הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ הבדלים בין ג׳ק החדש לישן

מוש השור

משתמש מתחיל
93
0
נק' מוניטין:
-2
93
0
איך אני יכול לדעת שהג׳ק שלי זה הישן או החדש לפי הקופסא
מה צריך להיות רשום עליו כי הבנתי שהישן יותר טוב

Blast אם יש את המרכיב dmaa אז זה הישן אם זה בלי אז זה החדש , כל האתרים בחו״ל מוכרים את הג׳ק הישן ללא המרכיב dmaa

למה אם זה אתר ישראלי מותר לדבר אז על קניות משם? חשבתי ה"חוק" שאסור לדבר על חנויות בכללי חוץ מהספונסר של הפורום
אני חושב שאפשר לדבר על חנויות מהארץ ..

כן מערבבים עם מים בין 6-8 oz זה בדרך כלל ההמלצה על הקופסאות
ללימודים לא הייתי ממליץ לקחתי פעם לפני מבחן ולא יכולתי להתרכז בשיט חח היה פשוט בא לי לרוץ איזה 2737 קילומטר
כמה זה יוצא אם אני רוצה לערבב חצי חבילה ?
כאילו ברור 4-3OZ אבל בתכלס . כמה מים אני שם בכוס... (אין לי לי מדידה עם ערכי OZ )

אני דווקא את כל הבגרויות האחרונות שלי עשיתי עם פרולב

בוא נעשה כבר HU . ותרשום את המשתמש שלך בסטרז .

כאילו ברור 4-3OZ אבל בתכלס . כמה מים אני שם בכוס... (אין לי לי מדידה עם ערכי OZ )

למה חצי חבילה ? קח מנה שלמה ופשוט תמלא כוס חד פעמית עם מים קפואים !

Blast אם יש את המרכיב dmaa אז זה הישן אם זה בלי אז זה החדש , כל האתרים בחו״ל מוכרים את הג׳ק הישן ללא המרכיב dmaa

אני חושב שאפשר לדבר על חנויות מהארץ ..

את זה אני יודע, התכוונתי איך הוא יודע שדווקא האתר הזה מישראל מוכר ג׳ק ישן?

למה אם זה אתר ישראלי מותר לדבר אז על קניות משם? חשבתי ה"חוק" שאסור לדבר על חנויות בכללי חוץ מהספונסר של הפורום
אפשר לדבר על קניות בארץ ואין העדפה לספונסר..
זה מה ששונה בפורום הזה מפורומים אחרים

אני יודע שחקן OMAHA\ HILO
חלש נורא בהולדם בזמן האחרון
וגם נראה לי שהסטייקס שלך גבוהים לבנקרול שלי בנתיים 😃
אדבר איתך בהמשך..חזרת לשחק?
אדב

אפשר לדבר על קניות בארץ ואין העדפה לספונסר..
זה מה ששונה בפורום הזה מפורומים אחרים
אז מה הקטע? כי אם מדברים על הקנייה הכי עדיפה (זולה) זה יכול להיות לאו דווקא הספונסר מה זה משנה אם זה בארץ או בחול?

אז מה הקטע? כי אם מדברים על הקנייה הכי עדיפה (זולה) זה יכול להיות לאו דווקא הספונסר מה זה משנה אם זה בארץ או בחול?
בעבר דובר פה על הזמנות מחול וזה נסגר בעקבות זה שלא היה מימון לפורום והיו זקוקים לספונסטר..והרי ברור שכל חנות ארצית לא יכולה להתמודד עם המחירים בחו"ל..המחירים בין חנויות בארץ הוא דיי אותו דבר ולא תמצא הבדל משמעותי...הכי זול שאתה באמת תמצא סביר להניח זה מהספונסר של האתר מכיוון שאתה מקבל ממנו הנחה בגלל היותך חבר בפורום.. (את אותה אבקה ספציפית)

אני יודע שחקן OMAHA\ HILO
חלש נורא בהולדם בזמן האחרון
וגם נראה לי שהסטייקס שלך גבוהים לבנקרול שלי בנתיים 😃
אדבר איתך בהמשך..חזרת לשחק?
אדב

הסתכלתה במיקרה על 2011 ?
בגלל שלא שיחקתי המון זמן אז מתחיל לחזור לי הערך לכסף ככה שאני חייב לחזור לשחק בימוקדם .

וסתם שתידע עם אתה בטורניר עם שחקן טוב מאוד פשוט תיהיה אגרסיבי ומשוחרר (אפילו שחק משוגע ) ,זה יעשה לו חיים קשים .

אם כבר זה בנושא הזה , אפשר לקחת JACK3D בטורנירים של פוקר ? זה יכול לעזור לריכוז או לחרפן ?

נערך לאחרונה:
הסתכלתה במיקרה על 2011 ?
בגלל שלא שיחקתי המון זמן אז מתחיל לחזור לי הערך לכסף ככה שאני חייב לחזור לשחק בימוקדם .

וסתם שתידע עם אתה בטורניר עם שחקן טוב מאוד פשוט תיהיה אגרסיבי ומשוחרר (אפילו שחק משוגע ) ,זה יעשה לו חיים קשים .

אם כבר זה בנושא הזה , אפשר לקחת JACK3D בטורנירים של פוקר ? זה יכול לעזור לריכוז או לחרפן ?
מאמין שזה מחרפן ת'חיים..אני שמעתי על אנשים שלוקחים ריטלין שזה בדיוק ההפך

ותודה על העצה..אזכור את זה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית