עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
קשור בתוכנית 😃
בדר"כ עושה כל 2-3 אימונים, תרגיל אחד, 3 סטים, 12 חזרות
כפיפות בטן בשיפוע עם משקל מאחורי הראש (המקסימום שאני יכול להכניס מאחורי הראש זה 20 קילו וזה כבר ממש קל לי ואין לי דרך להוסיף עוד משקל :()
אי אפשר לשים מאחורי הראש...תתחיל להתחבק עם דאמבלים.
תהנה בלסבול 😃עובד על בטן 6 פעמים בשבוע אימוני סבולת, ועוד 3 פעמים אימוני היפרטרופיה, יום אחד מנוחה כללית לגוף
הסבולת שלי זה או הקוויקי שיש בהולמס פלייס, או שאני מארגן לעצמי קוויקי פרטי של איזה 20 דקות עבודה על מזרן עם סך הכול גג 40 שניות של מנוחה מצטברת.
התחלתי לפרט פה בדיוק מה שאני עושה לסבולת אבל יצא חפירה, אז אם מישהו ירצה אני ארשום פה.
להיפרטרופיה אני עושה 5 תרגילים קבועים: כפיפות בשיפוע (מרפקים פתוחים מבט לתקרה!), הרמות הרגליים על כיסא רומי/בתלייה (עם משקולת ואז בלי), 2 תרגילים לאלכסונים(OBLIQUES) ומכונת בטן: ירידה, נשאר שנייה-2 מכווץ ואז עולה לאט-לאט.
חשבתי האמת להחליף את אחד מתרגילי האלכסון(OBLIQUES) בתרגיל כפיפות לאלכסונים(INTERCOSTALS) עם חבל של פולי מאחורי הראש, מה אתם אומרים?
😳 למה אתה עושה את כל זה?עובד על בטן 6 פעמים בשבוע אימוני סבולת, ועוד 3 פעמים אימוני היפרטרופיה, יום אחד מנוחה כללית לגוף
הסבולת שלי זה או הקוויקי שיש בהולמס פלייס, או שאני מארגן לעצמי קוויקי פרטי של איזה 20 דקות עבודה על מזרן עם סך הכול גג 40 שניות של מנוחה מצטברת.
התחלתי לפרט פה בדיוק מה שאני עושה לסבולת אבל יצא חפירה, אז אם מישהו ירצה אני ארשום פה.
להיפרטרופיה אני עושה 5 תרגילים קבועים: כפיפות בשיפוע (מרפקים פתוחים מבט לתקרה!), הרמות הרגליים על כיסא רומי/בתלייה (עם משקולת ואז בלי), 2 תרגילים לאלכסונים(OBLIQUES) ומכונת בטן: ירידה, נשאר שנייה-2 מכווץ ואז עולה לאט-לאט.
חשבתי האמת להחליף את אחד מתרגילי האלכסון(OBLIQUES) בתרגיל כפיפות לאלכסונים(INTERCOSTALS) עם חבל של פולי מאחורי הראש, מה אתם אומרים?
מיותר ולא יעיל...עובד על בטן 6 פעמים בשבוע אימוני סבולת, ועוד 3 פעמים אימוני היפרטרופיה, יום אחד מנוחה כללית לגוף
כן כן, אני יודע שזה מיותר, לא יעיל, סבל וכל שאר המחמאות
אבל בשבילי זה עובד. תוך חודש התחלתי לראות קוביות, שרק נהיות יותר ויותר בולטות. גם האלכסונים כבר נראים בבירור - כל זה על כמעט 14%!! - וזה רק מדרבן אותי לעבוד יותר קשה. ואולי זה יישמע לכם כמו ניב פולני עתיק, אבל באמת כבר התרגלתי לסבל וגם למדתי ליהנות ממנו ומתחושת השריפה, שרק מעודדת אותי להמשיך ולבדוק את הגבולות של עצמי.
לפעמים כשאני עושה אימון היפרטרופיה לבטן אני כבר לא עושה אח"כ סבולת, אבל בכל מקרה אני לא מוותר על אימון בטן כל יום. (חוץ מיום מנוחה אחד).
סבבה כולנו הינו כמוך פעם .
מקווה בשבילך שגם אתה תעבור את שלב "ילד הריבועים " .
אתה בעצמך יודע שיש דרכים יותר טובות לחזק את הבטן .
פשוט על הבטן אני שם דגש כי זה החלק שהכי חשוב לי לפתח
הבנתי, למתאמן הממוצע שלך, שמתבסס על תרגילים מורכבים (בתוכנית), איזה תרגיל אתה נותן ? (או שזה לא משנה?)אזואלי, קראנץ' זה כפיפות בטן. סיטאפ זה תרגיל שעובד בעיקר על האיליופסואס (מותן כסל) ומשאיר לבטן עבודת ייצוב חזקה מאוד. הכפיפות בפולי זה תרגיל נחמד גם כן, בד"כ יש מכונות כאלו שעושות את התנועה הזו יותר פשוטה.
בכל מקרה זה הכל עניין של מטרה.