הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון Pendlay row טכניקה לבדיקה...

אריאל

משתמש משקיע
5,646
1,405
נק' מוניטין:
7,624
5,646
1,405

אשמח לשמוע הסבר על הטעויות ,ובבקשה תגובות לעניין,תודה!

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
מוט צריך להיות בקו של הנעל חזה פתוח גב ישר ואני ממליץ לך להוסיף משקל על המוט זה האירוניה שאתה לא מצליח לבצע את התרגיל כי המשקל קל לך מדיי - תוסיף קצת משקל שיהיה בינוני לפחות ושהמוט יעלה בקו ישר לכיוון הקו שמתחת לחזה .
תתחיל בזה שתמשוך את המוט לאוויר בעזרת משיכה אחורה של הברכיים ככה תגיע לתנוחה המתאימה כדי שהמוט לא ייתקע לך בברכיים והמוט צריך לעלות טיפה אתה אמור להרים אותו בעזרת הידיים בלי למשוך את הגב למעלה ואז להחזיר אותו לריצפה באותו דרך - זכור - מוט עולה בקו ישר חזה פתוח גב ישר לכל אורך התנועה , החזרה מתחילה מהרצפה אתה מתרומם ומרים את המוט טיפה למעלה בעזרת משיכה אחורה של הברכיים ויישור הגב טיפה למעלה ואז מבצע את המשיכה ומחזיר את המוט לריצפה ומתחיל שוב

נ.ב. תסתכל בספר האלקטרוני אם יש לך SS אם לא אני יישלח לך עמוד 264 יש הדגמה מפורטת לכל שלב

תעבור על מה שכתבתי מקודם שוב ותנסה באמת לעשות את זה תתחיל בזה שהמוט אמור להיות מעל הקו של הנעל ולא מקדימה וקודם עולים שהמוט יעלה לאוויר קצת ורק אז מתחילים את המשיכה תקרא טוב טוב את מה שכתבתי מקודם זה יכול לעזור לך מאוד

• פותח/ת השרשור
תעבור על מה שכתבתי מקודם שוב ותנסה באמת לעשות את זה תתחיל בזה שהמוט אמור להיות מעל הקו של הנעל ולא מקדימה וקודם עולים שהמוט יעלה לאוויר קצת ורק אז מתחילים את המשיכה תקרא טוב טוב את מה שכתבתי מקודם זה יכול לעזור לך מאוד
אוקי תודה רבה , כן אני אשמח אם תשלח לי...

אוקי תודה רבה , כן אני אשמח אם תשלח לי...
מה האימייל שלך - אם אין לך כח לקרוא את כל הספר לפחות סתכל רק על התמונות יש שם הסברים ותמונות לכל תנועה וכל שלב מאוד עוזר אם יש לך זמן תקרא גם את הספר לדעתי זה חובה לכל מתאמן

• פותח/ת השרשור
מה האימייל שלך - אם אין לך כח לקרוא את כל הספר לפחות סתכל רק על התמונות יש שם הסברים ותמונות לכל תנועה וכל שלב מאוד עוזר אם יש לך זמן תקרא גם את הספר לדעתי זה חובה לכל מתאמן
אני שולח לך בפרטי גבר

אתה מעלה את החזה עם התנועה, תנסה להישאר עם הגב מקביל לריצפה לכל אורך הסט, ולא לשנות את מנח הגב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית