הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מטרת הפאוורקלין בתוכנית SS

• פותח/ת השרשור Iddo
  • פורסם בתאריך
PC אמור לעזור לך לשפר את הדדליפט אני אישית לא רואה איך PC תורם לי , כל תוכנית כוח שעשיתי במקום PC פשוט עשיתי מתח והתוצאות שלי יפות מאוד
אני מסכים איתך מאוד ואני מוסיף שלדעתי אם אתה לא מחפש כוח מתפרץ תקבל יתרון גדול יותר בתרגילים מתח/חתירה

אני זוכר במפורש שמארק ריפטו ציין שאין תחליף ל PC,יש לו תפקיד בתוך התוכנית והתרגיל הזה מיועד לכולם.
אני זוכר שהוא ציין שPC יעזור להתקדם בדדליפט.אבל תאמת,אם זה מסובך תעשה פשוט מתח.

• פותח/ת השרשור
אני זוכר במפורש שמארק ריפטו ציין שאין תחליף ל PC,יש לו תפקיד בתוך התוכנית והתרגיל הזה מיועד לכולם.
אני זוכר שהוא ציין שPC יעזור להתקדם בדדליפט.אבל תאמת,אם זה מסובך תעשה פשוט מתח.
'יעזור להתקדם'... גם מתח יעזור!
עובד על הגב, לא?

אני עדיין לא יודע מה לעשות באימון הבא חחח מתח או PC?...

ענינו לך - אם קשה לך/מפחיד לך ללמוד תעשה מתח, זה בסדר גמור. הכי טוב זה ללמוד את שניהם.

'יעזור להתקדם'... גם מתח יעזור!
עובד על הגב, לא?

אני עדיין לא יודע מה לעשות באימון הבא חחח מתח או PC?...

תעשה מתח.גם אני הולך להתחיל SS ולעשות מתח.
רק ללמוד תטכניקה זה סיבוך אחד גדול.
אבל אם לדבר בתאכלס הפאוורקלין ישפר תדליפט בהרבה יותר מאשר המתח ישפר.

• פותח/ת השרשור
ענינו לך - אם קשה לך/מפחיד לך ללמוד תעשה מתח, זה בסדר גמור. הכי טוב זה ללמוד את שניהם.

סבבה אני אנסה כמה אימונים עם מתח לראות איך זה הולך.
אני עכשיו עושה 19 חזרות של מתח (בסט אחד).
כמה משקל אני שם? וכמה להעלות כל אימון? אני צריך לכוון למספר חזרות מסוים או עד כשל?

תעשה מתח.גם אני הולך להתחיל SS ולעשות מתח.
רק ללמוד תטכניקה זה סיבוך אחד גדול.
אבל אם לדבר בתאכלס הפאוורקלין ישפר תדליפט בהרבה יותר מאשר המתח ישפר.
הפאוורקלין שלי בסדר, אני מתחיל להסתדר איתו דווקא.
להשאר איתו וזהו?

סבבה אני אנסה כמה אימונים עם מתח לראות איך זה הולך.
אני עכשיו עושה 19 חזרות של מתח (בסט אחד).
כמה משקל אני שם? וכמה להעלות כל אימון? אני צריך לכוון למספר חזרות מסוים או עד כשל?

הפאוורקלין שלי בסדר, אני מתחיל להסתדר איתו דווקא.
להשאר איתו וזהו?

אם כך, אז תעשה גם מתח עם משקל וגם PC. תתחיל מתוספת של 5-10 ק"ג, ותעלה כל אימון 1.25 ק"ג.

• פותח/ת השרשור
אם כך, אז תעשה גם מתח עם משקל וגם PC. תתחיל מתוספת של 5-10 ק"ג, ותעלה כל אימון 1.25 ק"ג.
באימון שאני עושה PC גם להוסיף מתח?
זה לא יקשה על ההתאוששות?

עם "איפה להוסיף את המתח" אפשר לשחק. יש אנשים שהיו עושים אותו באימון של הדדליפט כי הוא יותר קצר. אני אישית העדפתי לשים אותו אחרי ה-PC, כי דדליפט בד"כ די גומר אותך ולשים אותו אחרי ה-PC קידם אותי יותר במשקלים.

• פותח/ת השרשור
עם "איפה להוסיף את המתח" אפשר לשחק. יש אנשים שהיו עושים אותו באימון של הדדליפט כי הוא יותר קצר. אני אישית העדפתי לשים אותו אחרי ה-PC, כי דדליפט בד"כ די גומר אותך ולשים אותו אחרי ה-PC קידם אותי יותר במשקלים.
סבבה תודה רבה 😃

חח בהתחלה שאלתי מה עדיף בסוף אני אעשה את שניהם? XD

Back
למעלה תחתית