שאלה של שנה וחודשיים

• פותח/ת השרשור G.Pas
  • פורסם בתאריך

G.Pas

משתמש פעיל
406
64
נק' מוניטין:
260
406
64
שלום לכולם,
כמו שאתם יכולים לראות אני חדש בפורום...
בכל מקרה, יש לי שאלה ששאלתי אותה הרבה אנשים וקיבלתי תשובות שונות וביצעתי אותן אבל לא ראיתי את התוצאות הרצויות.

הנה קצת רקע עלי:
אני בן 15.7 [כמעט 16 מן הסתם], גובה 182 ס"מ והמשקל הנוכחי שלי הוא 77 ק"ג ומבנה הגוף שלי הוא גדול.
אני עובד כבר שנה וחודשיים במכון כושר באופן רציף, ללא פציעות למיניהן, ללא הפסקות וכו'.
במהלך הזמן הזה [שנה וחודשיים] עבדתי על מסה, חיטוב, תזונה נכונה וכו' - יש לציין שאף פעם לא לקחתי שום תוספים למיניהם בשום צורה שהיא.

לנושא, וזוהי השאלה ששאלתי כל כך הרבה אנשים וקיבלתי תשובות וניסיתי את ההצעות של כל איש ואיש ולא קיבלתי את התוצאות הרצויות.
השאלה היא: איך אני מגיע לאחוז שומן נמוך, מספיק נמוך בשביל שיראו בבירור את השרירים - בעיקר באיזור הבטן*
*בכל הגוף ללא יוצא מן הכלל יש לי את מסת השריר שאליה שאפתי ואחוז השומן אליו שאפתי, וורידים ברגליים ובידיים שרציתי מאוד וסך הכל מראה טוב באיזורים הללו, אך באיזור הבטן [הקוביות בעצם] אף פעם לא הצלחתי להבליט את השרירים בו.

אני מודע לכך שזה תלוי באחוז השומן ובגנטיקה אך לאחר ששמעתי לראשונה את הדברים האלו לקחתי על עצמי את העסק והחלטתי לעשות משהו בנושא עד שתהיה לי בטן יפה, שטוחה ובעלת מבנה קובייתי אך ברור, כלומר בטן עם קוביות ברורות ולא "ככה ככה" ולא רק בלמעלה, אלא כל השישה עד שמונה קוביות ובבירור.

בכל מקרה, אמרו לי לרזות - רזיתי, לא עזר.
אמרו לי לרוץ ולעשות פעילות אירובית - רצתי, שחיתי, רכבתי - לא עזר.
אמרו לי לעבוד חזק על בטן - עבדתי, הייתה בטן חזקה - אך לא ראו קוביות.

כל אחד מהתחומים האלו הוא לא במשך חודש אלא במשך חודשיים עד שלושה, בהדיקות וללא חריגות.

הנקודה היא שלא משנה מה עשיתי, אני פשוט לא מצליח.

--תקראו הכל בבקשה, זה גם יכולה להיות בעיה של אחרים שישמחו לקבל תשובה, תגיבו תשובות בונות ותשאלו שאלות אישיות אני אענה לכם בכיף.

תודה מראש!

פשוט תמשיך בחיטוב עם פעילות אירובית מה הבעיה פה?

אתה לא יכול לחטב רק אזור אחד , אתה יכול לעשות חיטוב ולהוריד את אחוזי השומן שלך תוך כדי שמירה על השריר
תקרא בפורטל לגבי האימונים והכי חשוב לגבי התזונה שתזכור שהיא הכי חשובה !

תעלה תמונה, כך נוכל לראות בדיוק מה הבעיה (אם יש בעיה)

• פותח/ת השרשור
תעלה תמונה

בסדר גמור, אני אעלה תמונה עוד יום-יומיים פחות או יותר כשאני אמצא מצלמה כלשהי...

אתה לא יכול לחטב רק אזור אחד , אתה יכול לעשות חיטוב ולהוריד את אחוזי השומן שלך תוך כדי שמירה על השריר

אני לא ניסיתי לחטב איזור אחד, ניסיתי את כל הגוף אבל יצא שהכל מחוטב חוץ מהבטן ועבדתי עליה בצורה שווה לכולם, בכל מקרה אני אשמח אם תשלח לי לינק לגבי מה שאמרת: "...תקרא בפורטל לגבי האימונים...", אני אשמח אם תשלח לי לינק לזה.

אתה נשמע ישיר ובטוח, אתה בטוח שזה מה שיעשה את השיפור?

בסדר גמור, אני אעלה תמונה עוד יום-יומיים פחות או יותר כשאני אמצא מצלמה כלשהי...

אני לא ניסיתי לחטב איזור אחד, ניסיתי את כל הגוף אבל יצא שהכל מחוטב חוץ מהבטן ועבדתי עליה בצורה שווה לכולם, בכל מקרה אני אשמח אם תשלח לי לינק לגבי מה שאמרת: "...תקרא בפורטל לגבי האימונים...", אני אשמח אם תשלח לי לינק לזה.

אתה נשמע ישיר ובטוח, אתה בטוח שזה מה שיעשה את השיפור?
קוביות זה שילוב של מסה שריר סבירה בבטן, אחוז שומן נמוך וגנטיקה
תגנטיקה אי אפשר לשנות
אם אתה אומר שעשית מסה אמורה להיות לך כבר מסת שריר סבירה שם
אז כנראה שלא רזית מספיק כמו שאתה חושב ולכן אתה צריך להמשיך בחיטוב ולהוריד תאחוז שומן

• פותח/ת השרשור
קוביות זה שילוב של מסה שריר סבירה בבטן, אחוז שומן נמוך וגנטיקה
תגנטיקה אי אפשר לשנות
אם אתה אומר שעשית מסה אמורה להיות לך כבר מסת שריר סבירה שם
אז כנראה שלא רזית מספיק כמו שאתה חושב ולכן אתה צריך להמשיך בחיטוב ולהוריד תאחוז שומן

יש לך תשובות מספקות, בשיא הרצינות, תודה.

עוד שאלה - יש סיכוי כזה שאי אפשר שהקוביות יבלטו לי בגלל הגנטיקה? או שאם אני אעבוד קשה אז גם את הגנטיקה אפשר "לנצח"?

יש לך תשובות מספקות, בשיא הרצינות, תודה.

עוד שאלה - יש סיכוי כזה שאי אפשר שהקוביות יבלטו לי בגלל הגנטיקה? או שאם אני אעבוד קשה אז גם את הגנטיקה אפשר "לנצח"?
כדי שהקוביות יבלטו יותר אפשר פשוט להגדיל עוד תמסת שריר ואז חיטוב
ואז זה יטשטש תגנטיקה
אבל אי אפשר לשנות אם הגנטיקה שלך מצביעה על 4/6/8 קוביות(אלא אם אתה עושה ניתוח)

• פותח/ת השרשור
תעלה תמונה

בבקשה 2 תמונות - סליחה על האיכות.
http://i.imgur.com/3ygY5.jpg
http://i.imgur.com/KHeV7.jpg

כן אתה צריך לרדת עוד באחוזי שומן

לפי התמונה הזאת אתה ב15 אחוז אפילו קצת יותר, תמשיך בחיטוב..

חחחחחחחחחחחח "מבנה גוף גדול" כבר חשבתי באמת יש פה איזה גופה.
ממש לא ברמה של שנה וחודשיים. (מצטער אם זה מעליב אותך אבל אני אומר את האמת). אבל הכי חשוב שאתה מרוצה.
אם אתה אומר שרזית אז היית יותר שמן לפני זה?
בכל מקרה נראה באזור ה15% שומן אם לא יותר.
תבנה תפריט ותוכנית כמו שצריך ותגיע ל8% אם אתה רוצה קוביות בצורה ברורה מאוד כמו שתיארת.

שלום לכולם,
כמו שאתם יכולים לראות אני חדש בפורום...
בכל מקרה, יש לי שאלה ששאלתי אותה הרבה אנשים וקיבלתי תשובות שונות וביצעתי אותן אבל לא ראיתי את התוצאות הרצויות.

הנה קצת רקע עלי:
אני בן 15.7 [כמעט 16 מן הסתם], גובה 182 ס"מ והמשקל הנוכחי שלי הוא 77 ק"ג ומבנה הגוף שלי הוא גדול.
אני עובד כבר שנה וחודשיים במכון כושר באופן רציף, ללא פציעות למיניהן, ללא הפסקות וכו'.
במהלך הזמן הזה [שנה וחודשיים] עבדתי על מסה, חיטוב, תזונה נכונה וכו' - יש לציין שאף פעם לא לקחתי שום תוספים למיניהם בשום צורה שהיא.

לנושא, וזוהי השאלה ששאלתי כל כך הרבה אנשים וקיבלתי תשובות וניסיתי את ההצעות של כל איש ואיש ולא קיבלתי את התוצאות הרצויות.
השאלה היא: איך אני מגיע לאחוז שומן נמוך, מספיק נמוך בשביל שיראו בבירור את השרירים - בעיקר באיזור הבטן*
*בכל הגוף ללא יוצא מן הכלל יש לי את מסת השריר שאליה שאפתי ואחוז השומן אליו שאפתי, וורידים ברגליים ובידיים שרציתי מאוד וסך הכל מראה טוב באיזורים הללו, אך באיזור הבטן [הקוביות בעצם] אף פעם לא הצלחתי להבליט את השרירים בו.

