אני יודע שהטכניקה לא משו אבל מה כדי להדגיש ?http://www.youtube.com/watch?v=iopPu4l9SSg&feature=youtu.be
תודה רבה לעוזרים
תודה רבה לעוזרים
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כן חתירה של בילדרים אתה מתכוון כאילו למשוך את המוט יותר למטה ?איזה סוג חתירה אתה מנסה לעשות?
אם זה חתירה "של בילדרים" אתה צריך למשוך את המוט ככה שיהיה קרוב לירך לאורך כל התנועה
כן, איפה שהטבורכן חתירה של בילדרים אתה מתכוון כאילו למשוך את המוט יותר למטה ?
וזהו זה שאני לוקח קצת תנופה זה בסדר?והעלייה שמזכירה קצת דדליפט?כן, איפה שהטבור
תנסה להימנע מזה, כל עוד זה לא ממש מוגזם זה לא נוראוזהו זה שאני לוקח קצת תנופה זה בסדר?והעלייה שמזכירה קצת דדליפט?
אוקי תודה רבה !תנסה להימנע מזה, כל עוד זה לא ממש מוגזם זה לא נורא
אחד היתרונות של החתירה של פנדליי הוא שבגלל שהמוט נח על הריצפה בין חזרה לחזרה יש הרבה פחות צ'יט. (הצ'יט הוא הסיבה לכך שאתה מרגיש כאבים בגב התחתון).אני מקפיץ כי נהיה לי תפוס בגב התחתון ואני לא מצליח להבין אם זה כאב או תפוס ניראה לי שזה תפוס זה בסדר נכון כי יענו גירוי לשריר ? או שזה לא טוב ואני דופק את הגב ?😣
לפי דעתי תעבור לחתירה של פנדליי, או אם אתה מתעקש על חתירה "של בילדרים" כי אתה בטוח שזה יתן לך יותר היפרטרופיה לפחות תרחיב קצת את האחיזה. האחיזה בחתירה צריכה להיות מקילה לאחיזה בבנץ' בהנחה שאתה אוחז בו כמו שצריך.
אחד היתרונות של החתירה של פנדליי הוא שבגלל שהמוט נח על הריצפה בין חזרה לחזרה יש הרבה פחות צ'יט. (הצ'יט הוא הסיבה לכך שאתה מרגיש כאבים בגב התחתון).
כן אתה פוגע בגב , הכאב בגב התחתון זה יכול להיות כאב של לפני פציעה לא חושב שזה "גירוי" לשרירתודה ...אבל השאלה העיקרית היא בקשר לגב
אוקי תודה MOOאתה לא חותר טוב אתה מושך עם הטרפזים ומקפיץ את המוט ואז מוריד את החזה כל]י המוט
תעבור לפנדלי רואו כל חזרה מהרצפה ותצלם