הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ הערכת אחוז שומן והמלצות להמשך

DanielC

משתמש פעיל
312
1
נק' מוניטין:
2
312
1
קאנטרי מעלה אדומים
נמאס לי לחזור על כל הסיפור הרשמי כמו ילד טמבל...
בקיצור אני במהלכה של תקופת חיטוב רצינית מאוד בחיים...כרגע אני שוקל 66.8 (לפי שקילה אחרונה) על 170 ס"מ...
(שקלתי 100 ק"ג לפניי חצי שנה)...
אני מאוד שמח על השינוי שעשיתי אבל איכשהו אני לא מרוצה במאת האחוזים מאיך שהגוף שלי נראה...כלומר אני הרבה יותר רזה אבל קוביות בבטן עוד רחוקות מלהיות לי...
על אף שלדעתי יש לי מסה מכובדת (לא ארנולד שוורצנגר אבל עדיין)...
אני לא יודע מה לעשות ואיך להמשיך....
תמונה.JPG 2.JPG תמונה (1).JPG
קודם כל אני אשמח להערכת אחוז שומן בגוף...ועזרה...
תודה.
נב.
אם זה לא מתאים לפורום הזה נא להעביר לא שייכתי את זה לשום פורום אחר...

בעקרון הפוסט לא מתאים לכאן אלה יותר לפורום אימונים אבל זה כללי אז אני כבר יענה.
קודם כל , כל הכבוד על השינוי ! דבר שני אין לך מאסה מכובדת (מצטער להגיד לך) לפי דעתי כדי לך להתחיל מאסה כי עוד מאט לא ישאר מימך כלום , ברגע שתעשה מאסה + תרגילים מורכבים שרירי הבטן שלך יתחזקו מאוד ואחרי החיטוב הם יצאו , באמת שלא כדי לך להמשיך בחיטוב אחרת אתה תירא באמת כמו ילד.

בהצלחה בהמשך!;sddghf

13-14%שומן

• פותח/ת השרשור
בעקרון הפוסט לא מתאים לכאן אלה יותר לפורום אימונים אבל זה כללי אז אני כבר יענה.
קודם כל , כל הכבוד על השינוי ! דבר שני אין לך מאסה מכובדת (מצטער להגיד לך) לפי דעתי כדי לך להתחיל מאסה כי עוד מאט לא ישאר מימך כלום , ברגע שתעשה מאסה + תרגילים מורכבים שרירי הבטן שלך יתחזקו מאוד ואחרי החיטוב הם יצאו , באמת שלא כדי לך להמשיך בחיטוב אחרת אתה תירא באמת כמו ילד.

בהצלחה בהמשך!;sddghf

13-14%שומן

תרגילים מורכבים זה דיי בעיה בשבילי כי אני מתאמן בביית,לכן אם אפשר יותר פירוט בנושא הזה אני אשמח...
אני יכול להשתמש בתפריט מסה שמופיעה באתר לבעלי ה65 ק"ג?..הסטייה היא 1.8 ק"ג לא נראה לי כמו משהו רציני...
אה וגם שכחתי אם מישהו יכול פה לציין את מבנה הגוף שלי מבין השלושה?

תרגילים מורכבים זה דיי בעיה בשבילי כי אני מתאמן בביית,לכן אם אפשר יותר פירוט בנושא הזה אני אשמח...
אני יכול להשתמש בתפריט מסה שמופיעה באתר לבעלי ה65 ק"ג?..הסטייה היא 1.8 ק"ג לא נראה לי כמו משהו רציני...
אה וגם שכחתי אם מישהו יכול פה לציין את מבנה הגוף שלי מבין השלושה?
כן תשתמש בתפריט ל65 קילו ,ותעבוד חזק על הבטן ושאני אומר חזק הכוונה היא לא שתעשה כל יום 200כפיפות אלה תנסה לעשות תרגילים קשים שתגיע ל15-12איפלו8 חזרות....
אתה לא מכיר תרגילים?חפש בגוגל

• פותח/ת השרשור
אוקיי יצאתי אהבל...
התכוונת לתרגילי בטן ואני חשבתי שאתה מתכוון לתרגילים מורכבים (דדליפט,סקווט וכ')....
הסך הקלורי בתפריט לא גבוה מדיי?...לפי מה שהבנתי במאמר בפורטל תפריט מסה אמור להיות תחזוקה+500 קלוריות לא?...2700 קלוריות זה עוד 1000 מהתחזוקה שלי...

אוקיי יצאתי אהבל...
התכוונת לתרגילי בטן ואני חשבתי שאתה מתכוון לתרגילים מורכבים (דדליפט,סקווט וכ')....
הסך הקלורי בתפריט לא גבוה מדיי?...לפי מה שהבנתי במאמר בפורטל תפריט מסה אמור להיות תחזוקה+500 קלוריות לא?...2700 קלוריות זה עוד 1000 מהתחזוקה שלי...
אם אתה בטוח אז אתה יכול להוריד קצת מהפחמימות\שומנים לפי איך שנוח לך , אני כן התכוונתי לתרגילים מורכבים (דדליפט ,סקוואט) אבל בגלל שאתה לא עושה אותם אז עבוד על הבטן....
לפני שאתה קופץ מחיטוב למאסה תהיה שבועיים על מאזן נייטרלי ואז תעלה 500 מעל התחזוקה ומתי שאתה נתקע תוסיף עוד...אל תשכח להוסיף את הקלוריות שאתה מוציא באימונים או אם יוצא לך סתם לנסועה באופניים לסופר תחשיב גם את זה ...

פעם הבאה כותרת יותר עניינית
כמו שאמרו..כל הכבוד על השינוי אבל אין עלייך מאסה מכובדת שיראו אותה..לכן מה שאני חושב שתצטרך לעשות תקופת מאסה על מנת להוסיף קצת בשר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית