עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני לא מכיר אדם שמאמין שפיות,חדי קרן וכו' בראו את העולם מלבד אתאיסטים שטוענים זאת למטרת לעג.על פי זה שהם מאמינים שפיות, חדי קרן ושדונים בראו את העולם.
אני לא מכיר אדם שמאמין שפיות,חדי קרן וכו' בראו את העולם מלבד אתאיסטים שטוענים זאת למטרת לעג.
בכל מקרה, אתה מציג את אמונתם בצורה דחלילית. וכן אי אפשר להגיד שמאמינים הם חסרי אינטליגנציה בגלל היותם מאמינים.
חחחחחחח זה היה הטרלה מה לקחתם את זה ברצינות
תחליף את הפיות\חדרי קרן באלוהים וקיבלת בדיוק במה שאתה מאמין בו. אף אחד מהם לא קיים במציאות ואי אפשר להוכיח את קיומו.
הצגת אמונה בצורה דחלילית? הדת גורמת לאנשים להתנהג בצורה חסרת אינטלגנציה כי היא גורמת לבורות וטפשות.
אז ספיידרמן קיים, והנה ההוכחה:
צפה בקובץ המצורף 8859
תקח מבט הצידה לשכנים המוסלמים שלנו. ייש לי סוד לספר לך, אנחנו לא שונים מהם.ההשוואה בין חדי קרן,פיות וכו' לאלוהים נעשת מטעמי לעג וזלזול מהצד הנגדי ולא מטעמים אינטלקטואלים או רציונלים.
בכל זאת, הדמויות שהצגת לעיל לא עונות לקרטריונים האונטולוגיים של היישות הכי המקסמילית מפאת היותם פיזיקליים - מוגבלים.
איך הדת גורמת לבורות ולטפשות? באותה מידה אדם חרדי יכול להגיד שהאתאיזם גורם לבורות ולטפשות מכיוון שאתאיסטים לא לומדים גמרא\תלמוד וכו' ומה שגורם לבורות ולטמטום מהבחינה התאולוגית.
אכן אנחנו לא שונים מהם, אנחנו מאמינים בדיוק באותו האל.תקח מבט הצידה לשכנים המוסלמים שלנו. ייש לי סוד לספר לך, אנחנו לא שונים מהם.
ההשוואה בין חדי קרן,פיות וכו' לאלוהים נעשת מטעמי לעג וזלזול מהצד הנגדי ולא מטעמים אינטלקטואלים או רציונלים.
בכל זאת, הדמויות שהצגת לעיל לא עונות לקרטריונים האונטולוגיים של היישות הכי המקסמילית מפאת היותם פיזיקליים - מוגבלים.
איך הדת גורמת לבורות ולטפשות? באותה מידה אדם חרדי יכול להגיד שהאתאיזם גורם לבורות ולטפשות מכיוון שאתאיסטים לא לומדים גמרא\תלמוד וכו' ומה שגורם לבורות ולטמטום מהבחינה התאולוגית.
זה שאתה מאמין זה בספק, אבל זה שאתה טיפש זה בטוח!אם העולם בן 13 מיליארד שנים איך זה שאנחנו רק ב2012?
זה בגלל שאלוהים קיים
באהבה, יהודי מאמין
בניגוד לקיומו של אלוהים, לקיומם של הדמויות הנ"ל יש לא מעט טענות נגדיות אשר מפריכות את קימום ואת עצם היותם בוראי היקום. האם יש לך טענות נגד קיומו של אלוהים? לא.ההשוואה בין הדמויות לבין אלוהים נעשית בדיוק מטעמים רציונאליים - אין בדל של הוכחה לקיומם. אז אם המצאה כלשהי היא מופשטת אז צריך להאמין בה? ולגבי בורות וטיפשות, פתחתי שרשור שלם - תקרא על הזואולוגיה נוסח התנ"ך וממש בעמוד האחרון של השרשור מה מלמדים בישיבות.
ברגע שמהות החיים שלך היא ללכת בעיוורון אחרי דבר כלשהו, אתה מטומטם.בניגוד לקיומו של אלוהים, לקיומם של הדמויות הנ"ל יש לא מעט טענות נגדיות אשר מפריכות את קימום ואת עצם היותם בוראי היקום. האם יש לך טענות נגד קיומו של אלוהים? לא.
זה לא ממש מעניין אותי מה מלמדים בישיבות. זה אבסורד להגיד שמאמינים הם חסרי אינטליגנציה בורים ומטומטמים בגלל היותם מאמינים.
אז אתה יוצא מנקודת הנחה שאי אפשר להגיד על שום קהילה שהיא מתנהלת בצורה של בורות?בניגוד לקיומו של אלוהים, לקיומם של הדמויות הנ"ל יש לא מעט טענות נגדיות אשר מפריכות את קימום ואת עצם היותם בוראי היקום. האם יש לך טענות נגד קיומו של אלוהים? לא.
זה לא ממש מעניין אותי מה מלמדים בישיבות. זה אבסורד להגיד שמאמינים הם חסרי אינטליגנציה בורים ומטומטמים בגלל היותם מאמינים.
מי אמר שמאמינים הולכים בעיוורון? יש לא מעט מאמינים אינטליגנטיים, אינטלקטואלים, שחקרו ולמדו והגיעו למסקנה שיש אלוהים.ברגע שמהות החיים שלך היא ללכת בעיוורון אחרי דבר כלשהו, אתה מטומטם.
ולא משנה אם אתה פיזיקאי או בחור ישיבה.
זה כמו להגיד "תוכיח שאני לא צפרדע". אני אמנם באמת לא יכול להוכיח שאתה לא צפרדע, אך אני יכול להוכיח שאתה הומו ספינס.מכיר את המשפט: "תוכיח שאין לך אחות"? אני לא צריך ולא יכול להוכיח שאין אלוהים בדיוק כמו שאני לא יכול ולא צריך להוכיח שאין לי אחות.
מי אמר שמאמינים הולכים בעיוורון? יש לא מעט מאמינים אינטליגנטיים, אינטלקטואלים, שחקרו ולמדו והגיעו למסקנה שיש אלוהים.
זה כמו להגיד "תוכיח שאני לא צפרדע". אני אמנם באמת לא יכול להוכיח שאתה לא צפרדע, אך אני יכול להוכיח שאתה הומו ספינס.
או כמו להגיד "תוכיח שאין קנקנן תה מעופף בחלל". אני באמת לא יכול להוכיח שאין קנקן תה מעופך בחלל, אך אני יכול להוכיח ששום קנקנן שכזה(או כל חפץ שעשוי מחרסינה) לא שוגר ע"י לחלל, או שנמצא חפץ שכזה בחלל(ע"פ תצלומי לווין). ולכן יש לנו סיבות טובות מאוד לא להאמין שאתה צפרדע או שיש קנקנן תה מעופף בחלל. בניגוד לאלוהים שלקיומו אין שום טענות נגדיות ואין שום סיבות טובות לא להאמין בקיומו.
גם אין הוכחה נגדית לטענה: אנחנו חיים במאטריקס.
כנראה שכך מוכיחים טענה ב-retard land.
I rest my case.