הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בעיניין פריצת דיסק - בבקשה :\

Apostute

משתמש פעיל
420
7
נק' מוניטין:
84
420
7
בחנייה כרגע
מה עושים אני סובל מכאבי גב כבר חצי שנה - שבאים והולכים .
זה התחיל מקלין לא נכון והמשיך מחזרה לא טובה בבאנצ' (נתתי את הפוש האחרון עם שרירי הבטן )
הפסקתי להתאמן והכאבים נעלמו . ואז הייתי בתקופה של משחקי פוקר און ליין על כסף . המון מתח ואדרנלין שמלווה בישיבה כפופה מעט בגלל כל זה . (הרבה כסף ניכנס ויצא ) ובלי להרגיש 5 שעות מהחיים נימחקו והוחלפו בשיתוק לשניה וחצי כשקמתי מהכדור וכאבים למשך כמעת חודש רצוף שלא נתנו לי לישון לשבת או בעצם לחיות.

זה בעצם הנזב ובחוליות התחתונה של עמוד השידרה

בעיקר בישיבה ושכיבה ארוכה זה כואב מאוד.

זה נעלם לחודש וחצי חודשיים

ובזמן האחרון זה חזר והחמיר אפילו מוקרן לרגליים לפעמים . ( בעיקר אחת מהן) וגם קצת עיקצוצים .

הייתי בטוח שזה פריצת דיסק .אז אתמול הלכתי לעשות צילומי רנטגן מכל מיניי זוויות ויצאתי תקין וסבבה לאללה

ניסיתי כל מיניי סיבובים של הTORSO . קדימה בקציניות אחורה ולצדדים . ואין שום כאב .

רק כשאני שוכב הרבה זמן או יושב בכללי אני מת מכאבים .

• הבדיקה : צלום אגן
  • .מבנה גרמי תקין
  • .פרקי ירכיים תקינים
  • .פרקים סקרואיליאקים תקינים
  • הבדיקה: צילום עמוד שדרה מותני + 2 אלכסונים
  • .יישור של הלורדוזיס
  • .S1-ו L5 היצרות בין החוליות
  • .אין עדות לספונדילוליזיס

הרופא אומר שאני סבבה לאללה והגב מתפקד החושלוקי בתקיניות.

מישהו יש לו נסיון עם זה ? אולי בעצם רנטגן חרא בדיקה ולחזור לרופא ללחוץ עליו ל MRI ?

אצלי יש רופא שטען שיש לי פריצת דיסק..שניים טענו שלא.
מציע לך לעשות צילום CT כי ברנטגן לא רואים כלום
אגב..איפה היית משחק? בSTARS?

• פותח/ת השרשור
אצלי יש רופא שטען שיש לי פריצת דיסק..שניים טענו שלא.
מציע לך לעשות צילום CT כי ברנטגן לא רואים כלום
אגב..איפה היית משחק? בSTARS?

חח צדיק בסדום 😃

כן הייתי משחק בסטרז .

- יום רביעי אני ילך לרופא אני יחפור לו על MRI או שאני ילך למכון פרטי וזהו אין לי כוח לCT .

ודרך אגב . מזאת החתימה הזאת -אתה ממש רוצה שאנשים יצטתו אותך ? זה ניראה כמו מסר ....

נערך לאחרונה:
חח צדיק בסדום 😃

כן הייתי משחק בסטרז .

- יום רביעי אני ילך לרופא אני יחפור לו על MRI או שאני ילך למכון פרטי וזהו אין לי כוח לCT .

ודרך אגב . מזאת החתימה הזאת -אתה ממש רוצה שאנשים יצטתו אותך ? זה ניראה כמו מסר ....
אם אתה מתכוון לזה שהוא לא נכנס לכל פוסט כל היום ואם אתה מצטט אותו אז הוא יכול לראות את זה בשביל להגיב לך בחזרה, אז כן זה מסר.

• פותח/ת השרשור
אם אתה מתכוון לזה שהוא לא נכנס לכל פוסט כל היום ואם אתה מצטט אותו אז הוא יכול לראות את זה בשביל להגיב לך בחזרה, אז כן זה מסר.
אתה מדבר בשמו ? וחוצמיזה חפיפ מסר לא מסר מזה משנה .משנה זה שאולי יש פה עוד חברה שהיה להם נסיון
עם רנטגן ופציעות גב ....

תקשיב ... כמו שאמר לך במבה רנטגן זה חארטה בנוגע לבעיות גב .
הצילום הכי טוב זה MRI ששם זה בדיוק מה קורה אבל לא נותנים ככה סתם MRI והסיכוי שתקבל קלוש... תבקש CT שזה גם טוב ותראה משם לאן זה מתקדם.

בהצלחה.

