הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תקוע במשקלים בחזה

bietarist

מושעה
2,468
0
נק' מוניטין:
7,494
2,468
0
החזה לא גודל.. וכל השאר כן..
עושה 12 סטים ...לשבוע..
מתאמן ABCDE זאת אומרת פעם בשבוע חזה
עושה את התרגילים הבסיסיים 3 סטים לחיצה בלי שיפוע, 3 עם שיפוע, ו3 שיפוע תחתון
ומוסיף מקבילים..
או שזה הגנטיקה בחזה דפוקה או שהאימון.. מתחיל מ12 חזרות , ככל שהמשקל עולה ככה החזרות יורדות..
ניסיתי לשנות תוכניות והכל אבל לא מצליח..
יש הצעות?
דרך הגב מתאמן בכללי שנתיים+(שנה הפסקה ועכשיו חזרתי)

החזה לא גודל.. וכל השאר כן..
עושה 12 סטים ...לשבוע..
מתאמן ABCDE זאת אומרת פעם בשבוע חזה
עושה את התרגילים הבסיסיים 3 סטים לחיצה בלי שיפוע, 3 עם שיפוע, ו3 שיפוע תחתון
ומוסיף מקבילים..
או שזה הגנטיקה בחזה דפוקה או שהאימון.. מתחיל מ12 חזרות , ככל שהמשקל עולה ככה החזרות יורדות..
ניסיתי לשנות תוכניות והכל אבל לא מצליח..
יש הצעות?
דרך הגב מתאמן בכללי שנתיים+(שנה הפסקה ועכשיו חזרתי)

באופן כללי התוכנית שלך גרועה .
אם אתה מתעקש להשאר איתה היייתי עושה 5 כפול 5 של בנץ ללא שיפוע .
ומכניס עוד איזה 3 סטים של 8 חזרות של מקבילים .

למה גרועה? תסביר
ואני לא מתקעש להישאר איתה.. אני פשוט כבר לא יודע איזו תוכנית לעשות

תן יותר רקע על עצמך, ומה המטרות שלך ?
ובקשר למה היא גרועה, תריץ חיפוש בפורום היו כאן כמה דיונים על תדירות ,עצימות ו ווליום.

• פותח/ת השרשור
גבר למה זה גרוע? כי לפי מה שאני הבנתי שמספיק אפילו 10 סטים לשריר גדול כדי שתיהיה היפרטרופיה
לא?

גבר למה זה גרוע? כי לפי מה שאני הבנתי שמספיק אפילו 10 סטים לשריר גדול כדי שתיהיה היפרטרופיה
לא?

לא רוצה להגיב לגבי הסטים.. אבל לאמן שריר פעם בשבוע זה מעט מידי, כלומר, זמן מנוחה ארוך מידי... עדיף לאמן שריר פעמיים או שלוש בשבוע (תלוי בהרבה דברים) וההבדל בין פעם אחת לפעמיים כבר הוכח ידוע ודי גדול...

• פותח/ת השרשור
סבבה תודה, אבל כמו שאמרתי כבר שהיו לי הרבה תוכניות התאמנתי תקופה בAB (חזה פעמיים בשבוע)
תקופה יפה בABC(גם פעמיים)
לא ניסיתי עדיין שלושה פעמיים..נראה לי אני ינסה מה אתם אומרים, או שזה אולי קשור לאימון עצמו ולא לתדירות
דרך הגב המשקלים לא רעים, יחסית לשאר המשקלים שאני עושה אבל פשוט לא מתפתח בחזה

לא רוצה להגיב לגבי הסטים.. אבל לאמן שריר פעם בשבוע זה מעט מידי, כלומר, זמן מנוחה ארוך מידי... עדיף לאמן שריר פעמיים או שלוש בשבוע (תלוי בהרבה דברים) וההבדל בין פעם אחת לפעמיים כבר הוכח ידוע ודי גדול...

זה באמת מעט מדי? אני במסה ומתאמן בתוכנית ABC המוכרת והרגילה 3 פעמים בשבוע (AXBXCXX) ולא אני לא מתאמן מתחיל אלא מתאמן כבר שנתיים+

זה באמת מעט מדי בשבילי?

תראה
אם זה עובד לך, אז קטונתי מהלגיד שזה מעט מדי. השאלה היא, האם פעמיים בשבוע לא יניבו תוצאות טובות יותר?

בסופו של דבר אני מאמין שאדם צריך להתאמן איך שהתוכנית עונה בצורה הטובה ביותר למטרות שלו. בד"כ גירוי של פעמיים בשבוע ויותר לכל קבוצת שריר תניב לרוב האנשים תוצאות טובות.

אין לי כ"כ אפשרות להוסיף עוד אימוני משקולות במשך השבוע יותר מ-3 בגלל זה גם התוכנית הזו.

אמרו לי גם אנשים שזה מספיק בגלל שאני יחסית קטן שוקל 60 גובה 170-171
לא יודע אם זה פועל עליי כ"כ כי אני תמיד מתחיל משהו ומפסיק, ז"א מתחיל לדחוף יותר אוכל ומפסיק אחרי כמה זמן ואוכל על המאזן הנייטרלי או משהו כזה.. בגלל זה התוצאות איטיות מאוד מאוד.

השאלה אם אני לוקח תעצמי ברצינות ונכנס למאזן חיובי לזמן ממושך וארוך למסה אם התוכנית יכולה להיות בסדר, או שרוב הסיכויים שתוכנית של פעמיים בשבוע לכל שריר תתן תוצאות טובות יותר?

תודה.

לא?
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
המשפט הכי מצחיק בראיתי בחיים שלי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

מספיק אפילו 3 😃

תעשה AB או FBW ואז תראה תוצאות, כרגע אתה סתם לא רואה תוצאות וסתם תופס לאנשים אחרים את הספסל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית