו (אני שוקל עכשיו 57 כך שמדובר עבורי בירידה לא קטנה) אבל בניגוד לציפייה שלי שיכולת ההרמה שלי תדעך היא דווקא עלתה. הוספתי עוד 10 קילו לסקוואט שלי, 5 קילו לדחיקה ולדד ליפט. דיברתי עם המאמן שלי על הנושא והוא אומר שמדובר בהתרגלות של הגוף לעומס מתגבר אפילו ללא עלייה במסת שריר, דבר שלי אישית נשמע לא הגיוני אבל לא הלכתי לפקפק בו לפני תחילת אימון. האם הדבר נשמע לכם הגיוני או שפשוט עליתי במסה ואבדתי שומן ביחסים טובים? לאחרונה גם החלו לי רעידות בשרירים האם שניי הדברים קשורים והאם עליי להיבדק ע"י רופא?

בקשר לאימונים הייתי רוצה לדעת אם אני מפספס משהו בתוכנית שלי:
כעיקרון אני עובד על שלושה אימונים בשבוע:
A-דחיקת חזה, פרפר, דחיקת כתפיים עם משקוליות, סקול קראשר וכפיפות בטן.
B- מתח עם משקולת (אני עושה 8 סטים והופך אחיזה באמצע), דד ליפט, פרייצ'ר קורל.
C- סקוואט (8 סטים),לאנג' , ובטן סטטי.

אירובי כעיקרון זה האימוני לחימה שלי שבהם יש כחצי שעה של עבודה אינטרוולית מאוד אינטנסיבית לכ-5 דקות עם דקה מנוחה בין לבין.

תודה מראש על העזרה.

אם הרעידות בשרירים מתרחשים באופן תדיר, תשקול תיסוף במגנזיום ואבץ.
לגבי העליה בכוח, ניתן לעלות בכוח מבלי לעלות במסת השריר. 10 ק"ג לסקוואט ו 5 ק"ג דחיקה ודדליפט אלו לא משקלים רציניים בחודש למתאמן מתחיל, לכן לא הייתי בונה על עלייה משמעותית במסת השריר אם בכלל - אבל זה אפשרי למתאמנים מתחילים גם לרדת בשומן וגם לעלות בשריר, למרות שאני בספק אם ירד 3 ק"ג.

התוכנית אימונים שלך לא טוב. תעבור לתוכנית FBW או AB, ראה תוכניות אימונים בלשונית העליונה בפורטל קילוגרם www.kilogram.co.il

Back
למעלה תחתית