הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

סרטון טכניקה חתירה

איזה סוג חתירה אתה מנסה לעשות?
אם זה חתירה "של בילדרים" אתה צריך למשוך את המוט ככה שיהיה קרוב לירך לאורך כל התנועה

• פותח/ת השרשור
איזה סוג חתירה אתה מנסה לעשות?
אם זה חתירה "של בילדרים" אתה צריך למשוך את המוט ככה שיהיה קרוב לירך לאורך כל התנועה
כן חתירה של בילדרים אתה מתכוון כאילו למשוך את המוט יותר למטה ?

• פותח/ת השרשור
אני מקפיץ כי נהיה לי תפוס בגב התחתון ואני לא מצליח להבין אם זה כאב או תפוס ניראה לי שזה תפוס זה בסדר נכון כי יענו גירוי לשריר ? או שזה לא טוב ואני דופק את הגב ?😣

לפי דעתי תעבור לחתירה של פנדליי, או אם אתה מתעקש על חתירה "של בילדרים" כי אתה בטוח שזה יתן לך יותר היפרטרופיה לפחות תרחיב קצת את האחיזה. האחיזה בחתירה צריכה להיות מקילה לאחיזה בבנץ' בהנחה שאתה אוחז בו כמו שצריך.

אני מקפיץ כי נהיה לי תפוס בגב התחתון ואני לא מצליח להבין אם זה כאב או תפוס ניראה לי שזה תפוס זה בסדר נכון כי יענו גירוי לשריר ? או שזה לא טוב ואני דופק את הגב ?😣
אחד היתרונות של החתירה של פנדליי הוא שבגלל שהמוט נח על הריצפה בין חזרה לחזרה יש הרבה פחות צ'יט. (הצ'יט הוא הסיבה לכך שאתה מרגיש כאבים בגב התחתון).

• פותח/ת השרשור
לפי דעתי תעבור לחתירה של פנדליי, או אם אתה מתעקש על חתירה "של בילדרים" כי אתה בטוח שזה יתן לך יותר היפרטרופיה לפחות תרחיב קצת את האחיזה. האחיזה בחתירה צריכה להיות מקילה לאחיזה בבנץ' בהנחה שאתה אוחז בו כמו שצריך.

אחד היתרונות של החתירה של פנדליי הוא שבגלל שהמוט נח על הריצפה בין חזרה לחזרה יש הרבה פחות צ'יט. (הצ'יט הוא הסיבה לכך שאתה מרגיש כאבים בגב התחתון).

לא הבנתי כל כך מה זה הצ'יט וזה טוב שאני מרגיש שהגב תחתון תפוס או שזה אומר שאני עושה נזק ?

אתה לא חותר טוב אתה מושך עם הטרפזים ומקפיץ את המוט ואז מוריד את החזה כלפי המוט
תעבור לפנדלי רואו כל חזרה מהרצפה ותצלם

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית