הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

המכון פגע לי בגדילה?

• פותח/ת השרשור gigle
  • פורסם בתאריך

gigle

משתמש מתחיל
4
0
נק' מוניטין:
0
4
0
תמיד האמנתי למה שאמרו ואף פעם לא חשבתי שמכון כושר יפגע בגדילה
אבל כשהעובדות די מדברות בעד עצמן, העניין קצת יותר קשה
אני בן 17 וחצי, התחלתי מכון כושר לפני שנתיים גובה 168
בהתחלה הפצצתי גדלתי מהר גיינרים הכל, עליתי סהכ 17 קילו וזה כולל חיטוב.
אני עכשיו עדיין 168 מה שאומר שמאז לא הבאתי אפילו ס"מ אחד!
נעבור לעניין של הגנטיקה- אבא שלי 184 אמא שלי 165 (אח שלה 185)
ככה שהגנטיקה היא לא הבעיה
אבא שלי אמר לי שבשנה הראשונה של התיכון הוא היה בערך בגובה שלי ובכיתה י' הוא דפק צמיחה של 15 ס"מ הפך מהכי נמוך בכיתה להכי גבוה.
הורגת אותי המחשבה שהזמן שזה קרה לאבא שלי היה יכול לקרות גם לי ובגלל המכון החמצתי אותו. פשוט הורגת אותי המחשבה שהייתי אמור להיות הרבה הרבה יותר מזה, פשוט לא הוגן
לגבי צורת האימונים שלי- משקלים גבוהים אבל טכניקות נכונות.
אני פשוט לא מוצא הסבר הגיוני אחר וכולם במשפחה שלי גבוהים, דודים סבא וסבתא חוץ ממני וזה לא נעים לי באירועים משפחתיים, במיוחד שאח שלי בן 14 עבר אותי ב10 סמ זה על גבול הפאקינג משפיל.
אם יש בדיקות שאני יכול לעשות ואפילו משהו לקחת שיכול 1- אחוז להרוג אותי הייתי לוקח, אני פשוט לא מעביר את החיים שלי ככה אם זה לא מגיע לי!! אם ההורים שלי היו 165 אפילו 170 הייתי סותם את הפה אבל זה לא המצב ואני כבר הרבה זמן מתוסכל מהחרא הזה.
תודה

תרגע, המכון לא פגע לך בשום דבר. אין לך מזל עם הגובה.

לך לרופא ספורט שיבחן את זה..

• פותח/ת השרשור
תרגע, המכון לא פגע לך בשום דבר. אין לך מזל עם הגובה.
אין לי מזל? כל אחד יכול להבחין שמשהו לא כשורה, אני לא סתם 15 ס"מ מתחת לאבא שלי שלפי השושלת המשפחתית אני אמור לעבור אותו, משהו כאן לא בסדר
אולי התפתחת מוקדם ??
לא, האמת שאף פעם לא היה לי את הקטע הזה של הצמיחה.
לך לרופא ספורט שיבחן את זה..
איפה אני מוצא רופאי ספורט?

תודה על התגובות חברה

אין לי מזל? כל אחד יכול להבחין שמשהו לא כשורה, אני לא סתם 15 ס"מ מתחת לאבא שלי שלפי השושלת המשפחתית אני אמור לעבור אותו, משהו כאן לא בסדר

תגיד את זה לשאר הילדים שהם מתחת לגובה של ההורים שלהם.

חחח מה פתאום שהמכון דפק לך את הגובה? חחח אולי תשקול תביעה? בטח ימצא עוכר הדין שירתם לנושא.

• פותח/ת השרשור
תגיד את זה לשאר הילדים שהם מתחת לגובה של ההורים שלהם.
במקרה כזה קיצוני עוד לא נתקלתי, אלא אם כן לילד הייתה בעיה
חחח מה פתאום שהמכון דפק לך את הגובה? חחח אולי תשקול תביעה? בטח ימצא עוכר הדין שירתם לנושא.
לא הבנתי מה אתה רוצה

בכלל אני לא מבין מה אתם כל כך דבקים לאופציה שמכון לא פוגע בגדילה, כי "אמרו לכם"? אני מתערב איתכם שאם הייתם במצב שלי הייתם חושבים שזה הרבה יותר מאפשרי
מצטער שהתחלתי

גבהתי 12-11 ס"מ בכמה חודשים שאני מתאמן,לפני זה לא גבהתי בצורה דרסטית כזו.
אז זה אומר שהמכון הקפיץ לי את הגדילה?🤡

המכון לא פגע לך בגדילה,פשוט אין לך מזל עם הגובה או שעדיין לא סיימת לגדול ויכול להיות שבהמשך תגבה.
ואם אתה אומר שמשקולות פוגעות בגדילה,בוא תסביר למה.

גבר, המכון לא פגע לך בגדילה צמיחה או טיפוס למעלה.
צא ולמד ממה שאומרים לך, יש כאן חברה מאד מנוסים ובעלי ידע.

גובה זה לא מדע מדוייק.
זה שאבא שלך 184 זה לא אומר שגם אתה תהיה באזור 184.
פשוט לא התמזל מזלך, בלי שום קשר לאימונים במכון.

• פותח/ת השרשור
טוב תודה על התגובות
יש משהו שאני יכול לקחת? כי אני יודע שאיפה שהוא מסתתר לי פוטנציאל של 15 ס"מ ואני מפחד שיהיה מאוחר מדי לפתוח אותו בכל דרך (אולי כבר מאוחר מדי)

טוב תודה על התגובות
יש משהו שאני יכול לקחת? כי אני יודע שאיפה שהוא מסתתר לי פוטנציאל של 15 ס"מ ואני מפחד שיהיה מאוחר מדי לפתוח אותו בכל דרך (אולי כבר מאוחר מדי)
תילך לרופא גדילה שישלך אותך לצילום כף היד, גיל העצמות ועוד(אם יש) . אם לוחיות הגדילה שלך עוד פתוחות אתה יכול לקבל הורמון גדילה (וזה סיבה מאוד טובה להתאמן).
חוץ מזה אתה יכול לדעת אם אתה הבאתה את הקפיצה שלך או שאתה כנירא מתפתח מאוחר לפי שיעור באיבר המין ובית השחי תחפש קצת באינטרנט.

Back
למעלה תחתית