עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מוט צריך להיות בקו של הנעל חזה פתוח גב ישר ואני ממליץ לך להוסיף משקל על המוט זה האירוניה שאתה לא מצליח לבצע את התרגיל כי המשקל קל לך מדיי - תוסיף קצת משקל שיהיה בינוני לפחות ושהמוט יעלה בקו ישר לכיוון הקו שמתחת לחזה .
תתחיל בזה שתמשוך את המוט לאוויר בעזרת משיכה אחורה של הברכיים ככה תגיע לתנוחה המתאימה כדי שהמוט לא ייתקע לך בברכיים והמוט צריך לעלות טיפה אתה אמור להרים אותו בעזרת הידיים בלי למשוך את הגב למעלה ואז להחזיר אותו לריצפה באותו דרך - זכור - מוט עולה בקו ישר חזה פתוח גב ישר לכל אורך התנועה , החזרה מתחילה מהרצפה אתה מתרומם ומרים את המוט טיפה למעלה בעזרת משיכה אחורה של הברכיים ויישור הגב טיפה למעלה ואז מבצע את המשיכה ומחזיר את המוט לריצפה ומתחיל שוב
נ.ב. תסתכל בספר האלקטרוני אם יש לך SS אם לא אני יישלח לך עמוד 264 יש הדגמה מפורטת לכל שלב
אוקי תודה רבה , כן אני אשמח אם תשלח לי...תעבור על מה שכתבתי מקודם שוב ותנסה באמת לעשות את זה תתחיל בזה שהמוט אמור להיות מעל הקו של הנעל ולא מקדימה וקודם עולים שהמוט יעלה לאוויר קצת ורק אז מתחילים את המשיכה תקרא טוב טוב את מה שכתבתי מקודם זה יכול לעזור לך מאוד
מה האימייל שלך - אם אין לך כח לקרוא את כל הספר לפחות סתכל רק על התמונות יש שם הסברים ותמונות לכל תנועה וכל שלב מאוד עוזר אם יש לך זמן תקרא גם את הספר לדעתי זה חובה לכל מתאמןאוקי תודה רבה , כן אני אשמח אם תשלח לי...
אני שולח לך בפרטי גברמה האימייל שלך - אם אין לך כח לקרוא את כל הספר לפחות סתכל רק על התמונות יש שם הסברים ותמונות לכל תנועה וכל שלב מאוד עוזר אם יש לך זמן תקרא גם את הספר לדעתי זה חובה לכל מתאמן