שלום חברים,
החלטתי לקחת את עצמי בידיים ולהתחיל את החיטוב שלי ל38 ימים הקרובים.
כרגע המטרה שלי היא חופשה באילת ב6 לספטמבר (בדיוק עוד 38 ימים).
לצערי אני מתחיל באיחור בקיץ , כל פעם נפלתי ואכלתי יותר מדי צ'יטים
וכל פעם מסיבה אחרת (פעם עבודה, פעם לחץ לימודים...בקיצור תירוצים..).
לכן החלטתי לקחת את עצמי בידיים ולהגיע למקסימום שאני יכול ב38 יום, תוך כדי שאני מפרסם תוצאות שבועיות ותמונות.
המטרה הסופית שלי היא 10-11% שומן , ברור לי שזה ייקח יותר זמן אבל אני אנסה בכל מקרה את המקסימום שלי ב38 ימים הקרובים.
התכנית שאני מתכוון לבצע:
הRMR הנוכחי שלי הוא סביב ה2500 קלוריות ביום
תזונה: 6 ימים של Kato על בערך 1900-2000 קלוריות וביום השביעי העמסה של פחממות 2700 קלוריות. עם 2 ארוחות צ'ט בדגש לשמור את הצ'יט ליום ההעמסה.
כח: ממשיך בתכנית שאני מבצע עכשיו , 5 אימונים בשבוע - אנסה להרים כמה משקל שאני יכול. ברור לי שתהיה לי ירידה לצערי אבל אני אנסה לשמר כמה שאפשר.
אירובי: 4 אימונים , של ריצה קלה במשך 40 דקות עד שעה.
אני מניח שהתכנית תשתנה קצת לפה ולשם לפי הצרכים ולפי התוצאות.
נתונים מהיום:
גובה : 178
משקל : 87
אחוז שומן מוערך: 15.5% - התוצאה שהקפילר הדיגיטלי שלי נתן לי , אבל אני מעריך שזה איפהשהוא בין 15-17.
תמונה מהיום (הבטן קצת מנופחת בגלל יותר מדי שטויות שאכלתי 😣)
בהצלחה ,
העדכון הבא יהיה ביום ראשון ה5/7
החלטתי לקחת את עצמי בידיים ולהתחיל את החיטוב שלי ל38 ימים הקרובים.
כרגע המטרה שלי היא חופשה באילת ב6 לספטמבר (בדיוק עוד 38 ימים).
לצערי אני מתחיל באיחור בקיץ , כל פעם נפלתי ואכלתי יותר מדי צ'יטים
וכל פעם מסיבה אחרת (פעם עבודה, פעם לחץ לימודים...בקיצור תירוצים..).
לכן החלטתי לקחת את עצמי בידיים ולהגיע למקסימום שאני יכול ב38 יום, תוך כדי שאני מפרסם תוצאות שבועיות ותמונות.
המטרה הסופית שלי היא 10-11% שומן , ברור לי שזה ייקח יותר זמן אבל אני אנסה בכל מקרה את המקסימום שלי ב38 ימים הקרובים.
התכנית שאני מתכוון לבצע:
הRMR הנוכחי שלי הוא סביב ה2500 קלוריות ביום
תזונה: 6 ימים של Kato על בערך 1900-2000 קלוריות וביום השביעי העמסה של פחממות 2700 קלוריות. עם 2 ארוחות צ'ט בדגש לשמור את הצ'יט ליום ההעמסה.
כח: ממשיך בתכנית שאני מבצע עכשיו , 5 אימונים בשבוע - אנסה להרים כמה משקל שאני יכול. ברור לי שתהיה לי ירידה לצערי אבל אני אנסה לשמר כמה שאפשר.
אירובי: 4 אימונים , של ריצה קלה במשך 40 דקות עד שעה.
אני מניח שהתכנית תשתנה קצת לפה ולשם לפי הצרכים ולפי התוצאות.
נתונים מהיום:
גובה : 178
משקל : 87
אחוז שומן מוערך: 15.5% - התוצאה שהקפילר הדיגיטלי שלי נתן לי , אבל אני מעריך שזה איפהשהוא בין 15-17.
תמונה מהיום (הבטן קצת מנופחת בגלל יותר מדי שטויות שאכלתי 😣)
בהצלחה ,
העדכון הבא יהיה ביום ראשון ה5/7
נערך לאחרונה: