עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
חזק רן יפה מאוד ! כל כך נכון ! גם אצלי זה ככהאני אוהב להתאמן לבד, יש שקט
לפעמים אני מזמין אנשים להתאמן אבל אם זה לא 1-2 אז נהיה בלאגן
ולפעמים אני מתאמן בחדר כושר שאני עובד לרוב יוצא לי להתאמן לבד מאוחד בלילה
ידעתי שיש לך אינטרס להשאיר אותו ! תן לו ג'ק עם מים חחח אחד המצחיקים הוא יעלה את התפוקה שלו ב50 אחוזיםזה חתול רחוב שהתחבר אלי
הוא הורג מלא עכברים נחשים וציפורים
אז אני מביא לו אוכל ומים שיוצא לי
הוא הרבה יותר חכם מכלב, הוא צייד אמיתי והוא יודע להסתדר
שהוא שומע אותי בא הוא ישר יורד מהגגות וכבר יודע לאן אני הולך למחכה לי שם
האמת לאור הטימטום של שעברתי במכון כושר שלי אני שוקל את זה הכלוב עצמו זה לא בעייה זה מישקולות שאני צריך לקנותאני אוהב להתאמן לבד, יש שקט
לפעמים אני מזמין אנשים להתאמן אבל אם זה לא 1-2 אז נהיה בלאגן
ולפעמים אני מתאמן בחדר כושר שאני עובד לרוב יוצא לי להתאמן לבד מאוחד בלילה
אתה יכול לקנות ביד 2 אני יכול להגיד לך שקניתי את שלי ב8 לקילו משקולות לא מצופות אבל עושות אחלה של עבודה עד כההאמת לאור הטימטום של שעברתי במכון כושר שלי אני שוקל את זה הכלוב עצמו זה לא בעייה זה מישקולות שאני צריך לקנות
בכמה לקילו קניתה את שלך?
לא יוצא לך בעיה בספוטר לאבא שלי היה התקף לב שביקשתי מימנו לשמירה בדחיקה של ה40 קילו 🤡אתה יכול לקנות ביד 2 אני יכול להגיד לך שקניתי את שלי ב8 לקילו משקולות לא מצופות אבל עושות אחלה של עבודה עד כה
יש לי ספוטר קבוע שמתאמן איתי לפעמים אפילו 2לא יוצא לך בעיה בספוטר לאבא שלי היה התקף לב שביקשתי מימנו לשמירה בדחיקה של ה40 קילו 🤡
לא אין סיבה , אבל למה אתה לא רוצה לעשות כרגע ? פציעה?זה בעיה להביא אנשים שיעזרו לי בבית עוד שאלה אם אני לא הולך לעשות סקווטים ודדליפט בקרוב אז באמת סיבה לקנות כעת 200 קילו פלטות לא?
כן חתך בגיד אכליס לפחות חצי שנה ללכת בלי צליעהלא אין סיבה , אבל למה אתה לא רוצה לעשות כרגע ? פציעה?