נערך לאחרונה:
לא יתנו MRI לכל אחד שמבקש.פריצת דיסק ובלטים ניתן לראות גם בסיטי ככה שתתחיל בלבקש את זה (סביר להניח שזה גם מה שתקבל אם תבקש MRI)

ואיזה לימיטים היית משחק? אתה עוד משחק כיום?
ועניין הציטוט הוא כדי שאני אוכל לראות שהגבת לי בחזרה ואני אחזור לפוסט ויענה לך במידה ושאלת עוד שאלה

• פותח/ת השרשור
לא יתנו MRI לכל אחד שמבקש.פריצת דיסק ובלטים ניתן לראות גם בסיטי ככה שתתחיל בלבקש את זה (סביר להניח שזה גם מה שתקבל אם תבקש MRI)

ואיזה לימיטים היית משחק? אתה עוד משחק כיום?
ועניין הציטוט הוא כדי שאני אוכל לראות שהגבת לי בחזרה ואני אחזור לפוסט ויענה לך במידה ושאלת עוד שאלה
כן אבל , הבעיה עם CT זאת הקרינה . ניראלי אני ילך ל MRI פרטי וזהו שיזדיינו מי צריך טובות שלהם.

בקשר לפוקר -
הייתי משחק HEADS UP TURBO עם לימיטים של 15 דולר 4 שחקנים בשולחן מקום ראשון לוקח 57 דולר . גם 30 שיחקתי 60 , 100 שיחקתי . אפילו 200.

יצא לי גם לשחק בטורנירים של האדסאפ עם 16 אלף שחקנים ו הסטנדרטים 256 . ( לקחתי באחד מהם כמעת 1000 )
היום אני כבר לא משחק בגלל הגב ובגלל שאין לי זמן . אני שוקל לחזור בקרוב לשחק האדסאפ קאש אבל הפעם באיזה שרת של איטלקים

נערך לאחרונה:
כן אבל , הבעיה עם CT זאת הקרינה . ניראלי אני ילך ל MRI פרטי וזהו שיזדיינו מי צריך טובות שלהם.

בקשר לפוקר -
הייתי משחק HEADS UP TURBO עם לימיטים של 15 דולר 4 שחקנים בשולחן מקום ראשון לוקח 57 דולר . גם 30 שיחקתי 60 , 100 שיחקתי . אפילו 200.

יצא לי גם לשחק בטורנירים של האדסאפ עם 16 אלף שחקנים ו הסטנדרטים 256 . ( לקחתי באחד מהם כמעת 1000 )
היום אני כבר לא משחק בגלל הגב ובגלל שאין לי זמן . אני שוקל לחזור בקרוב לשחק האדסאפ קאש אבל הפעם באיזה שרת של איטלקים
נייס..היית רץ חזק בHU אני מבין... היית משחק הולדם \אומהה?. מה השם משתמש שלך ?בא לי לראות את הpokerprolabs שלך :D (אם זה בסדר מבחינתך).

בכל מקרה אתה יכול לומר שיזדיינו אבל אתה כן צריך את הטובות שלהם
אם לא תקבל הפניה לMRI היא תעלה לך משהו כמו 6000 שקל..

• פותח/ת השרשור
נייס..היית רץ חזק בHU אני מבין... היית משחק הולדם \אומהה?. מה השם משתמש שלך ?בא לי לראות את הpokerprolabs שלך :D (אם זה בסדר מבחינתך).

בכל מקרה אתה יכול לומר שיזדיינו אבל אתה כן צריך את הטובות שלהם
אם לא תקבל הפניה לMRI היא תעלה לך משהו כמו 6000 שקל..

עדיף לשלם 6 אלף מאשר לבכות לרופא כמו איזה ניזקק ואחר כך לתבוע את קופות החולים על איפה הייתם כשהבעיה התחילה ...
עזוב אני עם בריאות לא מתעסק , חוצמיזה שיש לי חלום לשחד רופא אחרי שהוא אומר לי לא (עם זה 6 אלף יש אפשרויות משחק)

דבר שני
לגבי הפרולאבס ...הכי חשוב לי לדעת זה איך בודקים משחקי קאש ,אתה יודע במיקרה???

נערך לאחרונה:
עם היסטוריה כזאת - תגיע למומחה אמיתי.
תחשוב בכיוון - ד"ר ניסים אוחנה או ד"ר צבי לידר.
אתה אמנם תשלם על מומחה כזה 800 שקל מכיסך, אבל קופת החולים שלך תחזיר לך תוך 30-45 יום, 75-80% מהעלות, כך שהעלות הסופית היא 150-200 שקל.
אם יש לך צורך אמיתי בבדיקת הדמיה מתקדמת יותר, תגיע אליה מהר יותר דרכם.

בהצלחה...

• פותח/ת השרשור
עם היסטוריה כזאת - תגיע למומחה אמיתי.
תחשוב בכיוון - ד"ר ניסים אוחנה או ד"ר צבי לידר.
אתה אמנם תשלם על מומחה כזה 800 שקל מכיסך, אבל קופת החולים שלך תחזיר לך תוך 30-45 יום, 75-80% מהעלות, כך שהעלות הסופית היא 150-200 שקל.
אם יש לך צורך אמיתי בבדיקת הדמיה מתקדמת יותר, תגיע אליה מהר יותר דרכם.

