הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קשיים במהלך האימון

• פותח/ת השרשור Zodon
  • פורסם בתאריך

Zodon

משתמש מתחיל
72
0
נק' מוניטין:
5
72
0
אני היום הגעתי לחודשיים בתוכנית SS, מאוד מרוצה ואני במשקליים גבוהיים, אך היום באימון נתקלתי במספר בעיות.

האימון כבר מגיע למצב שהוא אורך שעה וחצי, היום כבר לאחר הסקאווט הרגשתי נורא חלש, ולא הצלחתי לסיים 5X3 באנץ' פרס ואת ה1X5 דדליפט, ואף הורדתי במשקל בדדליפט כי אפילו לא הצלחתי להרים את המוט מהרצפה.
אני אוכל מעל המאזן הקלורי(עולה במשקל בקצב מדהים, 12 קילו בחודש), אני מרגיש כאילו מאגרי האנרגיה נגמרים במהלך האימון, הבנתי שיש כל מיני מאכלים שאוכלים במהלך אימון שנותנים לך אנרגיה, מישהו יכול לפרט קצת על זה ולתת לי טיפים.

דבר שני, בסיום הדדליפט לאחרונה (מאז שאני עם 2 פלטות של 20) אני מרגיש כאבים בגב(מאמין שזה שרירים), אם נצא מנקודת הנחה שאני מבצע את הטכניקה בצורה נכונה, האם אלה הדומס המפורסמים ששמעתי עליהם? אני מגיע למצב שאני לא יכול להתכופף מהגב התחתון בשביל להחזיר את המשקולות, וקושי בכלליות.

דבר שלישי, גם בדדליפט וגם בסקאווט אני מרגיש מתיחה חזקה בשרירי המפשעות והמותן כסל, אני מבצע גמישות ומתיחות בצורה קבועה, מה עוד יכולה ליהיות הבעיה?

דבר ראשון חימום ומתיחה נקודתית לפני התרגיל כדיי למנוע את הכאבים
צב קשר לאוכל לפני אימון תאכל לא מוקדם משעה וחצי לפני אימון פחמימה פשוטה וחלבון וזהו

• פותח/ת השרשור
דבר ראשון חימום ומתיחה נקודתית לפני התרגיל כדיי למנוע את הכאבים
צב קשר לאוכל לפני אימון תאכל לא מוקדם משעה וחצי לפני אימון פחמימה פשוטה וחלבון וזהו

אני מבצע מתיחות וחימום ועדיין לא עוזר.
ואני אוכל לפני האימון כמו שצריך, הכוונה תוך כדי האימון עצמו.

תשתה איזה משקה ממותק תוך כדי האימון, במקום מים. תראה אם זה עוזר.

סוכר ענבים זה סוכר שאתה מערבב בתוך מים ושותה זה פחמימות פשוטות שנספפגות מהר בגוף ונותנת אנרגייה זמינה

בדיוק האימון שהיה לי היום..
אימון פשוט חרא.. בחיים לא היה לי אימון כזה.

אם אני צריך כוח זמין לפני האימון, עדיף לקחת את הסוכר ענבים או קפאין?

קפאין וסוכר ענבים לא יתנו לך כוח שתוכל להרים עוד סט או עוד 10 קילו ! הם בסך הכל מביאים לך מרץ ועוד אנרגיה לסיים את האימון

Back
למעלה תחתית