אני מודע לכך שזה תלוי באחוז השומן ובגנטיקה אך לאחר ששמעתי לראשונה את הדברים האלו לקחתי על עצמי את העסק והחלטתי לעשות משהו בנושא עד שתהיה לי בטן יפה, שטוחה ובעלת מבנה קובייתי אך ברור, כלומר בטן עם קוביות ברורות ולא "ככה ככה" ולא רק בלמעלה, אלא כל השישה עד שמונה קוביות ובבירור.

בכל מקרה, אמרו לי לרזות - רזיתי, לא עזר.
אמרו לי לרוץ ולעשות פעילות אירובית - רצתי, שחיתי, רכבתי - לא עזר.
אמרו לי לעבוד חזק על בטן - עבדתי, הייתה בטן חזקה - אך לא ראו קוביות.

כל אחד מהתחומים האלו הוא לא במשך חודש אלא במשך חודשיים עד שלושה, בהדיקות וללא חריגות.

הנקודה היא שלא משנה מה עשיתי, אני פשוט לא מצליח.

--תקראו הכל בבקשה, זה גם יכולה להיות בעיה של אחרים שישמחו לקבל תשובה, תגיבו תשובות בונות ותשאלו שאלות אישיות אני אענה לכם בכיף.

תודה מראש!
הועבר לפורום למתחילים

• פותח/ת השרשור
חחחחחחחחחחחח "מבנה גוף גדול" כבר חשבתי באמת יש פה איזה גופה.
ממש לא ברמה של שנה וחודשיים. (מצטער אם זה מעליב אותך אבל אני אומר את האמת). אבל הכי חשוב שאתה מרוצה.
אם אתה אומר שרזית אז היית יותר שמן לפני זה?
בכל מקרה נראה באזור ה15% שומן אם לא יותר.
תבנה תפריט ותוכנית כמו שצריך ותגיע ל8% אם אתה רוצה קוביות בצורה ברורה מאוד כמו שתיארת.

חח תודה על ההתחשבות אבל אל תדאג, אני לא נעלב זה בסדר, תגיב כאוות נפשך.
הכוונה במבנה גוף גדול שאמרתי היא שהמבנה שלי, גם בלי להתאמן ושל כל המשפחה שלי הוא גדול - כתפיים רחבות, ידיים גדולות וכו'.
אני לא הכי מרוצה מהמראה הנוכחי, וכמוך - אני חושב שככה לא נראה איש שמתאמן שנה וחודשיים - ואני לא מבין למה זה ככה.
יש לך אולי רעיון?

חח תודה על ההתחשבות אבל אל תדאג, אני לא נעלב זה בסדר, תגיב כאוות נפשך.
הכוונה במבנה גוף גדול שאמרתי היא שהמבנה שלי, גם בלי להתאמן ושל כל המשפחה שלי הוא גדול - כתפיים רחבות, ידיים גדולות וכו'.
אני לא הכי מרוצה מהמראה הנוכחי, וכמוך - אני חושב שככה לא נראה איש שמתאמן שנה וחודשיים - ואני לא מבין למה זה ככה.
יש לך אולי רעיון?

כי צריך לעשות דברים כמו שצריך.
תזונה נכונה ומספקת בהתאם למטרה (חיטוב או מסה) תכנית אימונים שמתאימה עם תרגילים מורכבים ותרגילים חופשיים ולא רק מכונות כמו שחלק עושים וגם לישון מספיק.
גם אני עשיתי שטויות בהתחלה וגם עכשיו לפעמים עושה שטויות אבל צריך לדעת מתי לתפוס את עצמך בידיים ולהיות רציני בקשר לזה.

יש לך פה פורטל שלם עם מאמרים שקיימים רק בשביל לעזור לך, תתחיל לקרוא.

נערך לאחרונה:
לפי התמונה נראה שאתה יחסית מתחיל באימונים מה של תואם את המציאות
צאתה צריך להקפיד בתזונה דבר שיכול להיות שלא עשית עד עכשיו ולעשות מסה למשך תקופה בלתי מבוטלת ומתיו שאתה מרגיש
כבר שנהיית סוג של ג׳לוב אז חיטוב רציני זה המתכון לגוף ויפה ועל הדרך קוביות

אתה מסיים את החיטוב על א.ש גבוה או שאתה מחטב לא טוב ומאבד יותר מדי מאסת גוף רזה ומעט מדי שומן
לך לפי המדריך לחיטוב בפורטל
תעלה תמונת פרונט ללא חולצה

Back
למעלה תחתית