עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כמה אתה שוקל?
94
אז זה לא נחשב לשיא שלך בפרס.
שיא בפרס צריך להיות המשקל הכי גבוה שאתה יכול בלי להזיז את הרגליים או האגן.
משדד משקלים טובים!!!
מוניטין
מאיפה אתה יודע כמה הוא מרים?כל הכבוד גבר!
אני זוכר שבאחד האשכולות ColdFire אמר שבשביל שתוכל ללמד אותו,אתה צריך להרים יותר ממנו וכך זה התפתח לראק.
עכשיו אתה רשאי לחלוטין ללמד אותו 😣 עם פטיש בראש :]
כל הכבוד גבר!
אני זוכר שבאחד האשכולות ColdFire אמר שבשביל שתוכל ללמד אותו,אתה צריך להרים יותר ממנו וכך זה התפתח לראק.
חחח הפלטות נראות כמו אוריאו
כל הכבוד גבר!
+1 למרות הציניות שלו בכל מילה שנייה כמעט 😃בעזהי"ת
אז במחילה, אבל בתור אחד שמרים קצת יותר, בטח בסקוואט, אני יכול להבהיר נחרצות שאם יש כאן מישהו באתר שאקשיב בתשומת לב מלאה לכל דעה שיביע בנושא אימוני כוח, זה ColdFire.
בעזהי"ת
אז במחילה, אבל בתור אחד שמרים קצת יותר, בטח בסקוואט, אני יכול להבהיר נחרצות שאם יש כאן מישהו באתר שאקשיב בתשומת לב מלאה לכל דעה שיביע בנושא אימוני כוח, זה ColdFire.
+1 למרות הציניות שלו בכל מילה שנייה כמעט 😃
כמה אתה שוקל?
אז זה לא נחשב לשיא שלך בפרס.
שיא בפרס צריך להיות המשקל הכי גבוה שאתה יכול בלי להזיז את הרגליים או האגן.
פשש אוהבים פה את אלכס
הייתי בטוח שבגלל הציניות שלו כולם פה מתעבים אותו
ולנושא, כל הכבוד גבר, למה אתה עושה סומו?
כל הכבוד!! מוניטין
(עריכה: יש לחלק מוניטין למשתמשים אחרים לפני שאתה מחלק ל blast חחחח כנראה שאי אפשר)
בעזהי"ת
לא אמרתי שהוא לא מבין בזה,פשוט אמרתי שBLAST ניצח בחוב,והוא רשאי "ללמד" אותו.
בלי קשר,מפתיע אותי שאתה ועוד כמה שמבינים,מכבדים אותו עד כדי כך.
בלי קשר,מפתיע אותי שאתה ועוד כמה שמבינים,מכבדים אותו עד כדי כך.
כי מאחורי הציניות וההומור יש ידע .
תלוי מי משכיל ולומד מזה ומי פותח שרשור חינוכי על איך מתבטאים בפורום.
בעזהי"ת
בתור אחד שלפחות מתיימר ללמוד ולבקש אחרי ידע, האם לא מובן מאליו שאכבד את מי שנמצא זה באמתחתו?
כל הכבוד גבר!
תעשה חיפוש טוב ואתה תראה שנושאים רציניים שנשאלים מאנשים שבאמת רוצים ללמוד ולא שאלות מפגרות מקבלות יחס טוב ממנו והוא עוזר, לרוב נשאלות פה שאלות שפשוט לא שוות התייחסות, אז הוא מגיב בצורה שהוא מגיב.תכבד,תכבד.אני אישית,עד עכשיו כמעט ולא ראיתי אשכול אחד שהוא מגיב בו,תגובות רציניות.
כל הכבוד לשניכם שאתה מצליחים ללמוד מהתגובות שלו משהו,גאה בכם.