לכל האתאיסטים פה

יש דברים יותר "משכנעים" שיש אלוהים אבל אתה הצלחת להביא את הטיעון הכי מטומטם,מוזר, מעצבן וצולע ששמעתי..כל הכבוד!

על פי זה שהם מאמינים שפיות, חדי קרן ושדונים בראו את העולם.
אני לא מכיר אדם שמאמין שפיות,חדי קרן וכו' בראו את העולם מלבד אתאיסטים שטוענים זאת למטרת לעג.
בכל מקרה, אתה מציג את אמונתם בצורה דחלילית. וכן אי אפשר להגיד שמאמינים הם חסרי אינטליגנציה בגלל היותם מאמינים.

אני לא מכיר אדם שמאמין שפיות,חדי קרן וכו' בראו את העולם מלבד אתאיסטים שטוענים זאת למטרת לעג.
בכל מקרה, אתה מציג את אמונתם בצורה דחלילית. וכן אי אפשר להגיד שמאמינים הם חסרי אינטליגנציה בגלל היותם מאמינים.

תחליף את הפיות\חדרי קרן באלוהים וקיבלת בדיוק במה שאתה מאמין בו. אף אחד מהם לא קיים במציאות ואי אפשר להוכיח את קיומו.
הצגת אמונה בצורה דחלילית? הדת גורמת לאנשים להתנהג בצורה חסרת אינטלגנציה כי היא גורמת לבורות וטפשות.

אז ספיידרמן קיים, והנה ההוכחה:

spiderman.jpg

תחליף את הפיות\חדרי קרן באלוהים וקיבלת בדיוק במה שאתה מאמין בו. אף אחד מהם לא קיים במציאות ואי אפשר להוכיח את קיומו.
הצגת אמונה בצורה דחלילית? הדת גורמת לאנשים להתנהג בצורה חסרת אינטלגנציה כי היא גורמת לבורות וטפשות.

אז ספיידרמן קיים, והנה ההוכחה:

צפה בקובץ המצורף 8859

ההשוואה בין חדי קרן,פיות וכו' לאלוהים נעשת מטעמי לעג וזלזול מהצד הנגדי ולא מטעמים אינטלקטואלים או רציונלים.
בכל זאת, הדמויות שהצגת לעיל לא עונות לקרטריונים האונטולוגיים של היישות הכי המקסמילית מפאת היותם פיזיקליים - מוגבלים.
איך הדת גורמת לבורות ולטפשות? באותה מידה אדם חרדי יכול להגיד שהאתאיזם גורם לבורות ולטפשות מכיוון שאתאיסטים לא לומדים גמרא\תלמוד וכו' ומה שגורם לבורות ולטמטום מהבחינה התאולוגית.

ההשוואה בין חדי קרן,פיות וכו' לאלוהים נעשת מטעמי לעג וזלזול מהצד הנגדי ולא מטעמים אינטלקטואלים או רציונלים.
בכל זאת, הדמויות שהצגת לעיל לא עונות לקרטריונים האונטולוגיים של היישות הכי המקסמילית מפאת היותם פיזיקליים - מוגבלים.
איך הדת גורמת לבורות ולטפשות? באותה מידה אדם חרדי יכול להגיד שהאתאיזם גורם לבורות ולטפשות מכיוון שאתאיסטים לא לומדים גמרא\תלמוד וכו' ומה שגורם לבורות ולטמטום מהבחינה התאולוגית.
תקח מבט הצידה לשכנים המוסלמים שלנו. ייש לי סוד לספר לך, אנחנו לא שונים מהם.

ההשוואה בין הדמויות לבין אלוהים נעשית בדיוק מטעמים רציונאליים - אין בדל של הוכחה לקיומם. אז אם המצאה כלשהי היא מופשטת אז צריך להאמין בה? ולגבי בורות וטיפשות, פתחתי שרשור שלם - תקרא על הזואולוגיה נוסח התנ"ך וממש בעמוד האחרון של השרשור מה מלמדים בישיבות.

אם העולם בן 13 מיליארד שנים איך זה שאנחנו רק ב2012?
זה בגלל שאלוהים קיים

באהבה, יהודי מאמין
זה שאתה מאמין זה בספק, אבל זה שאתה טיפש זה בטוח!
"יהודי מאמין" לא סופר לספירה הנוצרית!
מה גם שישנה ספירה לפני הספירה הנוצרית.

ההשוואה בין הדמויות לבין אלוהים נעשית בדיוק מטעמים רציונאליים - אין בדל של הוכחה לקיומם. אז אם המצאה כלשהי היא מופשטת אז צריך להאמין בה? ולגבי בורות וטיפשות, פתחתי שרשור שלם - תקרא על הזואולוגיה נוסח התנ"ך וממש בעמוד האחרון של השרשור מה מלמדים בישיבות.
בניגוד לקיומו של אלוהים, לקיומם של הדמויות הנ"ל יש לא מעט טענות נגדיות אשר מפריכות את קימום ואת עצם היותם בוראי היקום. האם יש לך טענות נגד קיומו של אלוהים? לא.
זה לא ממש מעניין אותי מה מלמדים בישיבות. זה אבסורד להגיד שמאמינים הם חסרי אינטליגנציה בורים ומטומטמים בגלל היותם מאמינים.

בניגוד לקיומו של אלוהים, לקיומם של הדמויות הנ"ל יש לא מעט טענות נגדיות אשר מפריכות את קימום ואת עצם היותם בוראי היקום. האם יש לך טענות נגד קיומו של אלוהים? לא.
זה לא ממש מעניין אותי מה מלמדים בישיבות. זה אבסורד להגיד שמאמינים הם חסרי אינטליגנציה בורים ומטומטמים בגלל היותם מאמינים.
ברגע שמהות החיים שלך היא ללכת בעיוורון אחרי דבר כלשהו, אתה מטומטם.
ולא משנה אם אתה פיזיקאי או בחור ישיבה.

מכיר את המשפט: "תוכיח שאין לך אחות"? אני לא צריך ולא יכול להוכיח שאין אלוהים בדיוק כמו שאני לא יכול ולא צריך להוכיח שאין לי אחות.

אז אתה יוצא מנקודת הנחה שאי אפשר להגיד על שום קהילה שהיא מתנהלת בצורה של בורות?
ומנקודת הנחה שהעובדה ש"החרדים יכולים להגיד שהפיזיקאים טיפשים כי הם לא לומדים גמרא" אומרת שאי אפשר לערוך השוואות בין תחומי לימוד?

כי איזה קטע, תן לי לגלות לך סוד קטן - היום כבר יש מדע מודרני מתקדם, והוא עוסק בין היתר בהוכחה ו\או שלילה של טענות כאלה ואחרות. זה לא שהוא מראש אומר "הפיזיקה של X או Y צודקת", אלא ע"י השוואה של טענות קובע מה מתקבל כנכון, ומה לא. אם לגמרא היה את מה שצריך בשביל להוכיח שהיא נכונה, היא הייתה מדעית. זה לא שהמדע עושה דווקא לדתיים, אלא פשוט עד היום לא קם אדם אחד עם הוכחה אמיתית ביד למשהו דתי.

FACE IT 👶

ברגע שמהות החיים שלך היא ללכת בעיוורון אחרי דבר כלשהו, אתה מטומטם.
ולא משנה אם אתה פיזיקאי או בחור ישיבה.
מי אמר שמאמינים הולכים בעיוורון? יש לא מעט מאמינים אינטליגנטיים, אינטלקטואלים, שחקרו ולמדו והגיעו למסקנה שיש אלוהים.

מכיר את המשפט: "תוכיח שאין לך אחות"? אני לא צריך ולא יכול להוכיח שאין אלוהים בדיוק כמו שאני לא יכול ולא צריך להוכיח שאין לי אחות.
זה כמו להגיד "תוכיח שאני לא צפרדע". אני אמנם באמת לא יכול להוכיח שאתה לא צפרדע, אך אני יכול להוכיח שאתה הומו ספינס.
או כמו להגיד "תוכיח שאין קנקנן תה מעופף בחלל". אני באמת לא יכול להוכיח שאין קנקן תה מעופך בחלל, אך אני יכול להוכיח ששום קנקנן שכזה(או כל חפץ שעשוי מחרסינה) לא שוגר ע"י לחלל, או שנמצא חפץ שכזה בחלל(ע"פ תצלומי לווין). ולכן יש לנו סיבות טובות מאוד לא להאמין שאתה צפרדע או שיש קנקנן תה מעופף בחלל. בניגוד לאלוהים שלקיומו אין שום טענות נגדיות ואין שום סיבות טובות לא להאמין בקיומו.

גם אין הוכחה נגדית לטענה: אנחנו חיים במאטריקס.
כנראה שכך מוכיחים טענה ב-retard land.
I rest my case.

מי אמר שמאמינים הולכים בעיוורון? יש לא מעט מאמינים אינטליגנטיים, אינטלקטואלים, שחקרו ולמדו והגיעו למסקנה שיש אלוהים.

זה כמו להגיד "תוכיח שאני לא צפרדע". אני אמנם באמת לא יכול להוכיח שאתה לא צפרדע, אך אני יכול להוכיח שאתה הומו ספינס.
או כמו להגיד "תוכיח שאין קנקנן תה מעופף בחלל". אני באמת לא יכול להוכיח שאין קנקן תה מעופך בחלל, אך אני יכול להוכיח ששום קנקנן שכזה(או כל חפץ שעשוי מחרסינה) לא שוגר ע"י לחלל, או שנמצא חפץ שכזה בחלל(ע"פ תצלומי לווין). ולכן יש לנו סיבות טובות מאוד לא להאמין שאתה צפרדע או שיש קנקנן תה מעופף בחלל. בניגוד לאלוהים שלקיומו אין שום טענות נגדיות ואין שום סיבות טובות לא להאמין בקיומו.

מצחיק שבחרת בדוגמה הזאת, אחרי הכל קנקנן התה של ראסל בא להראות שנטל ההוכחה הוא עליך.

גם אין הוכחה נגדית לטענה: אנחנו חיים במאטריקס.
כנראה שכך מוכיחים טענה ב-retard land.
I rest my case.

אין הוכחה שאנחנו לא חיים במאטריקס, אבל יש הוכחה אמפירית ומובהקת שאנחנו חיים בכדור הארץ.
לא ניסיתי להוכיח שום דבר. סה"כ הסברתי למה ההשוואה בין הדמויות הנ"ל היא שגויה.
כנראה שה"land" שבוא אתה חי מלא בכשלים לוגיים מסוג "פנייה אל הרגש".

אז יאללה, תאמין שאנחנו חיים במאטריקס - הרי לשיטתך, אם אין הוכחה לשלילה של משהו, מאמינים באותו משהו, לא? ומצחיק שאתה מדבר על "פנייה אל הרגש" כי לא עשיתי שום דבר שכזה, וזה מה שאתם עושים הכי טוב - "הרי כל תינוק מבין שלכל יצירה יש יוצר". 😆

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית