עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
למה אם זה אתר ישראלי מותר לדבר אז על קניות משם? חשבתי ה"חוק" שאסור לדבר על חנויות בכללי חוץ מהספונסר של הפורוםמצטער חשבתי שהייתה לך שגיאת כתיב והתכוונת לאתר שבחול
אני חושב שאפשר לדבר על חנויות מהארץ ..למה אם זה אתר ישראלי מותר לדבר אז על קניות משם? חשבתי ה"חוק" שאסור לדבר על חנויות בכללי חוץ מהספונסר של הפורום
כמה זה יוצא אם אני רוצה לערבב חצי חבילה ?כן מערבבים עם מים בין 6-8 oz זה בדרך כלל ההמלצה על הקופסאות
ללימודים לא הייתי ממליץ לקחתי פעם לפני מבחן ולא יכולתי להתרכז בשיט חח היה פשוט בא לי לרוץ איזה 2737 קילומטר
אני דווקא את כל הבגרויות האחרונות שלי עשיתי עם פרולב
למה חצי חבילה ? קח מנה שלמה ופשוט תמלא כוס חד פעמית עם מים קפואים !כמה זה יוצא אם אני רוצה לערבב חצי חבילה ?
כאילו ברור 4-3OZ אבל בתכלס . כמה מים אני שם בכוס... (אין לי לי מדידה עם ערכי OZ )
בוא נעשה כבר HU . ותרשום את המשתמש שלך בסטרז .
Blast אם יש את המרכיב dmaa אז זה הישן אם זה בלי אז זה החדש , כל האתרים בחו״ל מוכרים את הג׳ק הישן ללא המרכיב dmaa
אני חושב שאפשר לדבר על חנויות מהארץ ..
אשפר להתקשר ולבדוק ..את זה אני יודע, התכוונתי איך הוא יודע שדווקא האתר הזה מישראל מוכר ג׳ק ישן?
אשפר להתקשר ולבדוק ..
למה חצי חבילה ? קח מנה שלמה ופשוט תמלא כוס חד פעמית עם מים קפואים !
אפשר לדבר על קניות בארץ ואין העדפה לספונסר..למה אם זה אתר ישראלי מותר לדבר אז על קניות משם? חשבתי ה"חוק" שאסור לדבר על חנויות בכללי חוץ מהספונסר של הפורום
אני יודע שחקן OMAHA\ HILOכמה זה יוצא אם אני רוצה לערבב חצי חבילה ?
כאילו ברור 4-3OZ אבל בתכלס . כמה מים אני שם בכוס... (אין לי לי מדידה עם ערכי OZ )
בוא נעשה כבר HU . ותרשום את המשתמש שלך בסטרז .
אז מה הקטע? כי אם מדברים על הקנייה הכי עדיפה (זולה) זה יכול להיות לאו דווקא הספונסר מה זה משנה אם זה בארץ או בחול?אפשר לדבר על קניות בארץ ואין העדפה לספונסר..
זה מה ששונה בפורום הזה מפורומים אחרים
בעבר דובר פה על הזמנות מחול וזה נסגר בעקבות זה שלא היה מימון לפורום והיו זקוקים לספונסטר..והרי ברור שכל חנות ארצית לא יכולה להתמודד עם המחירים בחו"ל..המחירים בין חנויות בארץ הוא דיי אותו דבר ולא תמצא הבדל משמעותי...הכי זול שאתה באמת תמצא סביר להניח זה מהספונסר של האתר מכיוון שאתה מקבל ממנו הנחה בגלל היותך חבר בפורום.. (את אותה אבקה ספציפית)אז מה הקטע? כי אם מדברים על הקנייה הכי עדיפה (זולה) זה יכול להיות לאו דווקא הספונסר מה זה משנה אם זה בארץ או בחול?
אני יודע שחקן OMAHA\ HILO
חלש נורא בהולדם בזמן האחרון
וגם נראה לי שהסטייקס שלך גבוהים לבנקרול שלי בנתיים 😃
אדבר איתך בהמשך..חזרת לשחק?
אדב
מאמין שזה מחרפן ת'חיים..אני שמעתי על אנשים שלוקחים ריטלין שזה בדיוק ההפךהסתכלתה במיקרה על 2011 ?
בגלל שלא שיחקתי המון זמן אז מתחיל לחזור לי הערך לכסף ככה שאני חייב לחזור לשחק בימוקדם .
וסתם שתידע עם אתה בטורניר עם שחקן טוב מאוד פשוט תיהיה אגרסיבי ומשוחרר (אפילו שחק משוגע ) ,זה יעשה לו חיים קשים .
אם כבר זה בנושא הזה , אפשר לקחת JACK3D בטורנירים של פוקר ? זה יכול לעזור לריכוז או לחרפן ?