הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כמה שאלות בקשר לדל פחמימה

AVIVGREEN

משתמש מתחיל
181
0
נק' מוניטין:
0
181
0
1.האם אפשר לעשות אינטרוולים בחיטוב דל פחמימה?
2.האם מסוכן לעשות חיטוב דל פחמימה בזמן שלא מתאמנים בזמן פציעה בהקשר של איבוד שריר?
3.העמסות גם יום שישי וגם שבת?וכמה צריך להיות מעל הניטרלי בהעמסה?
4.התפריטים שלמטה בסדר או שצריך לשנות משהו?

RMR--2048

ערכים לתפריט לא בהעמסה.
קלוריות 1712
חלבון 173
פחמימות 28
שומן 101

תפריט העמסה
קלוריות 2439
חלבון 91
פחמימות 417
שומן 42

תודה

נערך לאחרונה:
1) כן
2) כן אין בעיה לעשות דל פחמימה ולא להתאמן
3) בעיקרון זה בערך 500 מעל התחזוקה אבל בגלל שאתה על כזאת כמות של פחמימה הייתי אומר שאתה יכול יותר מ500
איזה אחוז שומן אתה שאתה כבר עובר לכזאת מתכונת של דל פחמימה ?

הייתי מנסה להוריד עוד קצת מהשומן ביום של תפריט ההעמסה
ממליץ לך להתבסס ביום הזה רק על אורז בלי שום צ'יטים ושטויות מהצד

• פותח/ת השרשור
תודה על התשובות המהירות.
אני א.ש יחסית גבוהה-15,16
אבל לקחתי הרבה שנים הורמון גדילה בשם ביוטרופין שהבנתי פה שזה מעלה נוזלים והפסקתי לא מזמן,אז אמרתי נעשה תקופה קצרה דל פחמימה להוריד נוזלים ולחזור לחיטוב רגיל(אני יודע שיחזרו לי כמות של נוזלים).

תודה על התשובות המהירות.
אני א.ש יחסית גבוהה-15,16
אבל לקחתי הרבה שנים הורמון גדילה בשם ביוטרופין שהבנתי פה שזה מעלה נוזלים והפסקתי לא מזמן,אז אמרתי נעשה תקופה קצרה דל פחמימה להוריד נוזלים ולחזור לחיטוב רגיל(אני יודע שיחזרו לי כמות של נוזלים).
היית צריך לרשום את זה מראש זה מה שאני ממליץ לך לעשות : תתחיל חיטוב רגיל על 120 גרם פחמימה ככה הנוזלים יירדו בכל מקרה לא חייב להגיע ל2 גרם פחמימה כדי שהנוזלים יירדו אין טעם במצב שלך לדל פחמימה זה סתם מיותר ובכלל אין טעם לרדת מ70 גרם פחמימה גם בחיטוב דל פחמימה באחוז שומן נמוך לא הייתי ממליץ לרדת מה50 ברמה הטבעית אין סיבה להגיע לדבר כזה בלי חומרים.
ממליץ לך לעשות קודם חיטוב על 120 גרם פחמימה הנוזלים יירדו בכל מקרה גם על כמות כזאתי ובהמשך להתחיל לקצץ תוך חודשיים ככה תגיע ל80 -70 גרם פחמימה ליום. להתחיל חיטוב על 28 גרם פחמימה יזיק לך יותר מאשר יועיל לך

• פותח/ת השרשור
היית צריך לרשום את זה מראש זה מה שאני ממליץ לך לעשות : תתחיל חיטוב רגיל על 120 גרם פחמימה ככה הנוזלים יירדו בכל מקרה לא חייב להגיע ל2 גרם פחמימה כדי שהנוזלים יירדו אין טעם במצב שלך לדל פחמימה זה סתם מיותר ובכלל אין טעם לרדת מ70 גרם פחמימה גם בחיטוב דל פחמימה באחוז שומן נמוך לא הייתי ממליץ לרדת מה50 ברמה הטבעית אין סיבה להגיע לדבר כזה בלי חומרים.
ממליץ לך לעשות קודם חיטוב על 120 גרם פחמימה הנוזלים יירדו בכל מקרה גם על כמות כזאתי ובהמשך להתחיל לקצץ תוך חודשיים ככה תגיע ל80 -70 גרם פחמימה ליום. להתחיל חיטוב על 28 גרם פחמימה יזיק לך יותר מאשר יועיל לך
אני אלך על ההצעה שלך.
מה היחסים בין חלבונים,שומנים,פחמימות באחוזים בקלוריות?
כל כמה זמן העמסה?וכמה קלוריות מעל הניטרלי?

תודה

• פותח/ת השרשור
1700 קלוריות
144 חלבון
120 פחמימה
75 שומן
זה תפריט בסדר?

תודה

1700 קלוריות
144 חלבון
120 פחמימה
75 שומן
זה תפריט בסדר?

תודה

לא רשמת גובה משקל וגיל
חלבון צריך להיות פי 2 לפחות ממשקל גוף - תחשיב גם את החלבון הלא מלא בתפריט
פחמימות 120 זה בסדר וכל השאר לשומן עד שתגיע למצב של גירעון של 500-600 - לא לעבור את הגירעון הזה ! במיוחד לא בתחילת החיטוב

• פותח/ת השרשור
גיל-18
גובה-176
משקל-77
כל כמה זמן העמסה?
וכמה קלריות מעל הניטרלי?

תודה

גיל-18
גובה-176
משקל-77
כל כמה זמן העמסה?
וכמה קלריות מעל הניטרלי?

תודה

הערכים שרשמת מקודם טובים כן - העמסה על כמות כזאת של פחמימה הייתי עושה כל 3-4 שבועות מכיוון שככל שכמות הפחמימה נמוכה יותר ככה מאגרי הגליקוגן נגמרים יותר מהר וצריך לעשות העמסת פחמימות לעיתים קרובות יותר ככה שעל כמות פחמימה של 120 אני מאמין שכל 3 -4 שבועות העמסה זה יהיה טוב ושתהיה נייטרלי תאכל רק אורז וכמה שפחות שומן באותו יום המטרה פה זה לא יום צ'יט אלא מילוי מאגרי גליקוגן עוד 3-4 שבועות אחרי ההעמסה הראשונה תרד ל100 גרם פחמימה ככה או אפילו 90(קיצוץ בפחמימה לא חובה אלא רק המלצה שלי) ותעלה את מה שנשאר לשומן או לחלבון אם יש לך עוד שאלות אני אשמח לענול שיהיה לך בהצלחה ! 😃

העמסה כל שבועיים בערך אולי שבועיים וחצי
כ500 קלוריות מעל התחזוקה
1.5 חלבון מהמשקל גוף
מקסימום פחמימה ומינימום שומן
אלה בערכים של ההעמסה !

Back
למעלה תחתית