הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ פרסום| תכנית אימונים

Tal Moyal

משתמש מתחיל
31
0
נק' מוניטין:
-1
31
0
יל : 15
גובה : 173
משקל : 79.5

רגלים :
פושטי ברך בישיבה - 15X3
כופפי ברך בישיבה - 15X3
לחיצת רגלים בהחלקה - 15X3

גב:
מנוף עליון-וינץ - 10X3
חתירה אנכית בישיבה - 10X3

חזה:
לחיצת חזה בישיבה - 10X3
פרפר בישיבה - 10X3

בטן:
כפיפות בטן - 17X3
כפיפות בטן עם משקל - 17X3

כתפיים:
כתפיים לחיצת כתפיים בישיבה - 10X3
פרפר כתפיים בישיבה - 10X3

יד קדמית:
כפיפת מרפקים(מכונה) - 10X3
כפיפת מרפקים במוט - 10X3

יד אחורית:
פשיטת מרפקים בישיבה - 10X3
חופשי - מקבילים (צר) - 10X3

זו התכנית שקיבלתי מהמאמנת שלי מה דעתכם?
🆘

חבל לבזבז מילים:
444415-5.jpg

התכנית על הפנים.
האם אתה עושה חיטוב או מסה?
אם מסה אז תלך על SS ואם חיטוב יש בפורטל תכניות חיטוב שאתה יכול לקחת(נראה לי AB יהיה נחמד).

• פותח/ת השרשור
אני עושה חיטוב

אני חודש במכון ואני מנסה גם להוריד משקל וגם לפתח שרירים מה כדאי לעשות?

זה לא כל כך הולך בייחד, בגלל שאתה מתחיל תוכל בהתחלה לעלות במסת השריר ולהרזות אבל אחר כך זה לא ילך לך.
אני מציע לך שתלך לפורטל יש שם הרבה מאוד כתבות שיעזרו לך, אני משער שהמשקל שלך גבוה בגלל שומן ולא שרירים אז תעשה חיטוב וכשתגיע לאחוז שומן סביר תתחיל מסה.

אני עושה חיטוב

אני חודש במכון ואני מנסה גם להוריד משקל וגם לפתח שרירים מה כדאי לעשות?

דבר ראשון אני מציע שתקרא את המאמר הבא זה יעזור לך להבין את התהליך של החיטוב:
http://www.kilogram.co.il/70/%D7%94%D7%9E%D7%93%D7%A8%D7%99%D7%9A-%D7%94%D7%A9%D7%9C%D7%9D-%D7%9C%D7%94%D7%95%D7%A8%D7%93%D7%AA-%D7%94%D7%A9%D7%95%D7%9E%D7%9F-%D7%95%D7%97%D7%99%D7%98%D7%95%D7%91-%D7%94%D7%92%D7%95%D7%A3/

לאחר מכן הייתי ממליץ לך שיהיה תפריט מסודר ככה שתדע כמה אתה אוכל מכיוון שבלי תפריט החיטוב הוא ממש קשה כי אין לך מעקב על קלוריות:
http://www.kilogram.co.il/614/תפריטי-תזונה-לגברים-למטרת-חיטוב-והורד/

עכשיו תכנית אימונים תבחר מפה:http://www.kilogram.co.il/609/תוכניות-אימונים-לתקופת-החיטוב/

אני הייתי הולך על תכנית FBW =A

אל תתעצל לקרוא את המאמר הראשון ,שיהיה בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
עוד שאלה איזה סוג של אירובי אני צריך לעשות כלומר הליכון סקי או אופנים כמה זמן וכמה קק"ל לדקה מומלץ לעשות

מה שקובע זה הגירעון הקלורי ולא סוג הפעילות. מבחינת הסוג - תעשה את הפעילות שאתה הכי אוהב או הכי פחות שונא.

• פותח/ת השרשור
כמה קק"ל לדקה מומלץ לעשות?

אני באמת רוצה להוריד משקל,אני רוצה לפתח שריר ואת האמת אני מרגיש שהתכנית הזאת עוזרת רק לפיתוח שריר...

כמה קק"ל לדקה מומלץ לעשות?

אני באמת רוצה להוריד משקל,אני רוצה לפתח שריר ואת האמת אני מרגיש שהתכנית הזאת עוזרת רק לפיתוח שריר...
התוכנית הזאת בכלל לא עוזרת לא לפתח שריר ולא להרזות,ומה זהכמה קלוריות לדקה ממולץ? אין כזה דבר... אתה צריך להיות בגרעון לדוגמה אם אתה מוציא 2400 קלוריות ביום אז אתה יכול לאכל 2400 ולהוריד עוד 200 באירובי וככה לאט לאט תרד כלל שהגרעון יותר גדול כך תרד יותר מהר אני יודע שעד מספר של קלוריות ככל שתוכל פחות ככה תרד יותר אבל אם תרד מתחת למספר הזה זה לא יועיל.. אבל אל תתפוס אותי במילה

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית