הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה לגבי עליה במסת השריר וגם במשקל הגוף

amitmit

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
אני מתאמן בחדר כושר כבר חודש ומשו..
עליתי במשקל איזה 2 קילו אני עם חלבון פרפקט 3000 שזה אמור להעלות אותי במשקל ולא רק במסה
אני שוקל 67 עכשיו והגובה שלי הוא 185
לא שאין התקדמות יש אבל רק בשרירים אני רוצה גם להשמין לא רוצה בטן שטוחה לפחות להשמין קצת לא רק שרירים
אז אם אפשר תוכנית אוכל או משו שאני יעלה כמה שיותר מהר במשקל הגוף
תודה.

נערך לאחרונה:
אתה צריך לאכול יותר ,הגיינר שלך זה רק תוספת אתה רוצה להשמין גם בשומן אז אתה צריך יותר אוכל אתה יכול לאכול המון לחם עם חמאת בוטנים[זה מה שאני עושה בימיים שאני צריך לאכול הרבה ] לשתות המון חלב לנשנש שקדים ואגוזים למנהם .
ואם אתה רוצה אתה יכול לעשות שיקים של חלבון לשים שם חמאת בוטנים , שבעולת שועל ,פרות,סוכר ענבים,אוררו וחולי...
אבל בשורה התחתונה אם אתה רוצה לעלות כמה שיותר מהר פשוט תוכל כמה שיותר מעל הRMR שלך [לא מציע לך להגזים כי עדיף בהדרגה הכל בחיים וגם זה תחושה לא נעימה לאכול 8K קלוריות ביום אתה הולך לישון בישיבה מרוב שאתה מפוצץ]

• פותח/ת השרשור
תודה רבה(:

אני כל יום מערבב חלב עם קורנפלקס..ואוכל גם כן מנה חמה וטונה ביצים רק אם אני אוכל במקום זה בלילה את מה שאמרת
אז אני יעלה גם במסת השריר?

Back
למעלה תחתית