בהצלחה...

הרגתה אותי אחי , אני מישום מה חושב שאם אני יחזור להתאמן דדליפטים קלים ויעלה בהדרגתיות עם מתיחות לגב תחתון אגב ומותן כסל . המון קרח ישיבה על פיטבול ופואם רוללינג . אני יחזור לעצמי.
בלי קשר אני חושב שאני יעשה CT ואחר כך MRI

עדיף לשלם 6 אלף מאשר לבכות לרופא כמו איזה ניזקק ואחר כך לתבוע את קופות החולים על איפה הייתם כשהבעיה התחילה ...
עזוב אני עם בריאות לא מתעסק , חוצמיזה שיש לי חלום לשחד רופא אחרי שהוא אומר לי לא (עם זה 6 אלף יש אפשרויות משחק)

דבר שני
לגבי הפרולאבס ...הכי חשוב לי לדעת זה איך בודקים משחקי קאש ,אתה יודע במיקרה???
אני יודע שפעם היה את הPTR אבל סגרו אותו למשתמשי הסטארס

אתה אמרת ש"עם בריאות אתה לא מתעסק".

מי ש150 ש"ח ו3-4 שעות לבירור רציני, "לא בראש שלו", שיעזוב את חברי הפורום במנוחה.

• פותח/ת השרשור
אני יודע שפעם היה את הPTR אבל סגרו אותו למשתמשי הסטארס

הבנתי חפש בפרולאבס - אביב1898 - ועשיתה לי דודה אם באלך לעשות משחק אחד על אחד דבר איתי .
אתה אמרת ש"עם בריאות אתה לא מתעסק".

מי ש150 ש"ח ו3-4 שעות לבירור רציני, "לא בראש שלו", שיעזוב את חברי הפורום במנוחה.

אין לי מושג על מה אתה מדבר 3,4 שעות - אני פעם הלכתי לשיחה עם איזה מנהל מחלקה בלי קשר לקופות החולים . לקח לי 1000 שקל ל חצי שעה של שיחה - לא תרם בשיט סתם שתידע - הוא רק הראה לי כמה שכסף קונה אנשים .
. ובכלל בקשר לגב אי אפשר לבזבז את הזמן בללכת אלייהם לפניי שעשיתי מינימום CT .
דבר שני ,נכון אתה צודק בקשר בהקשר של להשקיע. אבל אחרי שקראתי את התגובה שלך הרגשתי עלוב . ושאני חייב לעשות משהו בנידון .זה הזכיר לי את האנשים עם המחלות החשוכות מרפא שמחפשים בנרות איזה רופא אחר שיפתור להם ת'בעיה . ויש לי הרגשה שזה יצא מפרופורציות . זה הכול .

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
טוב יש התפתחות בעלילה . עשיתי עוד צילום והלכתי לרופא מומחה . הוא הסתכל על הצילומים ואמר מעניין ..... הסתכל לכמה דקות ובדק את הצילומים ואז הביא לי יציאה מבהילה . שאל אותי אם סיפרו לי שיש לי חולייה נוספת בגב ? הוא הראה לי שיש לי 6 חוליות במותן ובגלל זה הכאבים .

עשה המון בדיקות גופניות ויצאתי תקין .
הבעיה שהוא אמר לי "אתה לא הולך להניף משקולות למשך חצי שנה ...המשקל המקסימאלי שלך זה 10 קילו - שחייה ופיזיוטרפיה "
לדעתי זה בולשיט ואני רוצה לעשות דדליפטים קלים ולהעלות בהדרגתיות .....

מבאס שאין עם מי באמת להתיעץ - רופאים בארץ לא מבינים בזה ואנשים בפורומים לא יכולים לייעץ כל כך כי בעצם למה להם .
או שאולי בכול זאת יש ??
הפכתי את האינטרנט לחפש על הנושא של חולייה נוספת בגב . לא ממש מצאתי מידע על זה .

נערך לאחרונה:
אל תתבאס על "אנשים בפורומים", קיבלת את כל הייעוץ שאתה צריך בשלב זה, ואתה מסרב לקחת אותו.
גש למומחים הגדולים ביותר בארץ, ולא לאורטופדים בקופ"ח, וקבל מהם חוות דעת.
למצב שלך יש הרבה רמות וצורות שונות.

אל תצפה מאף אחד מהם להגיד לך לעשות דדליפטים וסקוואטים כבדים, אלה רק לתת לך תמונת מצב יותר טובה שתאפשר לך
לקבל החלטות יותר טובות בעצמך.

שמע , אף אחד פה לא רופא ולא מתימר להיות ככה (אני מקווה) לדעתי תנסה לראות עוד רופא בעל שם ומפורסם שיגיד לך מה הולך איתך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית