הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מאיפה להביא את החלבון?

• פותח/ת השרשור OoOOO
  • פורסם בתאריך

OoOOO

משתמש מתחיל
172
1
נק' מוניטין:
6
172
1
אני צריך לדחוף לגוף 170 גרם חלבון ביום ואין לי מושג איך.. לא רוצה לשתות יותר מליטר חלב ביום ועדיף שלא בכלל.. עוף אני אוכל 300 גרם ביום וזה איזה 70.(לא יכול לדחוף יותר מזה)
חסר לי 100 גרם חלבון שאין לי מושג איך להכניס אותם.

קוטג',יוגורטים,גיבנה צהובה,דגים:סלמון,טונה,סול,סרדינים.......בשר אדום עוף ,שרימפס,אבקת חלבון,ביצים:קשות,חביתות.

קשה לך עם זה תקנה אבקת חלבון אם אין ברירה...
ופעם הבא תשאל את זה בפורום מתחילים תזונה ואימונים .

גביע גבינה 25
טונה 25
ביצה 7 אני אוכל 4 ביום..
גבינה צהובה ל100 גרם זה 23 חלבון

כל אלה זה 100 גרם ..ולא יקר כל כך

גביע גבינה 25
טונה 25
ביצה 7 אני אוכל 4 ביום..
גבינה צהובה ל100 גרם זה 23 חלבון

כל אלה זה 100 גרם ..ולא יקר כל כך
לי יש גבינה צהובה 5% ויש בה 33גרם חלבון, אז זה יוצא לך כבר 111גרם חלבון ורשמתה למעלה שאתה אוכל גם 300גרם חזה עוף שזה עוד 75גרם אז יוצא לך 186! בלי אבקת חלבון.

אה חשבתי שOOoOO רשם את זה ....

אני נעזר המון בגבנצ'.פשוט לוקח גוש של 200 גרם בבוקר ואוכל וככה מתחיל את היום עם 50~ גרם חלבון
בשר טחון זה גם אחלה..

למה לאכול גבינה 5%? זה מגעיל

אני נעזר המון בגבנצ'.פשוט לוקח גוש של 200 גרם בבוקר ואוכל וככה מתחיל את היום עם 50~ גרם חלבון
בשר טחון זה גם אחלה..

אותך זה מגעיל ...אני עושה מזה אחלה של דברים

מסכים עם במבה 5 אחוז זה כמו סוליה של נעל ! לעומת זאת ה9 אחוז הרבה יותר אכילה ובטוסטים היא פצצה .. אגב במבה גבנ׳ץ נחשב חלבון מלא נכון ?

• פותח/ת השרשור
הבעיה שאני כן בחיטוב.. ולא סתם אלא psmf
אז אני באמת קורע את עצמי בקלוריות.. אני יבדוק את הגבינה.. תודה רבה לכם ;-)

הגבינה 9% שומן של תנובה (נראה לי) שהיא דק דק (7 פרוסות 100 גרם חצי מהרגיל) המרקם שלו טוב יותר והוא לא יבש וגומי כמו הרגיל.. 32 גרם חלבון ובערך 209 קלוריות ל-100 גרם גם טעים גם ערכים טובים מאוד..
אני ממליץ פשוט לקחת 7 חתיכות עם 4 ביצים. לטרוף את הביצים ולפזר בפנים חתיכות ארוכות בינוניות של גבינה צהובה לערבב הכל לקחת מחבט לשים ספריי שמן לטגן על אש קטנה~בינונית ובתאבון! 😃
(כבר השגת לעצמך 60 גרם חלבון בארוחה טעימה חבל על הזמן)

בשר טחון זה גם אחלה..

חחח כל כך ! חייב להסכים פה עם האחד שכתב שזה כמו סולייה של נעל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית